Ovako.. Odradio sam pomocu buzzerbeaterstatsa skautovanje svih osamnaestogodisnjaka koji nesto vrede.. Ima dosta potencijala 10 i 9 sto nam je najvaznije.. Raspodelio sam ih po pozicijama, ja sam zadrzao PF i C, a cekam da mi Sima i Jabus odgovore na mail pa da njima prosledim njihovo.. Pozicija krila ostaje otvorena jos, pa bih zamolio nekog da se dobrovoljno javi da se potrudi oko toga, da savetuje trenere sta i kako.. Preporucljivo je neko iskusniji, ko vec ima iskustva sa tim.. Isto tako, moram zamoliti skaute koji su pazili na proslosezonske devetnaestogodisnjake ( danas bagru od 20 leta), da nastavi sa komunikacijom sa tim menadzerima, posto je to trebao Jarley, a ne mozemo sada to ostaviti na Boskovicu.. Cisto da sto vise igrace imamo.. Svi koji treniraju nase klince od bilo koliko leta, molim vas da ih trenirate najbrzim mogucim treningom, da se slobodno obracate za pomoc navedenim ljudima, jer smo u situaciji kada nam se svaki covek bitan..
Ko god je zainteresovan za pomoc na bilo koji nacin neka mi se javi, a kao sto sam gore naveo jedan iskusniji menadzer koji zna znanje oko krila neka mi se javi oko spiska..
Ako neko ima klinca od 18, a misli da je dobar i niko ga ne kontaktira u roku 5-6 dana neka se slobodno javi osobi koja je zaduzena za trening te pozicije i bice dodat na spisak..
Sto se tice izbora, necu nista govoriti, ali mislim da je trenutno jedini pravi put da Dumbu podrzimo.. Isto tako i Boskovica, decko je ni kriv ni duzan dospeo gde jeste, ne treba sada kenjati po njemu, dace sve od sebe..
Ps. Dobio sam bb mail od jedne individue, da pametujem i jedem govna.. Mene stvarno ne interesuje da budem neko i nesto, selektor i slicne stvari. Pomazem repki vec 5 sezona na ovaj ili onaj nacin.. Da mi je vazniji interes kluba davnih dana bih prodao Grubora i uradio nesto.. Sada sa razliku od mnogih koji samo pametuju, pokusao sam da pokrenem i uradim nesto korisno.. Ako neko misli da moze bolje da pokrece situaciju oko mladih, ziv bio..
Toliko..
Trbazzi