Zaprezentuj proszę mecz w którym między klubem rywala a Twoim była największa przepaść budżetowa, na Twoją niekorzyść.
Dotarcie do aż tak szczegółowych notatek będzie albo trudne albo wręcz nie możliwe. Nie wszystkich rywali mam udokumentowanych. Tych których mam, to i tak musiałbym sprawdzać tydzień po tygodniu dokładnie w którym tygodniu był mecz, kogo ja wtedy miałem w składzie - byłoby to dużo niepotrzebnej roboty.
Niemniej skoro miałem najniższe pensje a coś tam wygrywałem to takie mecze musiały być.
W III lidze moje pensje też z reguły były na poziomie 8-10 w całej lidze. Był też taki sezon gdzie miałem 6-7 w konferencji a mimo tego i tak ją wygrałem.
Przykładowo przedostatni sezon w III lidze. W RS moja pierwsza piątka miała pensje: 27, 22, 20, 17, 16. Na PO wzmocnienie jednym zawodnikiem 35k.
Tak jak mówiłem, wyliczenie każdego meczu byłoby trudne. Jednak na pewno pamiętam mecze z zeszłego sezonu z Częstochową (u siebie) oraz Saint Emilly (na wyjeździe - przed wyprzedażą). W obu przypadkach mieli ponad 2x większe pensje.
Z trzeciej ligi to na pewno pamiętne boje Lucky Loosers. To jest zespół, który przez kilka sezonów miał w składzie najlepszego pod względem pensji wychowanka w Polsce. Podczas poprzedniego updatu pensji został wyprzedzony przez Luderitza. Gdy kilka dni temu robiłem draft to Zbiciak miał dwudziestą pensję w całej Polsce (także licząc obcokrajowców) mimo że od kilku sezonów właściciel trenuje obwód i pensja Zbiciakowi już się nie powiększa.
Był taki sezon gdy Zbiciak miał pensje takie jak cały mój skład ;-) Oprócz tego miał zawodnika nr 2, nr 3 i nr 4, z których KAŻDY miał wyższą pensję niż NAJLEPSZY zawodnik w moim składzie (potem jednego sprzedał).
No i regularnie z nim wygrywałem.
Wygrywałem też Wściekłymi Bykami, które 3-5 sezonów temu miały potężną drużynę w porównaniu do mojej.
Oprócz tego były jeszcze inne pojedyncze zespoły, dotarcie do wszystkich szczegółów zajęłoby mi kilka godzin (cześć plików już nie mam na twardzielu, musiałbym szukać czy przypadkiem na jakiejś płytce backupowej się szwendają).
Last edited by B.B.King at 1/15/2011 11:30:16 AM