Kas see on siis mingi ametlik oskuste viktoriin?:D Igatahes...
1. Kui tähtsaks pead entut ja kas entu toimib RK puhul samamoodi nagu tavatiimidel?
Entut pean väga tähtsaks ja eriti Eesti koondise puhul üheks kindlaks võidu võtmeks. Kuidas see RK-l töötab tegelikult ei tea, aga eks siis saab teada, kui valituks saan.:D Ei usu, et seal suur vahe on, kui üldse. EDIT: Jeremy posti lugedes tuli see vallandamise asi ka meelde. Üldiselt teadsin seda juba enne.
Kas mängija kogemusest tegelikult ka mingit kasu on? Kui jah, siis palun mõni näide!
Ikka on, miks muidu see asjandus sinna pandi! Eks lõpuminutitel mees ilmselt rohkem kindlust üles näitab ja on ka mängus parem. Konkreetset näidet ei oska tuua.
Milline oleks sinu arust sobilik mängumees SF/VÄ kohale koondises?
Ma eelistan võimalikult multiskillset meest, alla eeskujuliku ei tohiks midagi olla. Kahjuks on sellist meest väga raske leida ja üldiselt on meestel ikka hüppevise teistest skillidest peajagu üle. Usun, et erandiks pole ka Eesti koondis.
Mis oskusi väärtustad kõige enam SG/VT juures?
Eelkõige väärtustan kolme skilli, milleks on hüppevise, viske raadius ja väline kaitse. Seejärel tuleks söötmine ja pallikäsitsus ning siis ülejäänud.
Mis olukorras kasutaksid kaitsetaktikana üleväljapressingut?
Ilmselt ei kasutaks seda mitte kunagi, äärmisel juhul tugeva vastase vastu, kelle ründekulg on väga madal ehk söötmine ja pallikäsitsus madalad siis.
Keda katab 3-2 maa-ala korral sinu C/KM?
Vabandust, ei saanud küsimusest aru.
Kui tähtsaks pead sisemiste ründetaktikate puhul PG/MJ ja SG/VT hüppeviset, siseviset, söötu ja üks-ühele oskust? Mis on sinu jaoks nende skillide tähtsusjärjestus siseründamise korral?
Ei pea neid eriti tähtsaks, aga väheke väärtustan küll. Järjekorda pannes oleks esimene kindlalt sööt, siis sisevise, hüppevise ja üks-ühele.
Kui hästi valdad inglise keelt kõnes ja kirjas? Mis keelt kasutad BB-s?
Suhtlen üsna hästi, olen tulnud toime mitmete väljamaalastega, kirja poolelt veidi nõrgem, aga saan kindlasti hakkama! BB-s kasutan Eesti keelt, kuna alustasin sellega, aga kõik 20 skilli on peas nii Eesti, kui Inglise keeles.
Kui palju mängid teisi interneti-arvutimänge ja kui palju sellest ajast kulub BB-le?
Internetimänge olen mänginud palju, aga praegu mängin ainult BB-d, kuna teised mängud on teinud muutusi, mis ei ole mulle meeldinud või on lihtsalt ära tüüdanud. Arvutimänge mängin aeg-ajalt olenevalt tujust. Põhiliselt tegelen ikkagi BB-ga ja sellele jääb aega ülegi.
Mis on su tiimi parima mängija palganumber ja kõrgeim oskus antud hetkel?
Palk on veidi üle 44k ja ta söötmine on imepärane(15).
Last edited by inimene at 12/16/2009 9:00:09 AM