Μια δύσκολη για μενα εβδομάδα καθυστέρησε το ποστ αυτο + ένα θέμα με το φορτιστή του λαπτοπ , τεσπα κάλιο αργά παρα πότε που λέει και ο λαός (y)
όπως έχουμε πει το πρότζεκτ πάνω απο όλα και γι αυτό έχουμε 2 παικτες με 8αρα προοπτικη και τους άλλους 9+
να αναφέρω ότι υπάρχουν παικτες με προοπτικη 6-7 και 90+ σκιλς που δε θα κληθούν λόγο του προτζεκτ.
Η ομάδα μας φέτος αποτελείται απο πολλά 3αρια όπως ειπε και ο Γιώργος.
Δυστυχώς ο βασικός άσσος έπεσε σε "κακά" χέρια ,αναφέρομαι στον Μασουράκη και η κλήση του ίσως να μη γίνει ποτέ καθως απο ότι φαινεται ο μανατζερ δεν θα μπει στον κόπο να απαντησει στα μνματα μου.
3 οι 20χρονοι φέτος : Σαρτζετάκης , Μπερζοβίτης και Εγνατιάδης οι 2 πανε για ειδικοί (μέτρησε στην κλήση τους) και ο 3ος για 3αρι με πολλά σκιλ..
21χρονοι:
οι κοντοι (pg-sg-sf) :
1 Λιόντος , ο καλύτερος μας παικτης κατα τη προσωπική μου γνώμη που θα παιζει στο 1 κ στο 2 αλλα όχι όπως ήταν πέρισυ ο καφετζης που μας κουβαλούσε μόνος του.
2 Τσαβέλας, ύψος 206 που χαρακτηρίζεται αυτη τη στιγμή ως περιφερειακός sg-sf .
3 Αδαμίδης , πολύ ωραια προπονημένος και αυτός που μπορεί να σταθει σε όλες τις θεσεις των περιφερειακών pg-sg-sf.
4 Κατσαφάνας, ο Βλάσης ως πολύ καλός αμυντικός για το επίπεδο δε θα μπορούσε να λείπει απο τη φετινή ομάδα (απο καμια ομάδα κ21 της Ελλαδας τα 3 χρόνια που ξέρω το ροστερ. καλύπτει και αυτος όλες τις περιφερειακές θέσεις.
ο Μαλουμίδης, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση παικτη που αυτη τη στιγμή λογίζεται ως 3αρι ειδικό που μπορει να παιξει και στο 4, θα δώσει σίγουρα λύσεις.
ψηλοί:
1 Σισσοβίτης, πολύ καλος στα περιμετρικά του ,θα ήθελα πολύ αυτός ο παικτης να ήταν φημισμένος γτ θα έφτανε ψηλά .
2 Αποστόλου, ο παικτης φαίνεται να είχε ξεχαστει σε προπόνηση 1σε1 για φορ αλλα πλεον έχει μπει στον ίσιο δρόμο και γίνεται δουλειά με αναποδες άμυνες ενω έχει τα εσωτερικά του σε καλό επίπεδο
3 Λικουριότης, πολύ καλη δουλειά κυκλικά προπονημένος παει για εσωτερικό 3αρι.
4 Νικολούδης, πουλήθηκε πριν 2 βδομάδες σε ένα μανατζερ που φαίνεται να έχει πολύ όρεξη να τον δουλέψει σωστά και φαίνεται αυτο ήδη, μπορει να φτασει ψηλά.
5 Μπερζοβίτης, άλλος ενας παικτης που πάει για ειδικός και θα λογίζεται σαν ψηλός στην εθνική κ21 για φέτος.
Χτες νικήσαμε 50-0 αφου δεν κατέβηκαν οι αντίπαλοι , νομιζω αρνητικό για εμάς καθώς χάσαμε καποια συμπεράσματα που μπορούσαμε να βγάλουμε .
Αυτα, το ποστάρω πριν μου κλείσει το λαπτοπ.