Είστε εκτός τόπου και χρόνου όλοι....Βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια....
Ο Akage και εγώ είμαστε υπέρμαχοι του ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό....Παλεύουμε τόσα χρόνια να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο του αμοιβαίου χαλαρού, και θα μου πείτε οτι ο akage πάει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση....Όποιος παρακολουθεί τα φόρουμ τόσες σεζόν θα το ήξερε....Ο Akage αλλά και εγώ, δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε καμμία κατάσταση και το μόνο που θέλουμε είναι να χαιρόμαστε το παιχνίδι και να καταλάβουμε όλοι, ποιό είναι το σωστό και το ηθικό.....Και επειδή δεν το καταλαβαίνει κανείς ακόμα και τώρα που ο ΙΙ.1 έχει γίνει μπουρδέλο, έ βαρέθηκαμε και δεν ασχολούμαστε άλλο....Αφού δεν συμφωνούμε στα αυτονόητα, ας έχει.... Αλλά μην ακούω ότι θε΄λουμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις...ΈΛΕΟΣ....Και στόχος του Akage δεν είναι η άνοδος, πίστεψέ με...Εϊναι αρκετά έμπειρος για να καταλάβει πότε τον παίρνει να ανέβει....Εξού και τα κατ επιλογή και όχι συνενοημένα του χαλαρά στην αρχή της σεζόν.....
Σταματάει λοιπόν το θέμα του εμφανούς στησίματος αγώνων, και κάντε τον όμιλο όπως ήταν πρίν........Μακάρι να είναι όλα καλά, όπως στην ΙΙ.3....GOod luck