BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > סאמ'ק איזה %$# של משחק

סאמ'ק איזה %$# של משחק

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir

This Post:
00
113957.480 in reply to 113957.1
Date: 5/1/2012 4:09:22 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני רוצה מישהוא אחד שיסביר לי למה הפסדתי את המשחק הזה אני די עצבני על זה אני חייב להגיד ואני חושב שהגיע לי ניצחון

השחשקן עם העונשין הנמוך בקבוצה שלי עומד על 5 וקלע 1-6 ואני קולע 12-22 מהקו זה מרגיש זוועה ולא אמיתי שחקן של 8 עונשין קולע 2-4 ובכלל המשחק היה היה אמור להיות שלי לפי כל פרמטר על המגגרש חוץ מהתוצאה אני רוצה מישהוא רציני שאולי יוכל להסביר לי כי אני הצבתי למשחק הזה מבחינת מצ'אפים הגנתיים והתקפיים בדיוק את מה שרציתי בולדה עם 5-18 מהשדה הייתי שמח להבין על מה שחקן

של 20-13-9 קליעות וכושר 8 גבוה קולע באחוזי קוט'ג זה ביזיון
מצד שני לינדר שעל שליש מהערך הכללי שלו שנשמר על ידי שחקן של 18 הגנה קולע ב 6-8 מהשדההגיוני לחלוטין...

Last edited by LA-Nir at 5/1/2012 4:10:36 PM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Idan

This Post:
00
113957.481 in reply to 113957.480
Date: 5/1/2012 4:39:30 PM
Overall Posts Rated:
2929
היית צריך לרשום בגלובלי, בטח לפיני יש איזה הסבר. :)

בנימה רצינית, לא באמת הסתכלתי אז לא יודע, אבל היה משחק מה זה צמוד בסוף.

To: Idan
This Post:
00
113957.482 in reply to 113957.481
Date: 5/1/2012 4:43:03 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני כן אשמח אם תעבור על המשחק שלי אם אתה צריך אני נותן לך את כל התכונות של השחקנים שלי

From: Idan

This Post:
00
113957.483 in reply to 113957.482
Date: 5/1/2012 4:55:28 PM
Overall Posts Rated:
2929
הממ, נשמע מפתה, אני אעבור עליו, אבל בטח רק ביום חמישי או שישי... יש לי שבוע מאסיבי בעבודה, נדבר

This Post:
00
113957.484 in reply to 113957.483
Date: 5/1/2012 4:56:27 PM
Overall Posts Rated:
343343
אין בעיה נדבר

This Post:
00
113957.485 in reply to 113957.479
Date: 5/1/2012 5:36:54 PM
Overall Posts Rated:
114114
גינבה המשחק הזה היה צריך להיות שלי ל-פי כל הפרמטרים במשחק חוץ מהתוצאה

היי, אני יפתיע אותך ויגיד שכשצפיתי במשחק - בגלל שהובלת לאורך כולו כמעט גם אני הרגשתי שזה היה בידיים שלך רוב הזמן וחשבתי שאני יפסיד ואני שמח שהיה לי את המזל לנצח את זה. זה לא רק מזל 4 מתוך חמישה בהרכב שלך בני 24 לעומת 3 בין 29 ל30 אצלי ועוד אחד בן 27 וכולם בעלי ניסיון גבוה וביחד עם הביתיות זה מסביר די טוב את השתי דקות האחרונות.עם זה- היות והובלת רוב הזמן אני כן מודה שאני מרגיש שהיה לי הרבה מזל שניצחתי את המשחק הספציפי הזה.

מצד שני אם אתה באמת רוצה תשובה אובייקטיבית ורצינית בנוגע לשאלה שלך על הפרמטרים תסתכל על הציונים :
שנינו עלינו באותה טקטיקה גם בהתקפה וגם בהגנה

אסטרטגיה התקפית: משחק מתחת לסל
אסטרטגיה הגנתית אישית
ואלה הציונים במשחק:
ציונים נירמן ציונים דוב נמלים
מכובד (גבוה) קליעה מבחוץ: מכובד (ממוצע)
מעולה (גבוה) קליעה מבפנים: מצוין (ממוצע)
מצוין (ממוצע) הגנה חיצונית: מצוין (ממוצע)
מיומן (נמוך) הגנה פנימית: מצוין (נמוך)
מכובד (גבוה) כדורים חוזרים: חזק (ממוצע)
מכובד (גבוה) שטף התקפי מכובד (ממוצע)

אפשר לראות שהתקפית היית קצת יותר טוב והגנתית אני הייתי יותר טוב. דווקא בגלל האסטרטגיה ההתקפית שבחרנו זה היה מאוד משמעותי שהיה לי יתרון של ציון שלם בהגנה פנימית יתרון, אולי יותר משמעותי מיתרונות במקומות אחרים. במכלול היית עם 8.95 ואני 8.91 שזה ממש אותו הדבר למעשה ולכן מתיישב עם סיומת של הפרש נקודה בלבד במיוחד שהוא לטובת קבוצה ביתית.

