Na kidühöngtem magam, akkor a tények:
Kikaptunk Hong-Kongtól, elsősorban azért, mert ők CT-re vették a meccset az eddigi 2-3-as eredményük ellenére, igaz, már csak két könnyűnek tűnő meccsük jön, de szerintem akkor sincs esélyük. Ha mi is CT-ztünk volna, akkor talán, de úgy az utolsó körben szlovákia ellen nem lett volna esély, szerintem.
Viszont a meccs motorban néhány dolgot nem értek:
- Miért próbáltunk meg 11 darab 3 pontost 2 pontos erőltetés taktika esetén? Főleg, hogy abból 5-öt nem hátvédek...
- miért dobtunk mi kb. 30%-al mezőnyből, míg ők majdnem 50-el? Tudom, a hozzáállás különbség, de akkor is simán átütöttük a védelmüket, ők meg alig a miénket...
- Miért van az, hogy Sógor 18-as Jumpshot-tal, 14-es Jumprange-el, 9-es formában 2/11-et, illetve 8-as büntetővel 0/2-t dobott??? Ez már nem az első meccs, ahol Sógor nagyon gyengén dob, de nem értem az okát... Lehet, hogy az alacsony erőnlét miatt elfárad??? Akkor miért játszott 42 percet, jöhetett volna helyette Alexandrov....
- Miért kaptunk ki 32-11-re a harmadik negyedben, amikor nem volt fault probléma, szinte végig a kezdő 5-ös játszott? Ez nem lehet erőnlét...
- Miért lett 20-20 a negyedik negyed, amikor nekünk a kezdő 5-ösünk játszott végig, náluk meg a cserék. Tudom, addigra már mindegy volt, de akkor is....
Szóval nem értem...