Μετά την πρώτη αγωνιστική και με λίγο καλύτερο διάβασμα του απέναντι ομίλου παρατηρώ τα εξής....
Πρώτη ομάδα από τους μπλέ και η μόνη που επικράτησε, έστω και του delear που δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, το kafeneio. Ερώτηση... πως μια ομάδα με όχι πάνω από 70.000 μισθούς έχει κάνει το 8-0??? έχοντας μάλιστα παίξει και πάνω από τα μισά του ματς χαλαρα?? Έχει καλή αγωνιστική κατάσταση θα μου πείτε... Στις επόμενες 4-5 αγωνιστηκές που "ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες" να δω τί θα κάνει...
Εvosmos... Καλά τα πήγε στα μπλέ ματς αλλά ο johnny15 είπε να του θυμίσει ότι εδώ πρόκειται για μπάσκετ... Αν και έπαιζε με λιγότερη διάθεση λοιπόν του έριξε στο κεφάλι μια 50ρα... Νομίζω φίλε johnny15 πως το καλό διάβασμα του παιχνιδιού , πράγμα που "το'χεις" αποδεδειγμένα, σε συνδιασμό με την κακή αγωνιστική κατάσταση κάποιων key player του Εvosmos
έκαναν εύκολο το ματς.. Σε ότι αφορά τη δική σου ομάδα, ακόμα κιαν χανεις παίχτες βελτιώνεσαι εσυ.. Χρόνο με το χρονο βλέπω καλύτερη διαχείρηση υλικού... Το να διαβάζεις ματς το έχεις έμφυτο.. οπότε??? με μια καλή μεταγραφή σε βάζω κι εγώ στα φαβορί για άνοδο...
Salonika Soldiers.. Ένας p.f δε φέρνει την άνοιξη.. Όπως επίσης με αυτό το υλικό δε χωράνε 2 καρπούζια κάτω από μια μασχάλη.. Νιομ'ιζω πως δεν έχει πολλές πιθανότητες πέρα από ημιτελικό. Στον κόκκινο ομιλο θα πάλευε για να σωθεί.
Iliaxtides Siteias.. ο Francesco Dal Prà και η παρέα του. ή μόνος του??? αδιάφορο.. αν και κατα τη γνώμη μου θα πρεπει να τερματήσει 3ος στον όμιλο του.
Νομίζω πως από εδώ και κάτω δε χρείζει ανάλυσης...
υ.Γ: Πληρώνω ακόμα την ήττα που έκανα από τον annaman. Αν είσαι σίγουρος, ανετος και χαλαρός και πίνεις την καφεδουμπα σου χωρίς να τρέχει τίποτα λέγοντας "έΛΑ μωρε , θα προλάβω να φτιάξω την ομάδα" αυτα παθαίνεις... Κατεβαίνεις με 3 και χάνεις...
υ.γ2: Από εκει που δε μίλαγα καθόλου με έπιασε η πολυλογία.. σε 3-4 βδομαδες που θα έχω πάλι οικονομικο θεμα επιβίωσης θα αρχίσουν και τα μοιρολόγια...