BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 55

Sezon 55

Set priority
Show messages by
From: darkonza

This Post:
00
312139.47 in reply to 312139.43
Date: 10/31/2021 12:54:02 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
838838
nie ustawiłem się na luz od kilkudziesieciu sezonów
i od kilkudziesciu sezonów też mi nikt tego nie zaproponował
jak mój brat zniknął z ligi a ja przestałem się ustawiać, to właśnie wtedy zaczełą się najwieksza seria sukcesów, widac traciłem na tych wszystkich ustawkach

moze powinieneś przejrzeć mecze z play-off z poprzedniego czy wcześniejszych sezonów, tam znajdziesz ustawki, np. w cwierćfinałach, to można poznac po ocenach meczowych, przynajmniej ja potrafię, tak że lepiej nie rozwijaj tematu

This Post:
00
312139.48 in reply to 312139.47
Date: 10/31/2021 1:01:32 PM
Pruszcz All Stars
II.1
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
on lubi rozwijać każdy temat, bo jest wybitnym ekspertem w każdej dziedzinie...nie próbuj nawet wchodzić z nim w polemikę czy mieć odmienne zdanie...i tak jesteś za "krótki" xD

From: Huanito

This Post:
11
312139.51 in reply to 312139.49
Date: 10/31/2021 1:18:52 PM
Pruszcz All Stars
II.1
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
Lwy mają w pucharze ciężkiego jak na tę fazę rywala z 2 ligi...nie jest może w stanie grać na full 3 spotkań w tygodniu, bo ma za krótki skład...więc odpuścił mecz z najgroźniejszym rywalem, gdzie szanse miałby minimalne skupiając się na pucharze...gdzie Ty tu widzisz celową ustawkę?

This Post:
55
312139.53 in reply to 312139.49
Date: 10/31/2021 3:45:46 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
838838
"kilkudziesięciu" bo nie wiem dokłądnie ile, wiem ze ostatni raz o czymś takim rozmawiałem ze Sztukerem dawno temu, w momencie gdy już w zasadzie ciągle graliśmy przeciwko sobie CT a nie bardzo w to ludzie wierzyli, więc w zasadzie nie chciałem się umawiac na luz a bardziej skończyć z CT które jest tego odwrotnością bo szkodziło tylko nam, ale moim zdaniem bardziej Sztukerowi (patrzac na moje wyniki)
nie wiem w którym sezonie to było, ale dawno temu, moze Sztuker pamięta
a no i Sztuker wtedy zdecydował ze będziemy cierpieć dalej i dalej regularnie raz jeden raz drugi, a często obaj częstowaliśmy się CT
potem juz z nikim o ustawianiu się na luz nie rozmawiałem i tez chyba nikt mi tego nie proponował, choć tu na 100% jestem pewien, fakt że z moze dwiema drużynami mam tak że od wielu sezonów nie zdarza się by ktoś dał coś więcej niż luz, ot pozostałośc ze starych czasów
proponuję Ci napisać do wszystkich manago w PLK a ja tutaj oficjalnie daję zgodę na publikowanie moich maili z ustawianiem się na luz
znaczy powiedzmy z 25 sezonu to takie maile byś dostał, ale później powiedzmy po 35 sezonie jak zacząlęm serię to już nie
jak wchodziłem do PLK to taki był standard i sie do tego dopasowałem, bardziej też mi zalezało ze względu na B3, bo tam sie wtedy liczył entuzjazm z ligi a w innych krajach managerowie grajacy w B3 byli czesto wspierani przez kolegów (np. chińczycy)
jak się zaczęło granie w B3 na stałym encie = 12 to już wtedy mi na tym luzie nie zależało a i chyba w lidze zaczęło to zanikać (przynajmniej mi sie tak wydaje)

co do ostatniego meczu zarzucanie ze tam była ustawka na luz to rozumiem gdyby ktoś kto zaczyna grać mógł tak pomyśleć
przecież ustawienie się na luz ma na celu próbę wygranej w danym meczu z próbą obopólnego zaoszczędzenia enta na następne mecze
jakby to miało być?
TomFrost zaproponował mi luz i później odpuścił mecz - co mu to miało dać?
czy to ja zaproponowałem luz a TomFrost się zgodził i później odpuścił - jaki w tym sens umówić się na luz i się poddać?
umawianie sie na luz musi miec sens, to moze być wtedy jak mamy jakiś mecz ćwierćfinałowy w PO, np taki:
(116875268)
i szykujemy się na następnego przeciwnika, kto wygra ten będzie miał pełnego enta, luz + granie by wygrać dzięki temu utrzymujemy enta i wyciągamy w kolejnym meczu takie podobne staty w obronie - to ma sens, a bez tego by nam te staty w obronach i zbiórce spadły

Last edited by darkonza at 10/31/2021 3:50:51 PM

This Post:
00
312139.55 in reply to 312139.54
Date: 10/31/2021 4:09:09 PM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
838838
daje mozliwosc latwego zrobienia minut w tym tygodniu co ulatwia mecz z Legendami

łatwe minuty dało mi to ze TomFrost odpuścił mecz majac trudny mecz w PP, a nie to ze grał luz
gdyby grał luz pełnym składem to wtedy moze bym tych dobrych minut nie miał, zresztą, u Laurioli tych minut bym zrobił 48 gdyby nie faule, więc to nie luz to spowodował dobre minuty a odpuszczenie meczu meczu przez Toma, tak że jak napiszesz ze zrobiłem Tomowi przelew by specjalnie przegrał mecz - to miałoby sens
jak piszesz ze umówił się ze mna na luz, po to by odpuścić mecz - to sensu nie ma - ligowa ambicja zabrała Ci rozsądek
znaczy sie tak macac chcesz swtorzyc wrazenie ze niby nie byliscie umowieni na ten mecz?

nie tworze wrazenia tylko Ci mówie ze nie umówiłem się na luz ani z Tomem ani z nikim innym od bardzo dawna
teraz ja sobie pozwolę zapytać, czy Ty się umówiłeś na normala (czyli luz)? w ćwierćifinale PO?

p.s. po ty by juz nigdy nie korciło mnie umawianie się na luz (widzac ze inni rywale w B3 maja taka pomoc w ligach) po to by luz z ligi nie mógł być pomoca w B3 to się zdecydowałem na walkowera w finale B3 (89055587) w sezonie 33 i od kolejnego sezonu juz ten luz mi nie był potrzebny,bo BB-cy zmienili zasady i w B3 ent jest zawsze 12

Last edited by darkonza at 10/31/2021 4:13:07 PM

Advertisement