Beneficiile unui club daca au un jucator la nationala nu sunt atat de substantiale,din ce am auzit,cel putin juc ce l-am avut la U21 nu m-a incalzit maii deloc la buget. Si sa fim seriosi,tu sti pe cineva ce se bazeaza pe finantele venite din faptul ca juc lui e la nationala?
S-a creat o intreaga polemica aci,si nu ii vad sensul.
Eu vad fapte concrete, poate tu nu vrei sa le vezi sau nu le iei in considerare (si e absolut normal,doar suntem o tara democratica momentan), dar de exmplu jucatori in jurul varstei de 24 ani sunt putini.
M-a intrigat faptul ca pe vremea cat am fost la U21 au fost unii jucatori foarte buni care "s-au pierdut pe drum" si am mai vorbit cu managerii acestora, din pura curiozitate, pentru ca totusi fac parte din comunitatea BB si am vrut sa aflu modul de gandire al acestora.
Motivul pt care majoritatea au renuntat sa antreneze a fost ca nu i-a mai intrebat nimeni de viata jucatorilor.
Prin aceasta selectie a acestor 3-4 tinerei am vazut o mai buna monitorizare,macar a acestora.
P.S. Jucatorii ce acum au 31 ani la varsta de 34-35 ani, jucatorii aceia vor trebui inlocuiti si ei, oricat de buni ar fi, nu?
Eu unul ma bucur ca acesti jucatori sunt aici si il felicit pe razant pentru aceasta, desi am contestat unele chestii la el.
Aceasta este parerea mea personala, si am repet asa vad lucrurile din perspectiva mea!
Apropo, eu unul incerc sa creez, cand se mai intampla, o critica constructiva, pentru ca nu am absolut nimic cu nimeni si personal cunosc decat 2-3 persoane din cadrul acestui joc.
Last edited by IONUTZJ at 12/7/2011 6:28:24 PM