Vprašanje je,če bi samo podajal ali bi se silil metati
Verjetno bi se silil tudi metati...
Seba ima trenutno še enkrat višji DMI,ki vpliva pomojem na vse skile, ampak to so sedaj samo špekulacije.
Seba ima zelo visok DMI predvsem zaradi podaj (13) in skoka. Po moje pa je Braco izbral Polha zato, ker je bolj "kompleten" igralec. Polh je bil prejšnji teden tud na najvišji pripravljenosti in igral 66 minut, kar je idealno, pa vseeno padel na dobro pripravljenost. Mimogrede, prejšnji teden je bil njegov DMI nekje okoli 305.000, kar je le malo manj od tvojega Sebota, ki ima eno celo sezono treninga več za sabo.
Polih(20 let) ni super igralec,ker je dobil prednost pred Sebo(21)-.-
Če nisi zadovoljen, ker je Polh dobil prednost pred Sebo, jaz nisem kriv. Mislim pa, da ne moreš kar tako pavšalno odpraviti nekega igralca, v katerega je lastnik (v tem primeru jaz) vložil veliko in tri sezone prilagajal trening in ekipo samo njemu. Prepričan sem, da bo Polh v Top10 zunanjih igralcev na svetu, ko bo imel 21 let. Res je, da sem imel srečo z njegovimi začetnimi skilli, ampak tako pač je...
Da pa ne bo izgledalo, da tvezim brez argumentov, ti sem prilepim še njegove skille - glede na to, da smo končali z našimi reprezentančnimi tekmami in da so skilli v slovenščini, mislim, da Braco ne bo imel nič proti:
Met iz skoka: osupljiv Razdalja meta: izstopajoč
Zunanja obr.: sijajen Vodenje žoge: osupljiv
Prodiranje: osupljiv Podajanje: izstopajoč
Met pod košem: obupen Obr. pod košem: zadovoljiv
Skok: obupen Blokade: grozljiv
Vzdržljivost: sprejemljiv ↓ Prosti meti: slab
Ta petek bo preskočil v metu iz skoka in razdalji meta. Njegova edina res slaba točka so le prosti meti, ki so žal začeli z "grozljiv".