BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Αλλαγες του παιχνιδιου

Αλλαγες του παιχνιδιου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
95133.47 in reply to 95133.46
Date: 8/8/2009 4:12:19 AM
Overall Posts Rated:
99
Αυτά που παρατηρείς είναι και οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν στο παιχνίδι

This Post:
00
95133.48 in reply to 95133.47
Date: 8/17/2009 12:33:26 AM
Overall Posts Rated:
303303
Εθνικες και τυχον συνεπειες
Την αποψη μου σχετικα με εθνικες την εχω πει τοσο σε διαφορα θεματα οσο και "κατ'ιδιαν" με τους κοουτς των εθνικων μας.Εν ολιγοις ,για αυτους που διαβαζουν αυτο το μηνυμα δεν με ενδιαφερουν ,δεν ασχολουμαι και το κυριοτερο δεν τις θεωρω οτι αντιπροσωπευουν τους χρηστες της καθε χωρας.
Με τις αλλαγες του παιχνιδιου ,αν τα εχω καταλαβει σωστα ,οι εθνικες θα πληρωνουν το μισο μισθο του καθε παικτη και επισης θα φερνουν περισσοτερα εσοδα στην ομαδα τους.Η ερωτηση μου ειναι η εξης :Που με διασφαλιζει το παιχνιδι για τυχον παρατυπιες που μπορει να γινουν? Παραδειγμα φερνω (εχω δηλωσει οτι και στους 2 κοουτς τους εχω εμπιστοσυνη ) συννενοουμαστε 4-5 ατομα μεταξυ των οποιων και οι κοουτς και παιρνουν παικτες μας στις εθνικες που δεν το αξιζουν η καλλιτερα καποιοι αλλοι ειναι εστω ελαφρως καλλιτεροι ,αυτο αντιλαμβανεστε τι οφελος θα εχει για τις ομαδες μας ,τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Πως με προστατευει το παιχνιδι η πως θα τιμωρουνται τετοιου ειδους παραβασεις? και να μην πω για πιο γενικευμενο σχεδιο..απλα σκεφτειτε να παιρνει ο κοουτς της Κυπρου που ειναι Ιταλος παικτες που ανηκουν σε Ιταλικες ομαδες....
Θα ηθελα ο προβληματισμος μου να εχει μια "επισημη" απαντηση .

This Post:
00
95133.49 in reply to 95133.48
Date: 8/17/2009 2:07:43 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Φανταζομαι οτι εχει να κανει ποσο παντελονατα παιζει ο καθε κοουτs το παιχνιδι.Μπορει να συμβει ακομα κ τωρα κατι παρομοιο.Παιρνω εγω τον παιχτη σου τον βγαζειs λιστα μεταγραφων τσιμπαει το ψαρι κ πουλαs σαργο αντι για γαυρο.Τουλαχιστον απο εμενα κ τον τυφωνα δεν θα δειτε τετοια πραγματα να ειστε σιγουροι.

This Post:
00
95133.50 in reply to 95133.49
Date: 8/17/2009 2:22:06 AM
Overall Posts Rated:
303303
Βρε συ ξερεις πολυ καλα οτι δεν αναφερομαι σε σενα τουλαχιστον (ο τυφωνας πιστευω να το ξερει και αυτος).Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Ενα παιχνιδι σαν και αυτο δεν μπορει να αφηνει τους χρηστες στις διαθεσεις του καθενος αν το παιζουν τιμια η οχι.Πιστευω να αντιλαμβανεσαι το πως το γραφω αυτο το μηνυμα.Πιστευω οτι ειναι λαθος οπως επισης πιστευω (πραγμα που σε αφορα αμμεσα) το ολο σκηνικο με τις εθνικες.Αν λεω αν υπηρχαν καποιες προυποθεσεις για το ποιοι εχουν δικαιωμα ,σαν παικτες ΒΒ να ανηκουν σε εθνικες τοτε ναι αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις τωρα ετσι οπως ειναι οχι (σου τοχω πει ) .Να μου πουν πχ οτι πρεπει ο παικτης να εχει παιξει το 51% της "ζωης" του στην χωρα του για να γινει μελος της εθνικης τοτε ναι τωρα ομως δεν βλεπω νοημα(αλλα να μην τα μπερδευω τα θεματα)

This Post:
00
95133.51 in reply to 95133.50
Date: 8/17/2009 2:41:41 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Δεν ειπα οτι με πειραξε αυτο που ειπεs φιλε νικο εχειs δικαιο το θεμα ειναι αν το βλεπουν ολοι σαν παιχνιδι αλλα τροποι παρατυπιαs παρα πολλοι δυστηχωs.

Last edited by kavala44 at 8/17/2009 2:42:36 AM

This Post:
00
95133.52 in reply to 95133.51
Date: 9/9/2009 1:05:05 PM
Overall Posts Rated:
303303
Σε άλλα οικονομικά νέα, η παγκόσμια οικονομική κρίση ήρθε να υπενθυμίσει σε παίκτες και ιδιοκτήτες ομάδων στο ΒuzzerBeater ότι οι μισθοί δεν είναι δυνατόν να αυξάνονται συνεχώς. Οι καλύτεροι παίκτες στο παιχνίδι θα συνεχίζουν να βελτιώνονται, και αφού τα έσοδα των ομάδων τους παραμένουν σταθερά, οι μισθοί θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται. Τα χαρακτηριστικά των παικτών θα συνεχίσουν να βελτιώνονται κάθε σεζόν, αλλά σε κάθε μεσοπερίοδο ανάμεσα σε δυο σεζόν το σωματείο των παικτών θα ζητάει μισθούς ανάλογα τα έσοδα των ομάδων και όχι πολύ παραπάνω. Οι μάνατζερς που έκριναν την ικανότητα των παικτών ανάλογα τον μισθό τους, προειδοποιούνται ότι αυτή η σχέση έχει πια αλλάξει.

Αυτο ειναι ασχημο νεο... πριμοδοτηση των φαρμων ..το βλεπω