я вважаю, що коли суддя помиливсь на користь команди, то це - помилка на користь команди. Не більш того. І не є глором НІ-КО-ГО (просто цікаво інод споглянути футбол)
а свої
образи залиште інет-ховрашкам ;) Удачі Шахтарю (думаю, наступний матч із Металістом дасть черговий привід для кротоглоротролінгу :) )
ЗЬІ повторююсь - з приводу шансів ДД та МХ нічого сказати, "спеціялісте"? :)
Если Вы считаете другую точку зрения "кротоглорством", то мне и правда Вам нечего сказать. Хотя нет, пожалуй, один совет есть: ступайте к каким-нибудь свидетелям Иеговы - у них тоже глаза зашорены и мнение одно-единственное.
шоб утихомирити модерів - покажу, що у мене зара АйронПостМодОфф: прочитайте минулі мої пости у темі (там небагато останнього часу). Повторюсь ЩЕ РАЗ (який же ви товстий крототроль ((( ) - я за фейр плей, відмазка "судя-свистів=дух гри мод ОН" вважаю відмазкою ( незважаючи команду, на користь котрої був "духгри")
Є правила(!!!, !!!, !!!): коли потрібне трактування - допишіть.
Але це не вигідно (Реалу, Челсі, МЮ, Барсі, Юве, Інтеру, ШД...тощо)... як і введення повторів тощо. Бо - "духігри" та інші відмазки від того, щоб зробити то саме "фейр плей"...чомусь комусь потрібні (
Last edited by Oskal at 10/3/2012 6:18:53 PM