BuzzerBeater Forums

Hellas - III.4 > *SEASON-22*

*SEASON-22*

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231005.48 in reply to 231005.47
Date: 12/29/2012 8:30:59 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13561356
Κάκιστη εμφάνιση για την ομάδα μου απέναντι στους treliarides, ενώ απογοητεύτηκε και το κοινό που παρακολούθησε το παιχνίδι και πίστευε ότι θα δει ένα επιθετικό ρεσιτάλ μεταξύ των δύο ομάδων. Με τραυματία η pamesa και τη μεγάλη μεταγραφή της ανέτοιμη ακόμη, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να γλιτώσει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και την τρίτη στα τελευταία τέσσερα. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας δηλώνει σίγουρος ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον pini: "Οι treliarides είναι σε ανοδική πορεία και είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσουν στο τέλος την άνοδο"

This Post:
00
231005.49 in reply to 231005.48
Date: 1/2/2013 5:15:02 AM
green fighters
IV.8
Overall Posts Rated:
3838
Καλή χρονιά σε όλους...
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι κυριολεκτικά φωτιά και θα επηρεάσει σημαντικά τόσο την πρώτη θέση στον μπλε όμιλο όσο και την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη. Η ομάδα μου και οι Τρελιάρηδες (που είμαστε ισόπαλοι ακόμα και στη διαφορά πόντων) θα αντιμετωπίσουν σε διαδοχικά παιχνίδια τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Olympiacos Sharks σε δύο πολύ ενδιαφέροντα και απρόβλεπτα παιχνίδια. Οι Τρελιάρηδες μετρούν 8 συνεχόμενες νίκες, ενώ, ο Olympiacos Sharks 7, γεγονός που τους καθιστά τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς και δύο από τα φαβορί για τον τίτλο. ( για μένα οι pamesa valencia bc εξακολουθούν να συγκαταλέγονται στα φαβορί παρά τα μερικά άσχημα αποτελέσματα)

This Post:
22
231005.50 in reply to 231005.49
Date: 1/2/2013 6:16:03 PM
A1
Overall Posts Rated:
13561356
Ήρθε η ώρα για την πρώτη ανάλυση της χρονιάς.

aigialeia - trikala city: Τα τρίκαλα βρίσκονται στην έκτη θέση και είναι σε απόσταση και από την έβδομη, αλλά και από την πέμπτη. Αντιμετωπίζουν την αιγιαλεία που έχουν μια πολύ δυνατή πεντάδα, αλλά ως εκεί. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις και αναμένεται δραματικό φινάλε.

Olympiakos Sharks - green fighters: Ντέρμπι κορυφής. Ο πρώτος των κόκκινων εναντία στον πρώτο (σε ισοβαθμία για να είμαι δίκαιος) των μπλε. Αν και προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια έχουν μεγάλο ρίσκο ο άσσος των γηπεδούχων θα είναι μία από τις επιλογές μου.

pamesa valencia bc - tissot: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση και η αλήθεια είναι ότι με το ρόστερ που διαθέτουν δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα παραπάνω από την παραμονή στην τρίτη κατηγορία. Από την άλλη η παμέσα προσπαθεί να...μπαλαντζάρει ρόστερ με οικονομικά. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας σιγά σιγά προσαρμόζεται και όντας σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας αναμένεται να λάμψει. Διπλό με 10 πόντους.

SpeedFighters BC - 106maxi: Άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ. Εδώ για μένα υπάρχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Άσσος για τους 106maxi.

Teddyboys - Skarlius: Ακόμη ένα ντέρμπι. Έξι νίκες έχουν οι δύο ομάδες. Ποια θα κάνει την έβδομη; No Bet.

Kamares Parou - SINUDYNE: Ξεκάθαρο φαβορί εδώ οι γηπεδούχοι που δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στις καμάρες από την Πάρο. Άσσος και εύκολα.

OLYMPIAKOS THIVAS - TRELIARIDES: Αλλιώς ξεκίνησαν τα πράγματα για τον pini και τον παρέα του, αλλιώς συνεχίζουν. Δυνατή ομάδα οι τρελιάριδες αναμένεται να πατήσουν κορυφή το βράδυ του Σαββάτου.

This Post:
00
231005.51 in reply to 231005.50
Date: 1/4/2013 7:59:22 AM
green fighters
IV.8
Overall Posts Rated:
3838
Ας κάνω κι εγώ τις προβλέψεις μου...

5/1/2013 6:30:00 μμ SpeedFighters BC 106maxi
5/1/2013 6:30:00 μμ pamesa valencia bc tissot
5/1/2013 6:30:00 μμ cuba celtics larisa york
5/1/2013 6:30:00 μμ Olympiacos Sharks green fighters ???
5/1/2013 6:30:00 μμ Kamares Parou SINUDYNE
5/1/2013 6:30:00 μμ aigialeia trikala city
5/1/2013 6:30:00 μμ Teddyboys Skarlious
5/1/2013 6:30:00 μμ OLYMPIACOS THIVAS TRELIARIDES

This Post:
00
231005.52 in reply to 231005.51
Date: 1/4/2013 1:00:49 PM
A1
Overall Posts Rated:
13561356
To cuba celtics - larisa york δεν υπάρχει στο κουπόνι, αφού το διπλό των κούμπα θεωρείται πολύ πιθανό.

This Post:
00
231005.53 in reply to 231005.50
Date: 1/4/2013 8:19:50 PM
Overall Posts Rated:
6868
καταρχήν καλή χρονιά σε όλους.
μπαλάκι για την ανάλυσή
θα σταθώ προφανώς στο ντέρμπι της αγωνιστικής,
Olympiakos Sharks - green fighters: Ντέρμπι κορυφής. Ο πρώτος των κόκκινων εναντία στον πρώτο (σε ισοβαθμία για να είμαι δίκαιος) των μπλε. Αν και προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια έχουν μεγάλο ρίσκο ο άσσος των γηπεδούχων θα είναι μία από τις επιλογές μου.

Θέλω να δω πως θα λειτουργήσουν οι άμυνες σε αυτό το ντέρμπι κορυφής, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει την άμυνα να αντιμετωπίσει τον αντιπαλό της στο εσωτερικό του παιχνίδι, θα το παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον. Πολύ δύσκολο ματς για να προγνωστικά, δεν παίρνω θέση αν και θα προτιμούσα να νικήσουν τα αιμοβόρα ψάρια.
Στα υπόλοιπα δύο ματς που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ψηφίζω Skarlious, αν δεν προφυλάξουν παίκτες εν όψει κυπέλου και trikala city.

Last edited by WINDASS at 1/4/2013 8:20:49 PM

This Post:
00
231005.54 in reply to 231005.53
Date: 1/5/2013 2:33:04 PM
green fighters
IV.8
Overall Posts Rated:
3838
Το ντέρμπι κορυφής μόνο ντέρμπι δεν ήταν δυστυχώς καθώς ο Ολυμπιακός επέλεξε να μη χτυπήσει το παιχνίδι (χαλαρή διάθεση και ,αν δεν κάνω λάθος, σχεδόν αναπληρωματική πεντάδα) και σε συνδιασμό με τις τακτικές επιλογές των προπονητών δεν υπήρχαν περιθώρια για το αποτέλεσμα..
Τώρα λοιπόν έρχεται για τον Ολυμπιακό δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι κορυφής ενάντια στους πολύ ισχυρούς Τρελιάρηδες. Εγώ θα προτιμούσα να νικήσουν οι Τρελιάρηδες και να κριθεί η πρωτιά στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι το πρώτο φετινό δυνατό ντέρμπι και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα...

This Post:
00
231005.55 in reply to 231005.54
Date: 1/5/2013 8:22:47 PM
Overall Posts Rated:
11
Χαιρετώ όλες τις ομάδες και απο μένα καλή χρονιά σε όλους σας.

Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε αν και ολίγον αναμενόμενο. Παρόλο που ξεκινήσαμε δυνατά και το πιστέψαμε, αρχίσαμε να το χάνουμε προς το τέλος του αγώνα. Βέβαια έπαιξε ρόλο 1) ότι επιλέξαμε με κόστος την ήττα, να θυσιάσαμε 2-3 θέσεις λόγω προπόνησης και ενώ γνωρίζαμε οτι θα μεγαλώναμε την αστοχία μας. 2)χωρίς να το επιλέξουμε, οι αγ καταστάσεις κάποιων παικτών μας οι οποίοι προηγουμένως είχαν παίξει καταλάθος και στο φιλικό, δηλαδή παραπάνω απ οτι έπρεπε. Αλλιώς θα είχαμε μερικές παραπάνω πιθανότητες.

Οσον αφορά τον αγώνα μεταξύ των Olympiacos Sharks και green fighters κατά τη γνώμη μου δεν το περίμενα αλλά πολύ σωστά δεν επιδίωξε να το χτυπήσει ο Ολυμπιακός πόσο μάλλον και με τέτοια τακτική. Σίγουρα το επόμενο του ντέρμπι που ακολουθεί αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και θα είναι ένα συναρπαστικό ντέρμπι και εύχομαι καλη επιτυχία και στις δύο ομάδες TRELIARIDES και Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός και TRELIARIDES! :D

@aimar 21 Πάρε και απο μένα ένα μπαλάκι για την ανάλυση

Last edited by sfa1rato5 13 at 1/5/2013 8:26:24 PM

This Post:
00
231005.56 in reply to 231005.55
Date: 1/6/2013 4:46:52 AM
Overall Posts Rated:
1111
Μια κακή βραδιά για την ομάδα μας,η οποία λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη μετά τη λανθασμένη τακτική και το CT στο χαμένο αγώνα κυπέλλου. Σκοπός μας ήταν να ανακτηθεί ο χαμένος ενθουσιασμός, για αυτό και προσεγγίσαμε χαλαρά το ματς και φαινόταν ότι δε θα πάει άσχημα μέχρι που ήρθε το κερασάκι, δηλαδή ο τραυματισμός (2ος τις τελευταίες 3 βδομάδες) του Κατσιούλα που μας δυσκολεύει αρκετά.

Όσο για τον υπόλοιπο όμιλο μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από τη δραματική μεταβολή των τρελιάρηδων, οι οποίοι πιστεύω θα είναι η τελική έκπληξη.

This Post:
00
231005.57 in reply to 231005.56
Date: 1/6/2013 5:13:47 AM
Overall Posts Rated:
4141
καλη χρονια σε ολους και απο μενα.

αυτη την βδομαδα εχουμε 2 σερι πολυ δυνατα ματς με τους πρωτοπορους του αλλου υποομιλου.ο καθενας,οπως και εγω,θα ηθελε να κερδισει και τα δυο ματς ωστε να εχει και ενα ψυχολογικο αβανταζ απεναντι στους αντιπαλους του.το θεμα ειναι ομως να μπορεις να το δεις και λιγο λογικα.η λογικη η δικη μου λοιπον ηταν οτι πολυ δυσκολα θα επαιρνα και τους δυο αγωνες,χωρις να χαλασω την αγωνιστικη κατασταση των παικτων μου και ταυτοχρονα και την προπονηση των μικρων.ασε που δεν ηταν και σιγουρο οτι αν εβαζα βασικους,θα κερδιζα τους fighters.εκτος εδρας παιζαμε,και με καποιους παικτες να μην εχουν καλη αγ κατασταση απεναντι σε μια παρα πολυ δυνατη ομαδα.στην πραξη φανηκε οτι ειχα δικιο για την αγ κατασταση,γιατι αν παρατηρησει κανεις,οι παικτες που ξεκινησαν επαιξαν 40+ λεπτα εκτος απο εναν.αν ξεκινουσα λοιπον τους "βασικους",θα επαιζαν 80-85 λεπτα ο καθενας και θα πηγαινε περιπατο και η αγ κατασταση και η προπονηση.οποτε "θυσιασαμε" τον αγωνα,βαζοντας και χαλαρη,ωστε να ειμαστε πιο δυνατοι απεναντι στους τρελιαρηδες που παιζουν αμυνα σαν τρελαμενοι.προβλεπω ματσακι βγαλμενο απο τις ενδοξες μερες της λιμοζ του 90,με σκορ γυρω στους 50 ποντους.οποιος πεταξει τα λιγοτερα τουβλα,θα κερδισει.

This Post:
00
231005.58 in reply to 231005.57
Date: 1/6/2013 7:51:39 AM
A1
Overall Posts Rated:
13561356
Aναμενόμενα αποτελέσματα το Σάββατο. Συνεχίζονται οι διασταρώσεις και η μάχη της κορυφής... φουντώνει.

Advertisement