BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122430.49 in reply to 122430.47
Date: 12/16/2009 7:02:20 AM
Overall Posts Rated:
168168
Menüü ribal ju täitsa olemas - NT Election/RK Valimine

This Post:
00
122430.50 in reply to 122430.48
Date: 12/16/2009 8:17:46 AM
Overall Posts Rated:
171171
Küsige midagi ikka minu käest ka! Tahaks õudsalt ennast tõestada.

Ma küsiksin kõigi tõsisemate kaaskandideerijate (inimene, -jeremy-, Mr Graf jt.) käest järgmised lihtsad küsimused:

1. Kui tähtsaks pead entut ja kas entu toimib RK puhul samamoodi nagu tavatiimidel?
2. Kas mängija kogemusest tegelikult ka mingit kasu on? Kui jah, siis palun mõni näide!
3. Milline oleks sinu arust sobilik mängumees SF/VÄ kohale koondises?
4. Mis oskusi väärtustad kõige enam SG/VT juures?
5. Mis olukorras kasutaksid kaitsetaktikana üleväljapressingut?
6. Keda katab 3-2 maa-ala korral sinu C/KM?
7. Kui tähtsaks pead sisemiste ründetaktikate puhul PG/MJ ja SG/VT hüppeviset, siseviset, söötu ja üks-ühele oskust? Mis on sinu jaoks nende skillide tähtsusjärjestus siseründamise korral?
8. Kui hästi valdad inglise keelt kõnes ja kirjas? Mis keelt kasutad BB-s?
9. Kui palju mängid teisi interneti-arvutimänge ja kui palju sellest ajast kulub BB-le?
10. Mis on su tiimi parima mängija palganumber ja kõrgeim oskus antud hetkel?

Ehk lisanub veel lisaküsimusi kui midagi segaseks jääb:)
Jõudu vastamiseks!
Aitüma!

This Post:
00
122430.52 in reply to 122430.50
Date: 12/16/2009 8:58:01 AM
Overall Posts Rated:
44
Kas see on siis mingi ametlik oskuste viktoriin?:D Igatahes...

1. Kui tähtsaks pead entut ja kas entu toimib RK puhul samamoodi nagu tavatiimidel?

Entut pean väga tähtsaks ja eriti Eesti koondise puhul üheks kindlaks võidu võtmeks. Kuidas see RK-l töötab tegelikult ei tea, aga eks siis saab teada, kui valituks saan.:D Ei usu, et seal suur vahe on, kui üldse. EDIT: Jeremy posti lugedes tuli see vallandamise asi ka meelde. Üldiselt teadsin seda juba enne.

Kas mängija kogemusest tegelikult ka mingit kasu on? Kui jah, siis palun mõni näide!

Ikka on, miks muidu see asjandus sinna pandi! Eks lõpuminutitel mees ilmselt rohkem kindlust üles näitab ja on ka mängus parem. Konkreetset näidet ei oska tuua.

Milline oleks sinu arust sobilik mängumees SF/VÄ kohale koondises?

Ma eelistan võimalikult multiskillset meest, alla eeskujuliku ei tohiks midagi olla. Kahjuks on sellist meest väga raske leida ja üldiselt on meestel ikka hüppevise teistest skillidest peajagu üle. Usun, et erandiks pole ka Eesti koondis.

Mis oskusi väärtustad kõige enam SG/VT juures?

Eelkõige väärtustan kolme skilli, milleks on hüppevise, viske raadius ja väline kaitse. Seejärel tuleks söötmine ja pallikäsitsus ning siis ülejäänud.

Mis olukorras kasutaksid kaitsetaktikana üleväljapressingut?

Ilmselt ei kasutaks seda mitte kunagi, äärmisel juhul tugeva vastase vastu, kelle ründekulg on väga madal ehk söötmine ja pallikäsitsus madalad siis.

Keda katab 3-2 maa-ala korral sinu C/KM?

Vabandust, ei saanud küsimusest aru.

Kui tähtsaks pead sisemiste ründetaktikate puhul PG/MJ ja SG/VT hüppeviset, siseviset, söötu ja üks-ühele oskust? Mis on sinu jaoks nende skillide tähtsusjärjestus siseründamise korral?

Ei pea neid eriti tähtsaks, aga väheke väärtustan küll. Järjekorda pannes oleks esimene kindlalt sööt, siis sisevise, hüppevise ja üks-ühele.

Kui hästi valdad inglise keelt kõnes ja kirjas? Mis keelt kasutad BB-s?

