V předchozí správě bylo info o naší skupině F a pojďme se kouknout, jak vypadají další skupiny.
Skupina E - Finsko a Litva bez porážky a s krásným skorem, Anglie, Estonsko a Arménie se 2 porážkama, je prakticky rozhodnuto
Skupina D - Slovensko poslední neporažený, s jednou prohrou Španělsko, Belgie a Holandsko, můj tip je Slovensko a Španělsko, i když Belgie může kousat
Skupina C - hodně divoká skupina, dneska poslední neporažení Turci porazili CT-TIE Itálii a Němci porazili CT-TIE posledního semifinalistu MS Srbsko, které má stejně jako Německo a Itálie po 1 prohře. Na postup nevěřím Němcům a rozhodně se mezi zbylými třemi, Turkům hraje do noty, že přes slabší náladu ještě hraje s Německem, které je bez nálady. Pro nás bude jen dobře, když postoupí co nejvíce týmů bez nálady. A pokud se nám povede postoupil, tak samozřejmě raději do naší skupiny než do té druhé.
Skupina B - Francie bez porážky přes CT Makedonie, která zcela vybouchla jako nasazená má na kontě jen 1 výhru. Rusové porazili Bělorusy a oba mají 1 prohru a bude záležet, jak zvládnou svoje zápasy s Francií, předpokládám, že Makedonii porazí oba. Kdo porazí Francii, měl by postoupit, když to dokáží oba, můžou Francii vyřadit, ale tomu nevěřím. Naopak, když nevyhraje ani jeden, tak na šanci číhá nenasazené Dánsko, ale i tak má velkou ztrátu ve skore a asi nebude reálné jí smazat. Můj tip je Francie a Rusko.
Skupina A - další zamotaná skupina, Ukrajina bez porážky, pořádající Izrael a Lotyšsko s 1 prohrou a v závěsu se 2 prohrama nenasazené Portugalsko mohutně dohánějící skore. Můj tip Ukrajina a ?, líbilo by se mi, kdyby byl Izrael ze hry, nejspíše se rozhodne v jeho přímém souboji s Lotyšskem. Portugalská šance je nejspíše přes 2 prohry Izraele a 2 výhry Ukrajiny. Lotyšsko na skore dají, ale dohnat 65 bodů na Izrael bude asi příliš