BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.48 in reply to 148802.46
Date: 7/10/2010 10:45:37 AM
Overall Posts Rated:
4141
Λίγο πριν το τζάμπολ, να κάνω και εγώ εναν σχολιασμο...\

Νταντι-Λενιαρνιακος: Δεν είναι κακή ομάδα οι φιλοξενούμενοι+πιστεύω θα ανακάμψουν, αλλά όχι σε αυτόν τον αγώνα, ανώτεροι οι γηπεδούχοι, 1 με 10-15 πόντους διαφορά

Αγορ-Κυνηγοι: η γηραιότερη ομάδα όλου του ομίλου (ο νεότερος παίκτης τους είναι συνομιληκος με τον γηραιότερο δικό μου!), γνώριμοι από τις περσινές αναμετρήσεις, πιστεύω ότι επιτέλους θα γίνει ένα καλό μάτς χωρίς... κοτούλες και γατάκια :-))), ελπίζω στον 1 με 8-12 πόντους διαφορά...

Stonedreamers-Herkules B.c: άλλο ένα εύκολο μάτς για Stone, αυτοί είναι ο "Ηρακλής" της αναμέτρησης, 1 με 25-30 πόντους

Stani Ano Panagias-ΑΡΙΑΝΑΡΑ: η σκουλικό-στιγμή πιστεύω ήρθε, οι αρειανοί μπορούν να κάνουν την νίκη, δύσκολο 2 με 4-6 πόντους διαφορά

serres2007-CHAMPIONS TEO: ένα μάτς για τον Μπατσμάνοβας, 1 με 15-20 πόντους διαφορά

Kaminia Bulls-Aiz FBA: δεν νομίζουν να την πατήσει ο Χάρης, αν και δεν θα είναι ευκολο μάτς, 2 με 8-10 πόντους διαφορά

KAE Niki Volou-Asteries: πιο δύσκολο το μάτς του Στέφανου απ''οτι του Χάρη, πιο πλήρεις όμως οι Αστερίες, 2 με 10-12 πόντους διαφορά

LIONTARIA13-doxa artas: οι ψηλοί των Λιονταριών δεν νομίζω να δυσκολευτούν, 1 με 20-25 πόντους διαφορά

Last edited by fireblaze at 7/10/2010 1:53:21 PM

This Post:
00
148802.49 in reply to 148802.48
Date: 7/10/2010 11:31:58 AM
Overall Posts Rated:
77
Βλέπω συνεχόμενη κίνηση στο forum και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.Ας συστηθώ λοιπόν.Είμαι ο Βαγγέλης 31 ετών, μαθηματικός.
Δεν διακινδυνεύω προβλέψεις ακόμα γιατί δεν έχω δει όλες τις ομάδες.Όσον αφορά το θέμα με το roster και το κύπελλο, δεν νομίζω πως έχει νόημα σε αυτές τις κατηγορίες να κυνηγάει κανείς το κύπελλο αφού μια 'κακή' ομάδα της div1 μπορεί να κερδίσει άνετα ακόμα και με τα δεύτερα μια ομάδα της κατηγορίας μας.Δυστυχώς (ή ευτυχώς), πρώτα από όλα αυτό είναι ένα παιχνίδι οικονομίας και μετά basket :)

Καλή συνέχεια στη σαιζόν.Πραγματικά πολύ καλή παρέα έχετε στήσει εδώ

This Post:
00
148802.50 in reply to 148802.49
Date: 7/10/2010 1:15:00 PM
Overall Posts Rated:
2525
Συνχαρητιρια για την νικη σου!!Καταφερα 2 πραγματα ...
1...να χασω με λιγοτερο απο 40 ποντους
2...να κερδισω εστω και σε μια περιοδο.
χαχαχαχαχαχαααααα
Το ειχα πει οτι θα παρω μερος σε πολλα παρτυ!!

ΑΑΑΑ ρε στανη, παλι κολοφαρδος, στην ληξει κερδισες το ματσ!!
κατα τα αλλα ολα νομιζω φυσιολογικα!!