לגבי לינדנר וזה שהדי.אמ.איי שלו שליש משחקן שלך- מי כמוך יודע כמה זה לא מגלה הכל- זו בסה"כ מכפלה של המשכורת בהתאם לכושר. הוא קלע היום 16 נקודות ב41 דקות. בעונה הסדירה הוא קלע 15.2 ב33 דקות למשחק. אם היה קולע בקצב של העונה הסדירה אז ב41 דקות ששיחק היה צריך לקלוע 19 נקודות.ואגב בפעמיים האחרונות ששיחק מעל 40 דקות קלע 24 ו35 נקודות במשחקים רשמיים. חוץ מזה שמה זה משנה אם השחקן שלו 18 הגנה מבחוץ או 16 אם ממילא שנינו שיחקנו פנימה?

לגבי העונשין- נכון שקלעת באחוזים לא טובים אבל גם אני קלעתי באחוזים אפילו יותר גרועים אז זה מתאזן.

בקיצור אם לסכם מה שאני חושב - כשבוחנים אובייקטיבית התוצאה הגיונית לאור הביתיות והניסיון במיוחד שהיא כ"כ צמודה ועם זה היות ורוב המשחק הובלת - גם אם בהפרשים קטנים רוב הזמן אני מאוד מבין אותך ויכול להיות שהייתי מרגיש כמוך אם הייתי במקומך.

בכל מקרה היה משחק טוב ומעניין. תוצאה כשהרמה קרובה ואין הבדלים טקטיים גדולים היא עניין של מזל -פעם מנצחים ופעם מפסידים- בעונה שעברה באותו מעמד בדיוק הייתי במשחק של 2 נקודות הפרש 27 שניות לסיום והפסדתי נגד נען ברבע גמר.אם זה היה קורה שוב זה היה ממש מסריח אחרי שעונה שלמה עבדתי כדי להשיג את המקום הראשון והביתיות.

אבל אל תסתמך על דעתי- תבדוק עם פיני...

Last edited by LA-dov bear at 5/1/2012 5:37:31 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
113957.486 in reply to 113957.485
Date: 5/1/2012 5:59:56 PM
Overall Posts Rated:
343343
תסלח לי שאני לא מסתכל על הציונים אני לא חושב שהם אמינים ואני חושב שצ'ארלס אמר בעבר שהוא היה שמח אם הוא היה יכול לעךיף אותם

לינדר הוא הקלעי הכי גרוע שלך מבין הגארדים לפחות לפי העונה מבחינת נקודות רוב הנקודות שלו היו מחצי מרחק ומעלה שראיתי וחצי מרחק לדעתי לפחות עובד על הגנה חיצונית
ואם אתה רוצה להשוות הולדה שחקן של כמעט 20 נקודות למשחק עם כמעט 50% מהשדה על כושר 8 גבוה וכן די אם אי מעל משלושל מלינדר והוא עשה 12 נקודות על 5-18 מהשדה ואם תגיד לי שהשומר שלו היה על יותר מ 7 הגנה פנימית מול ה 9 רליע המבפנים שלו אני אהיה מופתע

האחוזים שלי אני חושב היו הגרועים ביותר שלי העונה

זה שהשחקנים שלי צעירים יחסית לא אומר הרבה על הניסיון שלי כל החמישיה עמדה על 5-8 ניסיון הולדה עם קליעה מבפנים של 9 גאמפ 20 ומרחק 13 אני רוצה בבקשה אם אתה מוכל להגיד מה השמירה של השומר שלו בשתי ההגנות ונראה אם 5-18 היה הגיוני לך

מבחינת איך שהמשחק הלך זה היה גניבה לפי איך שהציונים של הזקיקות ל 100 זה היה גניבה אני לא חושב שהתוצאה הגיונית באופן אישי במיוחד לא איך שהמשחק הלך כל המשחק

אני רוצה לשמוע איך הגיוני אבל שסשה בונס קולע שלשה על תבורי 30 שניות לסיום

אני לא חושב שהייתי אמור להביס אותך 30 הפרש ברור שלא הביתיות בפליאוף היא יתרון עצבני אבל כן חושב שהגיע לי פה ניצחון וזה היה גניבה

אני לא יודע את היכולות עונשן של החברה שלך אבל 12-22 שהקלעי עונשין הכי גרוע שלי הוא 5... באמת? ויש לי יותר מבחור אחד שעל 9+ עונשין

