Jeżeli chodzi o zawodników :) jeżeli mowię, że są warci 1,5mln do 2mln to są tyle warci zaufaj mi :)poza tym jeżeli chodzi o tych zawodników, których chciałbym sprzedać to na buzzerbeaterstats.com ich skuteczność za 3 wynosi 40%-48% :) je nie mówię o tych słabszych :) Ci słabsi są własnie w treningu:D A co do nast. sezonu? to licze na szczęśliwy traf jakiegoś fajnego obwodowego, bo coś czuje, że jeżeli nie wyjdę to niestety trzeba będzie pożegnac jednego, a drugiego trzeba będzie nieźle tyrać:) A tak z drugiej strony. Jakich graczy pasujących do 4 ligi walcząc o awans przystosujesz do gry na obwodzie?(pod koszem wiadoma sprawa tani jak woda), ale jeżeli chodzi o obwód to jak znajdziesz w miarę wyskilowanego zawodnika, z którym mógłbys się utrzymać lub waalczyc o coś więcej to naprawde jeżeli kupisz takiego graja za 300 tys. to ja idę do Ciebie na naukę... to niestety nie jest możliwe... kupując mojego zawodnika obwodowego który kosztował mnie bagatela 700tys. z całym szacunkiem, ale gdyby nie kontuzja to byłdy dalej rezerwowoym grającym ogony, myślałem tylko i wyłącznie o nim w perspektywie przyszłego dobrego gracza... niestety jeżeli kupujesz ludzi za 300 tys. na obwód to nie ma co liczyć na szał, tacy zawodnicy, którzy zapewnią Ci play-off kosztują najmniej ok. 1 mln zł... a jeżeli chcesz grać o coś więcej sam to sobie policz... Nie gram w tą grę od dziś i na prawdę jeżeli byłaby taka możliwość kupna dobrych graczy po takich pieniądzach jak mówisz to już dawno bym to robił... a jeżeli chodzi o obronę to poniżej znaczącego pod koszem czy na obwodzie nie ma co liczyć na play off przynajmniej wiem to z własnego doświadczena:) Słowami Phila Jacksona Defence is allright!