This Post:
00
148802.51 in reply to 148802.49
Date: 7/10/2010 1:20:12 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ρε παιδια ποσο βλακας μπορει ενας παιχτης? δηλαδη ειναι εξοργιστικο! 1 δευτερολεπτο πριν το τελος του παιχνιδιου και ενω το σκορ ειναι ισοπαλο και εχει την μπαλα ο αντιπαλος, ενας παιχτης μου παει και κανει φαουλ και ενω ειμαι στα 4 ομαδικα φαουλ και συμπληρωνω 5 ομαδικα και ο αντιπαλος ακριβως με την ληξη του αγωνα εχει 2 ελευθερες βολες και χανω το παιχνιδι. ειμαι για να παιρνω τα βουνα! δεν γινονται αυτα με τιποτα! ξερω ειναι και θεμα εμπειριας του καθε παιχτη αλλα δεν ειναι και εντελως απειρος ο συγκεκριμενος και εκει εγω τρελλαινομαι και πιστευω οτι δεν εχω και τοσο χαλια ομαδα αλλα θελει και τυχη τη ναπω. καλο βραδυ. παω να πιω κανα δυο βοτκες να ηρεμησω!

This Post:
00
148802.52 in reply to 148802.50
Date: 7/10/2010 1:22:25 PM
Overall Posts Rated:
1717
Δεν θα ελεγα και τοσο φυσιολογικα..Οι Αιζ καταφεραν και εχασαν παλι απο τα καμινια..επαιξαν με τα δευτερα βεβαια και δεν ξερω το γιατι..το θεμα ειναι οτι εγινε η ζημια για τους Αιζ..στα υπολοιπα επεσα μεσα εκτος απο την στανη που κερδισε στο τελος για 2 ποντους..
Σιγουρα ειμαστε απο τους πιο ενδιαφερον ομιλους της 3ης κατηγοριας και αυτο θα φανει περισσοτερο και στην συνεχεια!!!

This Post:
00
148802.53 in reply to 148802.52
Date: 7/10/2010 1:40:15 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ενδιαφέρουσα αγωνιστική, σε κάποια πέσαμε μέσα ακόμα και στην διαφορά πόντων, σε άλλα πήγαμε στον κουβά!

Ο Άρης έχασε στο τέλος, σε ένα οριακό μάτς, ίσως φίλε αριανέ να έπρεπε να παίξεις 1-3-1 για να περιορίσεις το πάρτι των αντίπαλων SG-SF, πάντως μη τρελαίνεσαι με την αναπαράσταση του αγώνα, οριακό ήταν το μάτς...

Από την άλλη είναι να τρελαίνεσαι με τον Αιζ, πάει το 50ευρω, είχε και καλή απόδοση το ματσάκι! :-p Ελπίζω Χάρη να ανασυνταχθείς σύντομα και να ξεφύγεις από την ζώνη των...play-out, το ραντεβού μας στα play-off αναμένεται καυτό, εκεί θα είναι όλο το ζουμί! :-)))

Από την άλλη οι Αστερίες-με μεγαλύτερη προσπάθεια-κέρδισαν πιο εύκολα απ'οτι αναμενόταν, στο δικό μας μάτς πέσαμε μέσα και στην διαφορά των πόντων, περιορίσαμε τα ατού των Κυνηγών και παρόλο την μεγαλύτερη προσπάθεια δεν τα κατάφεραν, εξελίσσονται στους καλύτερους πελάτες μας, μέχρι τον επόμενο! :-))))

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα φυσιολογικά, άντε να βγαίνουν τα μαχαίρια σιγα-σιγά και να αρχίσει ο πόλεμος των δηλώσεων!

This Post:
00
148802.54 in reply to 148802.53
Date: 7/11/2010 8:35:13 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
εγω παντως μετα απο ωριμη σκεψη κατεληξα στην αποφαση να μην χτυπαω ολα τα ματς αλλα μονο αυτα που με ενδιαφερουν.ξερω δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο να στηνεις την ομαδα σου με σκοπο να χασει αλλα δεν γινεται αλλιως. καλο απογευμα.

