גינבה המשחק הזה היה צריך להיות שלי ל-פי כל הפרמטרים במשחק חוץ מהתוצאה
היי, אני יפתיע אותך ויגיד שכשצפיתי במשחק - בגלל שהובלת לאורך כולו כמעט גם אני הרגשתי שזה היה בידיים שלך רוב הזמן וחשבתי שאני יפסיד ואני שמח שהיה לי את המזל לנצח את זה. זה לא רק מזל 4 מתוך חמישה בהרכב שלך בני 24 לעומת 3 בין 29 ל30 אצלי ועוד אחד בן 27 וכולם בעלי ניסיון גבוה וביחד עם הביתיות זה מסביר די טוב את השתי דקות האחרונות.עם זה- היות והובלת רוב הזמן אני כן מודה שאני מרגיש שהיה לי הרבה מזל שניצחתי את המשחק הספציפי הזה.
מצד שני אם אתה באמת רוצה תשובה אובייקטיבית ורצינית בנוגע לשאלה שלך על הפרמטרים תסתכל על הציונים :
שנינו עלינו באותה טקטיקה גם בהתקפה וגם בהגנה
אסטרטגיה התקפית: משחק מתחת לסל
אסטרטגיה הגנתית אישית
ואלה הציונים במשחק:
ציונים נירמן ציונים דוב נמלים
מכובד (גבוה) קליעה מבחוץ: מכובד (ממוצע)
מעולה (גבוה) קליעה מבפנים: מצוין (ממוצע)
מצוין (ממוצע) הגנה חיצונית: מצוין (ממוצע)
מיומן (נמוך) הגנה פנימית: מצוין (נמוך)
מכובד (גבוה) כדורים חוזרים: חזק (ממוצע)
מכובד (גבוה) שטף התקפי מכובד (ממוצע)
אפשר לראות שהתקפית היית קצת יותר טוב והגנתית אני הייתי יותר טוב. דווקא בגלל האסטרטגיה ההתקפית שבחרנו זה היה מאוד משמעותי שהיה לי יתרון של ציון שלם בהגנה פנימית יתרון, אולי יותר משמעותי מיתרונות במקומות אחרים. במכלול היית עם 8.95 ואני 8.91 שזה ממש אותו הדבר למעשה ולכן מתיישב עם סיומת של הפרש נקודה בלבד במיוחד שהוא לטובת קבוצה ביתית.
לגבי לינדנר וזה שהדי.אמ.איי שלו שליש משחקן שלך- מי כמוך יודע כמה זה לא מגלה הכל- זו בסה"כ מכפלה של המשכורת בהתאם לכושר. הוא קלע היום 16 נקודות ב41 דקות. בעונה הסדירה הוא קלע 15.2 ב33 דקות למשחק. אם היה קולע בקצב של העונה הסדירה אז ב41 דקות ששיחק היה צריך לקלוע 19 נקודות.ואגב בפעמיים האחרונות ששיחק מעל 40 דקות קלע 24 ו35 נקודות במשחקים רשמיים. חוץ מזה שמה זה משנה אם השחקן שלו 18 הגנה מבחוץ או 16 אם ממילא שנינו שיחקנו פנימה?
לגבי העונשין- נכון שקלעת באחוזים לא טובים אבל גם אני קלעתי באחוזים אפילו יותר גרועים אז זה מתאזן.
בקיצור אם לסכם מה שאני חושב - כשבוחנים אובייקטיבית התוצאה הגיונית לאור הביתיות והניסיון במיוחד שהיא כ"כ צמודה ועם זה היות ורוב המשחק הובלת - גם אם בהפרשים קטנים רוב הזמן אני מאוד מבין אותך ויכול להיות שהייתי מרגיש כמוך אם הייתי במקומך.
בכל מקרה היה משחק טוב ומעניין. תוצאה כשהרמה קרובה ואין הבדלים טקטיים גדולים היא עניין של מזל -פעם מנצחים ופעם מפסידים- בעונה שעברה באותו מעמד בדיוק הייתי במשחק של 2 נקודות הפרש 27 שניות לסיום והפסדתי נגד נען ברבע גמר.אם זה היה קורה שוב זה היה ממש מסריח אחרי שעונה שלמה עבדתי כדי להשיג את המקום הראשון והביתיות.
אבל אל תסתמך על דעתי- תבדוק עם פיני...
Last edited by LA-dov bear at 5/1/2012 5:37:31 PM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...