:) Nic nie zamiotłem... gdybyś nie był tym kim jesteś (o tym niżej), to wiedziałbyś z forum o tym w jakiej byłem sytuacji.
Kozlik - nie chce mi się z Tobą gadać jak mawiał klasyk... ale skoro chrzanisz głupoty, to słowo oficjalnie na koniec Ci się należy.
Tak, spijam, bo uważam, że wycisnąłem z tego co miałem maksymalnie ile się dało... Puchar Pocieszenia, Mistrzostwo Europy i brazowy medal Mistrzostw świata - życzę następcy powtórzenia takich wyników! Szczerze! Pisałem wcześniej o mojej sytuacji i guzik mnie obchodzi Twoje zdanie... życie mi pokazało, że są ważniejsze rzeczy od tej gry i tak też pisałem przed sezonem oficjalnie na forum - taką miałem sytuację, że prosiłem GMów o możliwość wyznaczenia zastępstwa na czwarty sezon. Reakcja była taka, że pomocy nie ma... zresztą tak jak przy Knaście, o czym pewnie znawco z koziej d... doskonale wiesz. Szkoda tylko, że nawet nie warto było odpisać bądź co bądź trenerowi REPREZENTACJI POLSKI na maila z moją prośbą. Trudno... A moje kłopoty wpłynęły na dwa walkowery w tym sezonie i praktycznie zerową obecność przez większość sezonu. Tak wyszło i biorą za to pełną odpowiedzialność. Na szczęście powoli wracam do żywych, ale...
... nie gram już na serio w tę grę m.in też dlatego, że uważam, że styczność z taką jednostką jak Ty nie jest warta spędzania tu czasu. Przez cztery sezony NIC nigdy nie pomogłeś, a pojawiasz się wyłącznie wtedy, gdy coś się komuś nie uda - w jednym celu - by pluć jadem i reklamować swoją nieomylność. Powodzenia Specu w dalszej karierze na tym polu. Żeby Ci tylko Napoleonie cała widownia nie zdezerterowała.
Szanuj sobie do woli na prawo i lewo, ale wiesz, że na mój szacunek NIGDY nie zasłużyłeś. Tobie siedemset razy napisać o powodach to za mało, bo i tak będziesz chrzanił swoje, bo taki masz już porąbany charakter... więc nie traktuj tego jako chęci tłumaczenia Ci czegokolwiek, ale po prostu zwykły, szczery POCISK w stronę kogoś, kogo nie lubię.
<edit> Jeszcze słówko... myślisz MATOLE, że po tych latach poświęcania swojego klubu i wielu godzin dziennie na Reprezentację U21 bym z własnej woli - gdybym miał na to wpływ - poświęcił choćby najmniejszy element w takim meczu jak ten z Włochami? Ty naprawdę jesteś po prostu HEJTEREM i nikim więcej... A teraz możesz załatwić my bana od swoich kolegów za "matoła", bo kurczę nie mogę znaleźć linka w "menu" do usunięcia zespołu.
Last edited by borczi at 8/4/2014 1:55:42 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)