This Post:
00
148802.55 in reply to 148802.54
Date: 7/12/2010 4:22:29 AM
Overall Posts Rated:
2525
Φιλε μου, εμες που ανεβηκαμε τωρα, εχουμε δυσκολο εργοΔεν εχουμε την πολυτελεια να χτυπαμε ολα τα παιχνιδια.Εχασα με 35 ποντους διαφορα, ο.κ. επαιξα ομως χωρς τους 3 πρωτους παιχτες μου, δεν λεω παλι θα εχανα αλλα οχι με τοσο μεγαλη διαφορα.Κατα τα φαινομενα ειμαστε 4 ομαδες που δεν εχουμε μεγαλη διαφορα στο ροστερ .Μεχρι στιγμης η στανη εχε παρει δυο παιχνιδια (δυσκολα) και ειναι +2, εχουμε πολυ δρομο ακομα.

This Post:
00
148802.56 in reply to 148802.55
Date: 7/12/2010 6:55:19 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και επιστρεφω μετα απο ενα ΣΚ που πηγα για να γλυτωσω το ατελειωτω κραξιμο σας:Ρ...Στεφανε πιστευω τοσο κυνηγι σε ομαδα δεν ξαναυπηρξε,τι λες?Αλλα σαν γατακια και μεις θα παραμεινουμε στο κλιμα και θα δειξουμε ανωτεροτητα στα λασπολογικα χτυπηματα σας..Ενταξει χασαμε ενα παιχνιδι που ισως και ν μπορουσαμε να κερδισουμε αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη για να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες...Απο τα υπολοιπα αποτελεσματα η στανη φαινεται να ειναι αυτη που κερδιζει τις εντυπωσεις μεχρι στιμης με δυο νικες στην κοψη του ξυραφιου που θα ειναι πολυ σημαντικες για την συνεχεια,ενω απο την αλλη τα βατομουρα σε νικη και τσαμπιονς που τους περιμενα πιο δυνατους(ειδικα την νικη)..Τεσπα,πολυ νωρις ακομη ειναι και θα δουν πολλα τα ματακια μας...

Θελω εδω να θεσω ενα ερωτηματακι ομως...Αν η ομαδα σας παιζει καλυτερα εσωτερικη τακτικη,ενω ξερετε οτι ο αντιπαλος θα παιξει 2-3 ζωνη τι επιθεση θα διαλεγατε?

This Post:
00
148802.57 in reply to 148802.56
Date: 7/12/2010 3:10:08 PM
Overall Posts Rated:
1717
Υπαρχουν πολλες επιλογες..

1.Αν η ομαδα σου ειναι πολυ δυνατη μεσα και ο αντιπαλος δεν εχει καμια φοβερη αμυνα μεσα τοτε κοιτα μεσα..στα + εδω ειναι οτι η μπαλα περναει πολυ πιο ευκολα μεσα και υπαρχουν πολλες ασσιστ..

2.Κινηση αν οι περιφεριακοι δεν εχουν καλη εμβελεια αλλα εχουν ενα αξιοπρεπες σουτ..

3.Τρεξε ειναι το καλυτερο αν εχουν οι παχτες σου καλη εμβελεια..

4.Σπρωξιμο μπαλας που αμα εισαι καλυτερη ομαδα συνηθως δεν εχεις προβλημα με αυτο το συστημα και οι επιθεσεις μοιραζονται..

This Post:
00
148802.58 in reply to 148802.56
Date: 7/12/2010 4:26:43 PM
Overall Posts Rated:
2525
Χαρη ,πιστεψε με, ακομα δεν σε κυνηγησαν πολυ.Αν δεις , το φορουμ απο το ΙΠ.4 θα δεις τι κραξιμο εφαγα εκει!!
Αλλα ετσι ειναι , χαβαλες να γινετε!
Σχετικα με την ερωτηση σου, ολα ειναι σχετικα.Ειναι θεμα ρισκου και κατα ποσο μπορεις να δαβασεις τον αντιπαλο, μπορει να περιμενεις σαν δεδομενο το 2-3 και τελικα να σε παιξει αλλιως.Τελος παντον αν παρουμε ως δεδομενο το 2-3 θα διαλεγα ενα συνδιασμο επθεσεις που να μην απεχει πολυ απο το συστημα αμυνας που θα διαλεγα!Λογικα επιθεση κινηση και απο αμυνα μαν- μαν , η κινηση μοιραζει τις επιθεσεις σε ολη την ομαδα.Στην αμυνα ζωνης ειναιι καπως αργη η αναπτυξη και ερχετε σε αντιθεση με το τρεξε σουταρε.

Χαρη μην μασας...τωρα ξεκιναμε !!

Advertisement