BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
219622.470 in reply to 219622.1
Date: 7/6/2013 7:09:16 AM
Overall Posts Rated:
198198
Dünya'nın en çok tercih edilen basketbol oyunu NBA 2K serisinin 2K14 oyununda, 14 Euroleague takımı da yer alacak. Bu takımlar arasında ülkemizden 2 takımda bulunacak.

NBA TR'nin yayınladığı habere göre oyunda yer alacak ülkeler ve takımları şu şekilde;

Almanya --> Alba Berlin

İspanya --> Real Madrid, Barcelona, Unicaja Malaga, Baskonia (Caja Laboral)

İtalya --> Montepaschi Siena, Olimpia Milano

Rusya --> CSKA Moskova

Yunanistan --> Olympiakos, Panathinaikos

İsrail --> Maccabi Tel Aviv

Litvanya --> Zalgiris Kaunas

TÜRKİYE --> FENERBAHÇE ÜLKER, ANADOLU EFES

NBA 2K14, 1 Ekim 2013 tarihinde satışa çıkacak. Yapılan bu değişimle birlikte, 2K Sports'un, satışlarını ciddi derecede arttırması bekleniyor.
Çok güzel bi haber avrupada basketbol oyunu eksigi acık olarak hissediliyordu haklı olarak efes ve Fenerbahçe Ülker var şimdilik sadece ama bence bi kaç yıla kadar hiç yoktan ispanya italya ve Türkiye ligleride eklenecektir

This Post:
00
219622.471 in reply to 219622.470
Date: 7/6/2013 11:28:54 AM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
116116
evet güzel olucak ben de ilk duyduğum da sevinmiştim 2k14 ü açmıyacak pc ama yenileyince iyi olur :)
NBA de canım sıkılınca Euroleague, Milli Takım, Türkiye onlara bakıyordum şimdi güzel oldu :)

This Post:
00
219622.472 in reply to 219622.470
Date: 7/6/2013 2:39:53 PM
Overall Posts Rated:
5858
oley oley oleyyyyy şampiyon 2KKKKKK oyun sektörüne gelmesini en en en en en en en en en çok istediğim şey geldi sonunda emir ile alley oop pasları verebileceğim ve en çok istediğim takımla oynayabileceğim acaba nasıl olacak euroleague için başka bir mod mu kuracaklar yoksa assosaction modunda misal sezon öncesi fenerin gerçekteki oklohama maçı gibi hazırlık maçı mı yapacağız umarım ikiside olur artık takımdaki efesli arkadaşlarla bol bol efes fener derbisi atarız :D

bence fenerin olmasında en büyük sebep Ülker ile Obradovic bu 2 şey feneri bu oyuna sokuyor yoksa sadece efes olurdu

This Post:
00
219622.473 in reply to 219622.472
Date: 7/6/2013 3:04:18 PM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
116116
Ülker in ezelden beri A lisansı olması bence Obradovic çok etkilememiştir keşke Galatasaray da olsaydı :(
24 takım yapsaydılar gerçek format olsaydı güzel olurdu :)

This Post:
00
219622.474 in reply to 219622.473
Date: 7/7/2013 4:39:28 PM
Overall Posts Rated:
152152
Yalnız oyuncu çizimleri hakikaten berbat, yani önce Lebron'u tanıttıkları bi video vardı onu izledim mimiklerine kadar yapmışlar. Sonra Euroleague takımlarına baktım eski Nba li Farmar bile berbat çizilmiş:)

This Post:
00
219622.475 in reply to 219622.474
Date: 7/9/2013 6:33:42 AM
Overall Posts Rated:
5858
ömer aşık gitmek istiyormuş rockets tan ama koçu kalmasını istiyormuş ve yedek bırakmayacakmış çift pivotla oynayacağını söyleyip eskilerden bir örnek vermişti :D

This Post:
00
219622.476 in reply to 219622.475
Date: 7/9/2013 6:48:39 PM
Overall Posts Rated:
152152
Yalnız verdiği örnek çok enteresan: Olajuwon ve Sampson !!!

Enteresan olan tarafı McHale dahisinin(!) Olajuwon gibi komple bi adamla Ömer ve Howard'ı eşleştirmeye çalışması. Bi kere Hakeem ikisinden de baya iyi şut atıyo yani pivot oynatırsın ama dış şutlar konusunda hiç sıkıntı çekmezsin.Ömer'le Howard 10 tane orta mesafe deneseler toplam 3 tane sokamazlar. Yani takım olarak dış şutlar konusunda göçersin. Eğer komple içeri bak oynarsan, o topu kim içeri indircek. Takımda Lin'den başka pas verebilen adam yok ki!

Böyle bi pota altının en iyi yanı ise, pota altını müthiş savunursun. Bi de ribaund sıkıntısı çekmezsin.

From: Guzzz

This Post:
00
219622.477 in reply to 219622.476
Date: 7/10/2013 4:07:14 AM
Overall Posts Rated:
255255
Yalnız verdiği örnek çok enteresan: Olajuwon ve Sampson !!!

Enteresan olan tarafı McHale dahisinin(!) Olajuwon gibi komple bi adamla Ömer ve Howard'ı eşleştirmeye çalışması. Bi kere Hakeem ikisinden de baya iyi şut atıyo yani pivot oynatırsın ama dış şutlar konusunda hiç sıkıntı çekmezsin.Ömer'le Howard 10 tane orta mesafe deneseler toplam 3 tane sokamazlar. Yani takım olarak dış şutlar konusunda göçersin. Eğer komple içeri bak oynarsan, o topu kim içeri indircek. Takımda Lin'den başka pas verebilen adam yok ki!