אני אפילו אגיד יותר מזה אם אתה מוכן אני מוכן לפרסם בגלובאל פה או בפרטי את התכונות של כל השחקנים שלי אחד אחד ולראות אם בטקטיקה שאמורה להתמקד ביכולות עם הגב לסל של הבקבוק וחצי מרחק של שחקנים אני אמור להפסיד את המשחק הזה גם עם ביתיות ועם הכול

לא עברתי ולא התכוננתי למשחק ברמה הזאת מאז עונה 7 אני אגיד לך את האמת דיברתי עם 4 אנשים שונים שאני מכבד את הדעה שלהם ברמה כזו או אחרת

אני כן חושב שהיה לי במשחק הזה יתרון בכושר המשחק דרך אגב ושאני מנסה לבחון אוביקטיבית את המשחק שוב ושוב אני חושב שהוא היה אמור להיות שלי

This Post:
00
113957.487 in reply to 113957.486
Date: 5/2/2012 1:58:45 AM
Overall Posts Rated:
114114
מסורתית אנילא חושף ציונים מדויקים של שחקנים שלי בפורומים ואני ימשיך עם זה. אני רק יגיד לך שאם היית רואה אותם לדעתי היית מבין טוב יותר את התוצאה. ולמה שבונס שהוא סקורר שקולע 9 נק' ב17 דקות למשחק(= נקודות קצב 19 ל36 דקות של שחקן ממוצע בחמישיה)
נמצא בכושר שיא ומנוסה מאוד לא יקלע שלשה בסיום? כי השמש זורחת מהת... של תבורי והולדה ?
חוץ מזה - כל פעם שחקנים מסוימים מתעלים ואחרים פחות- אני מתבכיין לך על המשחק של לוקה שבד"כ קולע 18 למשחק ולא קלע? או על הריבאונד הנמוך של שני ריבאונדרים מהטופ 10 בליגה? וכו' וכו' ... זה משחק נתון והדברים מתאזנים לאורך עונה.
סבבה שעשית הכנה למשחק וגם הצלחת להגיע מאוד קרוב לנצח, אני יכול להעריך את זה אבל עם כל הכבוד לך אתה "עושה לי פיני" - גם אני עשיתי הכנה , גם אני הפתעתי ובהצלחה עם ההרכב(דריוס שבד"כ שחקן ספסל היה הטוב על המגרש מעמדה 4 שהיא לא הטבעית שלו ולינדנר ולוקה החליפו עמדות וגם היה סוויץ הגנתי) לפי דעתי קיווית לפני המשחק שהכושר בקו האחורי יטעה אותי לשמור אותך החוצה ואז המשחק פנימה היה עוזר לך. בין אם כן ובין אם לא- התכוננתי למשחק פנימה שלך - ואתה יכול לראות את הציון בהגנה שהוא גבוה יותר מהרגיל שלי בעקבות ההתאמות הקטנות וזה הוכיח את עצמו ותגיד מה שאתה רוצה אבל התוצאה מדברת בעד עצמה לאורך כל העונה וחבל שאתה הולך לשטויות כמו המשכורות והדי-אמ-איי כשאני מעריך אותך קצת יותר ולכן לא מאמין שאתה באמת מאמין שזה היה אמור להשפיע על המשחק.
אם עשית הכנה טובה ויכלת לנצח- נראה שכן- באת למגרש הביתי שלי וכמעט גנבת את הביתיות. כל הכבוד לך על זה אבל תדע גם להפסיד בכבוד ותזכור שהצד השני תמיד מנסה לעשות בדיוק מה שאתה מנסה ולא בהכרח שהוא לא יודע מה הוא עושה כי הוא לא אתה.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
113957.488 in reply to 113957.486
Date: 5/2/2012 3:02:54 AM
Hapoel Naan
III.3
Overall Posts Rated:
1515
אני הייתי מסביר לך במדוייק למה הפסדת
זה ברור מאוד וקל מאוד לניתוח

אבל ביקשת שמישהו רציני יסביר אז אני נאלץ לוותר

This Post:
00
113957.489 in reply to 113957.488
Date: 5/2/2012 3:04:44 AM
Overall Posts Rated:
274274
אין ספק שנתגעגע, תבטיח לבקר בפורם פעם ב...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Ehud

This Post:
00
113957.490 in reply to 113957.489
Date: 5/2/2012 3:08:57 AM
Overall Posts Rated:
274274
אז תגיד עידן, היה באג אצלך? מה ההרכב שהוא רושם ששלחת למשחק אם אתה שולח אותו למשחק נוסף?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement