Dnes na Dánsko v 19:00 vyběhne tato sestava:
PG - Portavales/Hubáček/Jíša
SG - Žalud/Kalupka/Jíša
SF - Přenosil/Hubáček/Jíša
PF - Holub/Kubeš/Banobre
C - Dvořák/Siota/Banobre
12. hráč bez zařazaní Šilhavý
Nově byli nominováni Kalupka, Jíša a Banobre. Mimo hru zůstali Marušek, Jung a zraněný Vencel. Jíša se do U21 vrací po zranění a už nabírá formu, v dalších zápasech by mohl dostat tradičně více prostoru. Banobre je z formy, ale pro nižší konkurenci mezi podkošovými hráči jsem se ho už rozhodl povolat. Už loni něco odkoutil v U21. V průběhu tohoto týdne přestoupil do mého klubu, takže pravděpodobnosti růstu formy je vysoká, nemívám problémy hlídat minuty.
Zvažoval jsem, jestli nepovolat jiného hráče na PF/C, někoho kdo je teď ve formě. Ale 21 letí Kvarda, Macko, Cheda mají trochu neštastně rozložené skilly, tak jsem se zatím rozhodl jim nedat šanci. 20 letí Jarolímek a Nepráš ještě taky nedorostli do kvalit, abych je povolal do U21. 19 letý Babák si taky ještě musí počkat. Slezáčka po jednom nadějném týdnu zase majitel "přehřál". Jemu i všem ostatním, kdo přehřáli hráče ze seznamu pro letošní sezonu jsem napsal a snažím se jim domluvit, případně požádat o prodej hráče.
Bohužel se znovu zranil Penabad, který se sotva vylízal z jednoho zranění. Je to velká škoda, protože je to komplexní hráč a své si v U21 odehrál už v 19 a 20 letech. Byl by velkou posilou pro tým, kdyby mohl hrát.
Hrát budeme dneska Push the Ball a Man to Man, trenér dostal hodně volnosti při střídání. Uvidíme, jak si s Dánama povedeme, lehce jsem zariskoval, ale to bych tady nerad více rozváděl v tuto chvíli. Klíčové zápasy nás čekají v příštích týdnech, ale samozřejmě by nebylo šťastné do nich jít s jednou prohrou.