Böyle bi pota altının en iyi yanı ise, pota altını müthiş savunursun. Bi de ribaund sıkıntısı çekmezsin.

Ama ben yine de koçun sezon içindeki tercihlerine bakarak Parsons'ı ilk beşten atıp Ömer'i ilk beşe alacağını düşünmüyorum.

From: HeyBonnie

This Post:
00
219622.478 in reply to 219622.477
Date: 7/10/2013 8:30:25 AM
Overall Posts Rated:
152152
Hocam bi an mesajını yanlış okuyup şaşırdım:)

Evet ben de düşünmüyorum. İki sene önce Thibadeau'nun Ömer için söylediği "vazgeçilmezlerimiz arasında" sözünden kısa bir süre sonra Ömer gönderilmişti. Aynısını Houston'dan bekliyorum şimdi.

Bu arada şu pasör muhabbetine geri dönersek, Sergio Llull'un Nba haklarına sahip takım Houston. Eğer o Nba'ya gelmek falan isterse o zaman Kevin McHale istediğini yapar. İki guard'lı iki pivotlu sistemle falan oynasın. Harden'ı gönderip yerine bi kf bulsun. Ya da şuan boşta olan Kirilenko'yu takıma getirsin.

This Post:
00
219622.479 in reply to 219622.478
Date: 7/10/2013 8:37:44 AM
Overall Posts Rated:
198198
Takımın başına efsane antrenör Sasa Obradoviç'i getiren Fenerbahçe Ülker önümüzdeki sezon Final Four yapacak kadro için kolları sıvadı.

Sarı lacivertliler Sırp yıldız Nemanja Bjelica transferinde önemli aşama kaydederken, Orlando Magic ile yollarını ayıran Hidayet için de nabız yokluyor.

YA BARCELONA YA FENERBAHÇE ÜLKER
Fenerbahçe Ülker'in gündeminde olan Sırp oyuncu Nemanja Bjelica ülkesinin basınına konuştu. Sırp gazetesi Novostiye açıklamalarda bulunan Bjelica, Fenerbahçe Ülker'in yani Obradoviç'in takımının teklifinin kendisinine gurur verdiğini söyledi.

Sezon içersinde Barcelona'nın ilgisinin olduğunu belirten Sırp oyuncu bu iki seçenekten birini değerlendireceğini ve kararını vereceğini belirtti Nemanja Bjelica takımı Laboral Kutxa Vitoria ile sözleşmesi bulunuyor.

HİDO DA DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA
1999-2000 sezonunda Sacremanto Kings ile başlayan NBA macerasında Orlando formasıyla pek çok başarıya imza atan Hidayet Türkoğlu 13 sezon geçirdiği NBA serüvenini bitiriyor. Milli yıldızın kariyerinin son dönemini Beko Basketbol Ligi'nde geçirmesi bekleniyor.

Hidayet Türkoğlunun yuvam dediği Anadolu Efes veya taraftarı olduğu Fenerbahçe Ülker'den birini tercih etmesi bekleniyor.
Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/kanarya-buyuk-oynuyor

This Post:
11
219622.480 in reply to 219622.1
Date: 7/10/2013 1:35:30 PM
Overall Posts Rated:
198198
Milli takımın kadrosu acıklanmıs:
Doğuş Balbay, Birkan Batuk, Kerem Gönlüm, Semih Erden (Anadolu Efes), İzzet Türkyılmaz, Dusan Cantekin (Banvit), Serhat Çetin, Cemal Nalga (Beşiktaş), Melih Mahmutoğlu (Erdemir), İlkan Karaman, Oğuz Savaş, Ömer Onan, Barış Ermiş, Emir Preldzic (Fenerbahçe Ülker), Ender Arslan, Sinan Güler (Galatasaray Liv Hospital), Ömer Faruk Aşık (Houston Rockets), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Mükremin Deniz Kılıçlı (WVU-ABD).
Bi tanjevic fiyaskosu daha. Yıllardır kadroda yer bulan cogu zaman eleştirilen cenk kariyerinin en iyi sezonundan sonra büyük ihtimal galatasaray formasına olan önyargısı yüzünden tanjevicin kadro dışı. Cemal Nalga, İlkan, Oğuz gibi tüm sezon ne yaptıkları belli olmayan uzunlar kadrodayken Furkanın olmamasıda sanırım aynı sebepten. Ayrıca gecen sene bos bi turnuvaya gelmeyi reddeden Eneste tanjevic kurbanlarından!
Edit : Mehmet Okuru kariyerinin en iyi döneminde milli takıma küstüren Tanjevic simdide bir cok kisi tarafından gelecegin pota altı olarak görülen furkan enes ikilisine takmıs durumda yıllardır evimizdeki organizasyonlar dısında hüsranla döndügümüz halde büyük turnuvalardan bu Tanjevic ısrarını anlamıyorum fedarasyonun. En kısa zamanda tanjevic ve tüm uzantıları temizlenmezse milli takımdan bi 10 yıl daha basarı beklemek boşa olur bence.

Last edited by umutcanxxx at 7/10/2013 1:45:28 PM

Advertisement