Ta igrica me v nekaterih segmentih močno spominja na RL. V resničnem življenju smo vedno bolj priče malikovanju ljudi z zelo čudnimi vrednotami, največ veljajo tisti, ki največ imajo ( pa kaj če so to nakradli ), imamo pravnomočno obsojene, ki pa sodb ne priznavajo, njihovi verniki pa jih obožujejo in s prstom kažejo na druge, ki naj bi bili še slabši ( strici iz ozadja... ),imamo managerje, ki dobivajo tovarne s krediti, ki jih plačujejo zaposleni... itd.
V tej igrici pa imamo take ki so banani, ker so goljufali ( za neke višje, svete cilje?! ), pa jih določeni ( običajno vedno isti ) označujejo za rešitelje. Imamo selektorja, ki super drago proda starega igralca ( prodajo oceni za realno) klubu, ki ( glej ga zlomka ) takoj zatem postane neaktiven, potem pa ga znova kupi za polovično ceno ( najbrž tokrat res realno ). V reprezentanci pa ključne vloge igrajo nekateri, ki vanjo sploh ne sodijo.... itd.
Seveda pa je to le igrica in podobnosti iz realnega življenja so zgolj slučajne.
Povsem jasno mi je, da sem s tem postom odprl Pandorino skrinjico, zato z zanimanjem pričakujem odzive.
Lepe igre vsem! Doc