Tak miałem zaplanowane po prostu, że wystartuje w sezonie 10 na selekcjonera i to będą ostatnie wybory. Prawdą też jest, że mój plan zakładał, że te wybory wygram hehehe ale i tak to by były wtedy ostatnie moje wybory:). Aha i nie myśl, że się obraziłem albo coś w tym stylu:P bo daleki jestem aby się o coś takiego obrażać:) będę poprostu starał Ci się pomóc abyś na MŚ miał fajnych obwodowych, którzy dadzą nam medal:). Nie przejdę do opozycji i nie będę nawalał na Ciebie przy każdej okazji tak jak to jest ostatnio w modzie ale jak znowu zapomnisz wątku zrobić przed meczem i wywędrujesz gdzieś to znów będzie czarny PR:P :)
Też mam nadzieje, że vinnie jak znajdzie troszkę więcej czasu to obejmie stery prowadzenia u21, bo nie ma lepszej osoby do prowadzenia reprezentacji. Martwi mnie własnie to, że prezesi z PLK mało się angażują(chudziol, t_mac itp itd) ale to ich sprawa. W następnych wyborach mam nadzieję, że "młodsze" pokolenie wystartuje moim zdaniem Juniorro ma łeb na karku, kozik4, tyr0x wiedzą jak w tą gre grać więc będzie z czego wybierac:)
Czas się wziąć za swoich królów magi i rozpocząć drogę do PLK;] i tam się zrewanżuje za porażkę w wyborach:D:P
Jeszcze raz powodzenia w nadchodzących eliminacjach życzę:)