Дякую... Я справді, на останный матч був нацылений на перемогу - особливо після того, як Спаркі в своему матчі зіграв з 2 овертаймами і тому гравці Шпор теж "перебігали", а отже на нашу зустріч було потрібно виставляти напіврезервний склад. От я цим і скористався. Щож до 2-го місця в конференції - так, я хочу його зайняти, оскільки це дозволить в плейофі заробити на першому матчі більше грошей (2/3 від зборів), а щодо фіналу конференції - подивимось, можливо і зустрінемось....
Є невеличкий коментар щодо трансферів - я перший раз намагаюсь заробити копійчину на трансферах, але поки що не дуже в цьому досяг успіху - головна причина в тому, що при купівлі гравця, його можна продати лиже за 80% вартості. Такий низький процент повязаний з тим, що гравець перебуває дуже короткий термін в команді, й додатково накладається штраф за кількість проданих гравців за останні 14 тижнів. Додатково накладається заробітня плата :) Тому мій чистий заробіток на трансферах приблизно 120 тис... що не дуже й багато, оскільки на кінець сезону я планую ще робити продаж гравців, а % буде вже вкрай низький.
Що ж до стадіону, то тут поки що все ок - в мене приходять майже повний стадіо, й збільшувати далі поки не бачу сенсу. Можливо ближче до ПО.
Так що десь так :)....