העיקר לדעתי הוא שהעונה הפסדתי כל כך הרבה משחקים צמודים שאני מרגיש שהגיע הזמן שאחד מהם יהיה לטובתי
מבין כל המשחקים שלי שנגמרו בפחות מ 10 הפרש לאחת הקבוצות ניצחתי 1 כולל המשחק מול צ'ארלס בגביע
אני יודע שאני פסיכי אבל רק רוצה שתראה שלדעתי אם היו מריצים את המשחק הזה 10 פעמים אולי היית מנצח ב 2 (לדעתי לפחות זה הסטטיסטיקה לפי החישובים הבאים)
אזהרה הוחכות שלניר יש בעיות נפשיות קשות
שיקללתי את הניקוד שכל אחד מאיתנו היה צריך לקלוע לפי הזריקות פר 100
חישוב די נחמד חיברתי את כל ה5 ציונים חילקתי את זה ב 5 חילקתי את זה ב 100 והכפלתי במספר הזריקות בפועל
הוספתי את הנקודות מהקו ויצא לי 82-75 לי
לאחרי זה עשיתי חישוב יותר מדויק לפי פילוח הזריקות בכל עמדה (לך היה שתי עמדות שהחמחליף היה אותו מחליף ולכן במקרים האלה חילקתי את התרומה שלו בחצי
עמדת הסנטרלי 30 נקודות התרומה בפועל 28 +2 מהקו
לניסן 19 נקודות בדיוק כמו מה שנתנו (המחליף שלו היה גם סנטר גם פ"פ חישבתי את הנקודות שלו כחצי)
ניר -2
ניסן 0
עמדת הפ"פשלי 19 נקודות תרומה בפועל 23 +4 מהקו
של ניסן 22 נקודות בפועל 27 נקודות +4 מהקו
ניר +2
ניסן +5
עמדת הסמולשלי 13 נקודות בפועל 12
14 נקודות בפועל 16 +2 מהקו
ניר +1
ניסן +7
עמדת הש"גשלי 5 נקודות בפועל 6 +1 מהקו
של ניסן 8 נקודות בפועל 14 פלוס 4 מהקו
ניר +2
ניסן +13
עמדת הפוינט שלי 8 נקודות בפועל 10 +5 מהקו
של ניסן 5 נקודות בפועל 5 +1 מהקו
ניר +4
ניסן +13
כמו שאתה רואה הקיטורים שלי על לינדר היו מוצדקים לחלוטין
הקיטורים שלי על הולדה היו פחות מוצדקים מסתבר כל הכבוד עם ההגנה עליו גררת אותו לבחור זריקות ממש גרועות וזה לא מתאים לו
ההבדל בסופו של דבר הין הקבוצות בצורה די יבשה הוא כ -7-8 נקודות לטובתי כמו שאתה רואה
אני מבין את נקודת המבט שלך בנוגע לעונה השלמה ולמה אתה מרגיש שהגיע לך הניצחון
אבל כאשר אני מסתכל על המשחק ולא על העונה (הלא יציבה בעליל שלי אני חייב להגיד) אני מרגיש שאם היו מריצים אותו 10 פעמים הייתי לוקח ב 8
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain