BuzzerBeater Forums

BB Poland > Drużyna Narodowa [NT] - Sezon 28

Drużyna Narodowa [NT] - Sezon 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261690.48 in reply to 261690.47
Date: 8/2/2014 4:18:38 PM
Overall Posts Rated:
168168
Chyba o to trochę chodziło w tych wszystkich zmianach, żeby gra nie była taka przewidywalna. Mamy GDP i każdy musi siedzieć i głowić się nad tym co zagra przeciwnik. Nie zapominajmy, że mecze rozgrywane w rzeczywistości też potrafią być nieprzewidywalne i sporo tam tego całego "szczęścia" ;D

This Post:
00
261690.49 in reply to 261690.48
Date: 8/2/2014 5:45:25 PM
Overall Posts Rated:
515515
jestem całkiem za, mimo porażki uważam że w tą stronę nalezy isc
a jak mawiał pewien super facio "szczęście sprzyja lepszym"

This Post:
00
261690.50 in reply to 261690.31
Date: 8/3/2014 8:11:13 AM
Warsaw Mutants
III.10
Overall Posts Rated:
10811081
Dzięki za pozdrowienia :) ale uważam, że za mojej kadencji wcale nie było łatwiej i też już dużą rolę odgrywało GDP.

This Post:
00
261690.51 in reply to 261690.49
Date: 8/4/2014 12:55:01 PM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
chyba zapowiada się najgorszy sezon od lat naszych reprezentacji niestety :(

This Post:
00
261690.52 in reply to 261690.51
Date: 8/4/2014 12:58:14 PM
Overall Posts Rated:
515515
Ta porażka była wliczona w koszty, mieliśmy ent na poziomie 3 a Esti na maxa i grali u siebie
Wierze że mimo tego że mamy 3 porażki awansujemy jeszcze do dalszej rundy

This Post:
00
261690.53 in reply to 261690.52
Date: 8/4/2014 1:14:16 PM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
coś jednak nie gra w tym sezonie :(

From: Siwy

This Post:
00
261690.54 in reply to 261690.53
Date: 8/4/2014 1:30:52 PM
Overall Posts Rated:
15061506
Szkoda spotkania... Choć trzeba przyznać, że idea śmiała jednak.

Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.
From: borczi

This Post:
1414
261690.55 in reply to 261690.20
Date: 8/4/2014 1:43:05 PM
Overall Posts Rated:
593593
:) Nic nie zamiotłem... gdybyś nie był tym kim jesteś (o tym niżej), to wiedziałbyś z forum o tym w jakiej byłem sytuacji.

Kozlik - nie chce mi się z Tobą gadać jak mawiał klasyk... ale skoro chrzanisz głupoty, to słowo oficjalnie na koniec Ci się należy.

Tak, spijam, bo uważam, że wycisnąłem z tego co miałem maksymalnie ile się dało... Puchar Pocieszenia, Mistrzostwo Europy i brazowy medal Mistrzostw świata - życzę następcy powtórzenia takich wyników! Szczerze! Pisałem wcześniej o mojej sytuacji i guzik mnie obchodzi Twoje zdanie... życie mi pokazało, że są ważniejsze rzeczy od tej gry i tak też pisałem przed sezonem oficjalnie na forum - taką miałem sytuację, że prosiłem GMów o możliwość wyznaczenia zastępstwa na czwarty sezon. Reakcja była taka, że pomocy nie ma... zresztą tak jak przy Knaście, o czym pewnie znawco z koziej d... doskonale wiesz. Szkoda tylko, że nawet nie warto było odpisać bądź co bądź trenerowi REPREZENTACJI POLSKI na maila z moją prośbą. Trudno... A moje kłopoty wpłynęły na dwa walkowery w tym sezonie i praktycznie zerową obecność przez większość sezonu. Tak wyszło i biorą za to pełną odpowiedzialność. Na szczęście powoli wracam do żywych, ale...

... nie gram już na serio w tę grę m.in też dlatego, że uważam, że styczność z taką jednostką jak Ty nie jest warta spędzania tu czasu. Przez cztery sezony NIC nigdy nie pomogłeś, a pojawiasz się wyłącznie wtedy, gdy coś się komuś nie uda - w jednym celu - by pluć jadem i reklamować swoją nieomylność. Powodzenia Specu w dalszej karierze na tym polu. Żeby Ci tylko Napoleonie cała widownia nie zdezerterowała.

Szanuj sobie do woli na prawo i lewo, ale wiesz, że na mój szacunek NIGDY nie zasłużyłeś. Tobie siedemset razy napisać o powodach to za mało, bo i tak będziesz chrzanił swoje, bo taki masz już porąbany charakter... więc nie traktuj tego jako chęci tłumaczenia Ci czegokolwiek, ale po prostu zwykły, szczery POCISK w stronę kogoś, kogo nie lubię.

<edit> Jeszcze słówko... myślisz MATOLE, że po tych latach poświęcania swojego klubu i wielu godzin dziennie na Reprezentację U21 bym z własnej woli - gdybym miał na to wpływ - poświęcił choćby najmniejszy element w takim meczu jak ten z Włochami? Ty naprawdę jesteś po prostu HEJTEREM i nikim więcej... A teraz możesz załatwić my bana od swoich kolegów za "matoła", bo kurczę nie mogę znaleźć linka w "menu" do usunięcia zespołu.

Last edited by borczi at 8/4/2014 1:55:42 PM

POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)
From: alicja

This Post:
11
261690.56 in reply to 261690.55
Date: 8/4/2014 1:58:13 PM
Overall Posts Rated:
635635
Odniosła bym się do tej pomocy po zwróceniu się do GM-ów ale tylko o Knaście bo o tym by można było zastąpić trenera jakiejkolwiek reprezentacji to wiadomo , że musiał byś dostać bana by nim nie być po roku kadencji.
Jak można pomóc w sprawie zawodnika , którego właściciel dostał bana za oszustwo ???

From: Boro_ELIT

To: Siwy
This Post:
00
261690.57 in reply to 261690.54
Date: 8/4/2014 2:19:38 PM
Overall Posts Rated:
515515
Gdybym był pewny że wygramy na normalu to na pewno bym tak zagrał i szukał enta w następnych meczach
Niestety jak pisałem, ent na poziomie 3 i wyjazd nie dawały nam szansy, mimo że mieli gorszą formę
Ale PP sie nie kończy i zrobie wszystko aby przejść do następnej rundy, jest kilka mocnych ekip ale wiem że możemy powalczyć o ile przejdziemy dalej
pozdrowionka

From: borczi

This Post:
11
261690.58 in reply to 261690.56
Date: 8/4/2014 2:40:34 PM
Overall Posts Rated:
593593
Alicjo - proste pytanie - CZY TRENER REPREZENTACJI POLSKI U21 NIE ZASŁUGUJE NA ODPOWIEDŹ NA MAILA OD GMa ZE SWOJEGO KRAJU PODCZAS DYSKUSJI W SPRAWIE NAJLEPSZEGO ZDECYDOWANIE ZAWODNIKA POLSKIEGO OD LAT?

Dobrze, że napisałaś, bo myślę, że przyda się już opis sytuacji... po kolei:

- napisałaś do mnie maila z info o banie i prośbą, żebym nikomu nie napisał o tym, że właściciel został zbanowany. Spełniłem tę prośbę przez cały sezon. Zawodnik nie został w Polsce.

- sprawa dotyczy jednego z dwóch zawodników z Polski, który w wieku 20 lat grał w Reprezentacji wśród 21-latków. Pierwszym był słynny "blocker" KK. Drugim Knast... zdecydowanie najlepszy zawodnik od lat.

- nie wnikam w kwestię blokady - taka praca. Rozumiem jednak, że była prowadzona z właścicielem jakaś potem dyskusja. Jesteście nieugięci - spoko. Właściciel przez trzy lata poświęcił (nie poruszam sprawy uczciwości, bo jej nie znam) klub dla treningu tego jednego zawodnika dla Kadry. Domyślam się, że to kilka sezonów pracy i satysfakcja. Twoja decyzja tę satysfakcję zabrała, bo z Knasta po 7 tygodniach bez treningu zostało g... Masz oczywiście do tego prawo... chociaż nie sądzę, że ktokolwiek po "zaoraniu" takiego zawodnika by wrócił jeszcze kiedykolwiek z powrotem po banicji do gry. Olać - uciekł człowiek... nie ma litości... ale wróćmy do mojego maila i Knasta.

- zadałem Ci jedno pytanie - czy nie ma jakiejś (jakiejkolwiek) możliwości, żeby właściciel chociaż zdążył ustawić domyślny trening. Pytanie do naszej społeczności: Oszustwo? Może tak to ocenicie... może tak nie można i siedem tygodni bez minuty na parkiecie, a potem wyjazd za granice do kogoś, kogo Reprezentacja nie interesuje. Macie prawo uznać, że tak nie wolno - nawet w stosunku do kogoś, kto mógłby nam pewnie dać ZŁOTO mistrzostw świata i na kogo pracowało kilka osób (skauci i trener Kadry). Ok - zgoda... nie mnie oceniać - dla mnie dobro Reprezentacji było i jest ważne i dlatego szukałem rozwiązania... ale na miłość boską nawet brak odpowiedzi na mojego maila????? BRAWO! Takie zainteresowanie najważniejszym z ważnych w Reprezentacji POLSKI wykazałaś... Dziękuję bardzo!

I tyle w dawno zakończonej sprawie Knasta... dla mnie smutnej, bo odbierającej też wtedy nadzieję, że wszystkim tu po prostu zależy na polskich wynikach. Musiałem milczeć, nie mogłem szukać nowego właściciela, musiałem patrzeć, jak Knast nie gra, nie trenuje choćby i nawet kondycji i na końcu jak trafia za granicę. A z drugiej strony po prostu zlew... szczerze mówiąc odebrany też jako po prostu złe życzenia dla Kadry U21.

Pozdrawiam.

POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)
Advertisement