Εθνικες και τυχον συνεπειες
Την αποψη μου σχετικα με εθνικες την εχω πει τοσο σε διαφορα θεματα οσο και "κατ'ιδιαν" με τους κοουτς των εθνικων μας.Εν ολιγοις ,για αυτους που διαβαζουν αυτο το μηνυμα δεν με ενδιαφερουν ,δεν ασχολουμαι και το κυριοτερο δεν τις θεωρω οτι αντιπροσωπευουν τους χρηστες της καθε χωρας.
Με τις αλλαγες του παιχνιδιου ,αν τα εχω καταλαβει σωστα ,οι εθνικες θα πληρωνουν το μισο μισθο του καθε παικτη και επισης θα φερνουν περισσοτερα εσοδα στην ομαδα τους.Η ερωτηση μου ειναι η εξης :Που με διασφαλιζει το παιχνιδι για τυχον παρατυπιες που μπορει να γινουν? Παραδειγμα φερνω (εχω δηλωσει οτι και στους 2 κοουτς τους εχω εμπιστοσυνη ) συννενοουμαστε 4-5 ατομα μεταξυ των οποιων και οι κοουτς και παιρνουν παικτες μας στις εθνικες που δεν το αξιζουν η καλλιτερα καποιοι αλλοι ειναι εστω ελαφρως καλλιτεροι ,αυτο αντιλαμβανεστε τι οφελος θα εχει για τις ομαδες μας ,τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Πως με προστατευει το παιχνιδι η πως θα τιμωρουνται τετοιου ειδους παραβασεις? και να μην πω για πιο γενικευμενο σχεδιο..απλα σκεφτειτε να παιρνει ο κοουτς της Κυπρου που ειναι Ιταλος παικτες που ανηκουν σε Ιταλικες ομαδες....
Θα ηθελα ο προβληματισμος μου να εχει μια "επισημη" απαντηση .