BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 39

Sezona 39

Set priority
Show messages by
This Post:
00
287476.48 in reply to 287476.47
Date: 8/10/2017 12:35:39 PM
Overall Posts Rated:
170170
Joooj ta pokalna tekma.. upam da mi nekako uspe pridt do preobrata. Če moj C ne bi bil v tok slabi formi.. jooj. ker taktiko sm zadeu

This Post:
00
287476.49 in reply to 287476.48
Date: 8/10/2017 12:48:13 PM
Overall Posts Rated:
22
Zgleda da te čaka napeta zadnja četrtina. Upam da ti trener ne bo dal na kocu prve peterke sedet...

This Post:
00
287476.50 in reply to 287476.49
Date: 8/10/2017 12:55:49 PM
Overall Posts Rated:
170170
http://www.buzzerbeater.com/match/98054294/boxscore.aspx

To mi je kle naredu. K sm premagu enga iz SKL 3 kole pred tem. Zadnjo četrtino me je skor ujel zaradi tega

This Post:
00
287476.51 in reply to 287476.49
Date: 8/10/2017 1:09:44 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ve se kdo je kralj taktike v tej igri!

Čestitke nasprotniku za dobro tekmo in uvrstitev do tega kroga.

Lep večer še naprej vsem

This Post:
00
287476.52 in reply to 287476.51
Date: 8/10/2017 1:13:58 PM
Overall Posts Rated:
22
Še en skalp čestitke! Si pa imel kanček sreče da je bil njegov prvi center odsoten zadnjo četrtino zaradi faulov - nedvomno del taktike kakopak ;)
Sedaj pa do konca po lovoriko?

This Post:
00
287476.53 in reply to 287476.52
Date: 8/10/2017 1:15:29 PM
Overall Posts Rated:
170170
Dvomim da bi lahko v polfinalu še koga presenetil. Taktično sem letos v pokalu brezhiben. Mislim da je to to za letos.

Zdej pa nazaj k ligi in treningu igralcev. Benedetti mora postati dober čimprej. Pol pa še zunanji igralci.

Naslednjo sezono pa po SKL.

This Post:
55
287476.54 in reply to 287476.53
Date: 8/19/2017 12:45:13 PM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Živjo vsem!

Iz prejšnjih lig sem navajen, da eden ali več managerjev napiše svojo oceno ekip v ligi. Se bom žrtvoval za poživitev lige . In seveda, prosim še koga za prispevek ali vsaj komentar!!

Omega BC na modri strani, ki je še prejšnjo sezono igral v III. ligi, je to sezono posvetil treningu predvsem slovenskih igralcev. 18 in 19 letni golobradci si bodo težko izborili priložnost za boj za obstanek, čeprav takšen razplet teoretično ni nemogoč. Na sedmem mestu le eno zmago pred njimi so Feferoni. Tudi ta ekipa predvsem trdo trenira. Spomnim se še U21 reprezentanta Lapanjeta, ki pa glede na potencial ne bo več napredoval kaj dosti. Več se pričakuje od mladega Widnerja.

Trenutna uvrstitev 6. na modri strani, templja, ja zame manjše razočaranje. Po plačah zelo konkretna prva peterka preprosto ne da dovolj od sebe. Najbrž gre iskati vzrok v preveliki tedenski minutaži in posledično slabi pripravljenosti.

Divje mačke iz Kentuckyja so ekipa s 24 igralci, od katerih jih ligo igra vsega devet. Dobra prva četvorka in luknja na centru. Precej očitno je, kaj je potrebno storiti, da bi ekipa postala bolj konkurenčna.

Na četrtem mestu legendarni veteran BuzzerBeaterja, ki igra samo s slovenskimi fanti. Po plačah podpovprečna ekipa očitno naomešča manjko talenta z dobro taktično pripravljenostjo.

Zgube ne opravičujejo svojega imena. Odlična prva četvorka in mladi slovenec kot peti, bi bila lahko ekipa s prihodnostjo, če ne bi dva člana imela že 36 let. No, dobrih mladincev v tej ekipi ne manjka, bomo videli, kaj bo čas prinesel.

Jesenovo na drugem mestu je pred kratkim odprodalo dva odlična člana prve peterke in zadržalo slovenskega reprezentanta. Ali to že pomeni, da se je odpovedal boju za vrh, ali pa bo poskusil z novimi nakupi? Časa za drugo taktiko skorajda ni več...

Ainmosni je zadržal enako ekipo kot jo je imel prejšnjo sezono v prvi ligi. Seveda pa so igralci stari in skili padajo. Poraz v pokalu proti FC Leno (ki je igral z nižjo zavzetostjo in brez enega člana prve peterke) je pokazal, da je ekipa še kako ranljiva. Po 15ih kolih ima FC Leno enako koš razliko, kot Ainmosni in jasno je, da bo boj med 15. in 16. na nacionalni lestvici trd. Aduti FC Lena so izenačena prva sedmerica, kjer izstopamlado vsestransko krilo Škrbič, dobra pripravljenost in odlična taktika.

Na močni rdeči strani Lenu sledita MVP Team in Bratje iz bara. Oba z močnimi prvimi peterkami, čeprav se mi zdi, da imajo bratje na papirju nekaj malega prednosti. V izločilne boje se bo vse kaže vmešal še KK Ihan, s prav tako odlično ekipo. Na rdeči strani ne bo lahko pretendentu za SKL!

Postojna1 ima ves potencial, ki ga potrebuje za uvrstitev v PO. Vse kaže, da bo odločilna domača tekma proti Ihanu.

Bivši Prdec, sedaj Nori sprehajalec, ki me je v preteklosti nekajkrat dobro namahal (še sedaj nimam pozitivne bilance z njem!) je zvest napovedi in je šel v rebuild ekipe. Zaenkrat izstopa predvsem U21 reprezentant, ki pa žal za kaj več kot za II. ligo najbrž nima potenciala.

Ekipa Mladihfantov razen cetrskega ostarelega zvezdnika nima presežkov. Ideja je očitno, da jih nekaj izkušenih (beri nad 36 letnikov) obdrži v ligi, medtem ko se bo natrenirala mlada garda. Za vratom jim diha Bolk Defenders, vendar ima morebitno odločilno tekmo z Youngboysi za odigrati v gosteh, torej je v slabšem, nikakor pa ne izgubljenem položaju.

Evo, poskusil sem da ti vse od sebe, ampak glede na to, da sem zadnji mesec zaradi dopustov igral predvsem preko telefona in nisem mogel dobro spremljati dogajanja... upam, da ste se zabavali in da nisem komu naredil krivico . Je pa bilo lepo videti, da se trenira veliko število mladih slovenskih igralcev - upam, da komu tudi uspe preskok v repko!

LP

Insomnia

This Post:
00
287476.55 in reply to 287476.54
Date: 8/20/2017 9:14:13 AM
Overall Posts Rated:
170170
+1, lepo si napisal.

Iz moje strani samo tole: Letos nimam namena iti v SKL. moram Branilca in Centra natrenirati še več.

Imam pa ekipo izvrstno razporejeno, fantastično pokrite pozicije v prvo in drugi peterki (zato imam tudi samo 10 igralcev).

Lepo se vidi zadnjo pokalno tekmo, ko sem igral z drugo peterko in levo roko, da je tudi druga peterka zelo dobra.

Skratka, moj cilj letos je finale, tam pa bom prepustil zmago. Letos mi je bl važn trening. Denar je prišparan, tako da v primeru da bi se slučajno ena ekipa naslednjo sezono "ojačala", si lahko komot kupim okrepitve, čeprav najverjetneje to ne bo potrebno, saj bosta B in C do takrat zelo napredovala (če ne bo poškodb).

Ravno zaradi tega sem sestavil prvo peterko iz mladih igralcev. Cena jim bo samo še rastla, da ne omenjam da so prav vsi igralci iz prve peterke letos vsaj nekaj skillov napredovali, edino kar me moti (kar bom popravil) je met Ruminatija, ki je Met iz skoka: osupljiv Razdalja meta: dober, in notranji skilli Benedettija, ki so Met pod košem: sijajen Obr. pod košem: sijajen Skok: čudovit Blokade: zadovoljiv Vzdržljivost: sprejemljiv Prosti meti: osupljiv.

Tudi jaz bi napisal kaj o drugih ekipah, ampak se mi ubistvu ne da, z veseljem pa preberem kej tazga.

Edino kar lahko povem je to, da mislim da je Leno premagljiv, komot bi ga lahko tudi jaz premagal za 20 pik, zato ker tisti, ki je gledal moje tekme, bo opazil da stalno menjam igralce na pozicijah zaradi treninga, ne vem kdaj sem nazadnje res igral "kakor se spodobi".

Favorit v letošnji ligi je vsekakor Insomnia, njegova centerska linija je brutalna, ampak iz mojega stališča je zelo debilno imet take starčke v ekipi v prvi peterki. To bi loh jaz zdele storil, kupil centra z neverjetnimi notranjimi skilli od 35 let, ampak brezveze to, meni osebno.

Skratka, moja napoved. Pridem letos v finale z Lenom ali finale z Insomnio, tam pa prepustim zmago.

ps: se opravičujem za napake v stavkih in v razporejanju stavkov, lihkar sm se zbudu, pišem iz telefona, ne da se mi slovnično pravilno

Last edited by DavidM96 at 8/20/2017 9:16:02 AM

This Post:
00
287476.56 in reply to 287476.55
Date: 8/20/2017 9:31:02 AM
KK Ihan-Dobravica
III.6
Overall Posts Rated:
00
Second Team:
KK Ihan-Dobravica II
Zelo lepo napisano!!

From: prdec1

This Post:
00
287476.57 in reply to 287476.54
Date: 8/21/2017 4:43:15 AM
Crazy Walkers
II.1
Overall Posts Rated:
33
Odlično napisano!

Jaz bi dodal, da res upam, da mi igralca uspe natrenirati za kaj več kot nosilca ekipe v drugi ligi :D
Poteka pa liga precej po pričakovanjih, na vrhu Ainmosi (ki so po moje glavni favoriti za osvojitev lige) , Leno, Jesenovo in Bar Brothers. Bo pa boj za 4 mesto v rdeči skupini precej zanimivo, kjer imata Postojna in Ihan enako število zmag in porazov, vendar bi jaz osebno dal manjšo prednost Postojni, predvsem zaradi malo lažjega razporeda.
Še enkrat pohvala za vse napisano Insomnia.

From: DavidM96

This Post:
00
287476.58 in reply to 287476.57
Date: 8/21/2017 7:04:23 AM
Overall Posts Rated:
170170
Argentina Jonathan Ariel Benedetti (38424335)

Jaz pa prodajam svojega centra, ker sem dojel da mi tale križni trening B in C gre bolj slabo. Sem že našel zamenjavo za njega, Benedetti je vreden tam nekje 2M, je potencial za NT s pravim treningom, tako da če kdo rabi za trenirati, evo vam dobrega igralca ugodno je kr napredoval odkar je pri meni.

Advertisement