Νομιζω οτι κολλατε στην λεπτομερεια και οχι στην ουσια!!
Δεν αμφισβητησα τους μαθηματικους τυπους και ζηταω συγνωμη αν αφησα να εννοηθει κατι τετοιο..Εξαλλου τα πιστευω και στηριζομαι πανω σε αυτα, αρα αν τα θεωρουσα λαθος, δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να δω τα αποτελεσματα που εχω.Ο σκοπος μου ηταν αλλος αλλωστε, να δειξω οτι ακομα και με αυτα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος.
όχι δε λέμε τα ίδια λόγια. γράψε εδώ τα νούμερα που βρήκες και εξήγησέ τα. μη με ξαναρωτάς απόλυτα νούμερα. αν έχεις βγάλει 10 στον pg σου και είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στην πράξη, πες μου τι καταλαβαίνεις από αυτό, να σου πω κι εγώ μετά, να γίνει συζήτηση.
Δυστυχως αυτο δεν μπορω να το κανω, προς το παρον τουλαχιστον.Απο την στιγμη που αγωνιζομαι με διαφορετικες τακτικες(προτιμω υπομονετικη κυριως) δεν μπορω να σου δωσω ενα σωστο δειγμα.Ομως καποια συμπερασματα τα εχω βγαλει εστω και αν ισως ειναι λανθασμενα.Επισης δεν ρωτησα ξερα νουμερα, το μονο που ζητησα ειναι αν υπαρχουν ορια καλου και κακου..Αλλα επειδη μπορω να πω καποια πραγματα θα τα γραψω εδω να τα συζητησουμε!!
Είναι πάντως πολύ στενάχωρο το γεγονός ότι ενώ ο sarithin δίνει ακόμα και ολόκληρη την ομάδα του [σκιλ παικτών, πως δουλεύει η ομάδα του, τι ήθελε να κάνει, σε τι επίπεδο είναι τώρα, και πολλά άλλα], δε λέει ούτε ένας να κάνει κάτι ανάλογο για να γίνει κουβέντα και να μάθουμε και οι υπόλοιποι κάτι παραπάνω.
κι όχι μόνο αυτό, αλλά όπως και παλιότερα, αμφισβητείται η ικανότητά του [;!] στα μαθηματικά, αλλά και [το ακόμα χειρότερο] τα μαθηματικά τα ίδια!
Αν το λες για εμενα αυτο ισως δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα ή τουλαχιστον τι εννοουσα.Δυστυχως δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να ξοδεψουμε ωρες στο παιχνιδι για να βρουμε μαθηματικους τυπους, ποσο μαλλον να θυσιασουμε τις ομαδες μας.Απο την στιγμη ομως που εγω απο μονος επιβραβευω την προσπαθεια του Νεκταριου σε καθε του ποστ απο την μερα που παιζω το ΒΒ δεν μπορει να θεωρηθει οτι αμφισβητω την ικανοτητα του στα μαθηματικα ή οποιο αλλο συμπερασμα μπορει να βγει.
δε χρειάζεται να ξέρει κάποιος πως δουλεύει ένα αυτοκίνητο για να το οδηγήσει. απλά μαθαίνει να οδηγεί.
Το μπασκετ ομως φιλε μου δεν ειναι ετσι...αν δεν ξερεις πως παιζεται και τι κρυβεται απο πισω τοτε δεν μπορεις να προχωρησεις.
στενάχωρο πραγματικά..
Ναι ειναι πραγματικα στεναχωρο να πιστευετε οτι καποιοι αμφισβητουν ο,τι εχει πει ο Νεκταριος απο την στιγμη που τα χρησιμοποιουν και τον επιβραβευουν για αυτα.
Τελος, θα ηθελα να κανω και μια ερωτηση :
Απο το ποστ του sarithin!
Το team work ορίζεται να είναι assist/(εύστοχα σουτ) Εστω οτι υπαρχει ενας παιχτης που δεν δινει καθολου ασσιστ αρα εχει 0 και ο μεσος ορος τους σε π.χ. 20 ματς ειναι ακριβως 0..επομενως και το team work θα βγαινει 0!Το συμπερασμα απο αυτο ποιο ειναι;Οτι οταν παιρνει την μπαλα σουταρει συνεχως αρα δεν βοηθαει καθολου;