Suhtlen üsna hästi, olen tulnud toime mitmete väljamaalastega, kirja poolelt veidi nõrgem, aga saan kindlasti hakkama! BB-s kasutan Eesti keelt, kuna alustasin sellega, aga kõik 20 skilli on peas nii Eesti, kui Inglise keeles.

Kui palju mängid teisi interneti-arvutimänge ja kui palju sellest ajast kulub BB-le?

Internetimänge olen mänginud palju, aga praegu mängin ainult BB-d, kuna teised mängud on teinud muutusi, mis ei ole mulle meeldinud või on lihtsalt ära tüüdanud. Arvutimänge mängin aeg-ajalt olenevalt tujust. Põhiliselt tegelen ikkagi BB-ga ja sellele jääb aega ülegi.

Mis on su tiimi parima mängija palganumber ja kõrgeim oskus antud hetkel?

Palk on veidi üle 44k ja ta söötmine on imepärane(15).

Last edited by inimene at 12/16/2009 9:00:09 AM

This Post:
00
122430.53 in reply to 122430.52
Date: 12/16/2009 9:45:04 AM
Overall Posts Rated:
171171
Vaatasin praegu kõik Euroopa tiimid läbi ja jätsin mängumehed meelde:P
Silma jäid Horvaatia ja Belgia, kes koondiste tasemel suhteliselt alla keskmise palganumbriga meestega on maailma rankingus vastavalt 13. ja 10. Eeldan, et nende meestega mängiti ka viimased paar hooaega. Sellisel juhul tuleb sealt midagi vast kõrva taha panna. Kahe hooaja kohta kõva reitingupunni saak kokku saadud selliste meestega:O

This Post:
00
122430.54 in reply to 122430.50
Date: 12/16/2009 10:11:23 AM
Overall Posts Rated:
8989
No niii, minu mehed kelle proficient kogemus laksasid just finaalis valusad kolmesed, enne seda oli tabavus suht kesine kui mitte olematu ja stamina mängis kindlasti rolli karika finaalis. aga ega see tähenda et rabage endale 36 a vanuseid ja legendary kogemusega mehi:D

From: Nohu

This Post:
00
122430.55 in reply to 122430.54
Date: 12/16/2009 10:19:32 AM
Overall Posts Rated:
00
Andkem kõige aktiivsemale RK huvilisele hääl :) Mõned saavad aru, keda ma silmas pidasin :P

Last edited by Nohu at 12/16/2009 10:20:08 AM

This Post:
00
122430.56 in reply to 122430.50
Date: 12/16/2009 2:41:09 PM
Overall Posts Rated:
55
Tervitused taas! tean et peate mind üheks nõrgimaks kandidaadiks, kuid eks kõik on kusagilt alustanud ja no olen ma ka nende hooaegade jooksul nii mõnegi koha pealt targemaks saanud! Minu võibolla suurim viga on et püüan mehi soodsalt saada ja ise treenida, aga see võtab aega! Aga okei püüan siis Kossuhundi küsimusetele vastata!

1. Noo ei tea pidegi mind lolliks või mitte aga kahjuks ei saa aru mida te selle entu all mõtlete! Kui valgustate siis püüan ka vastata, hetkel võin arvata vaid et see on seotud vormiga!

2. Kuna mul otsest näidet tuua ei ole siis ei saa ka oletusi kirjutada.

3. Arvan et üks hea VÄ peaks olema hea viske oskusega kolmse lähedalt ja kastist sees ning samas oleneb ka mängu mängu skeemist leidma ka häid sööte näiteks korvi alla. Paha ei teeks ka palli ületoomis oskus. Kaitses oleks kasulik välise kaitse oskus.

4. Isiklikult hindan kõige rohkem viske raadiust ja söötmis oskust.

5. Arvan et kasutaksin siis kui vastasmeeskond on minust parem laua all! Sellega püüaksin võimalikult palju vaheltlõikeid saavutada ja vahel seda taktikat kasutades on see ka mulle nii mõningadki võidud toonud!

6. Arvan et eks see oleneb keskmängija teistets skillidest. Kuid arvan siiski et keskmängija jääb korvi alla seega KM või SÄ!

7. Arvan et sisertünde puhul on kõige olulisem neil positsioonidel üksühele ja söödu oskus, kuna korviall vabanevale mehel annavad häid sööte just need mehed, samuti on oluline ka hüppevise!

8. Buzzeris kasutan emakeelt kuid valdan inglise keelt kirjas paremini kui kõnes! Senimaani on kõi kasjad ära aetud!

9. Buzzerile kulub ikka väga palju sune t vähemalt 1 tund kindlasti päevas et lisaks mängin veel Hattricki, mafiaparadise, the-westi!

10. Toomas Vanaveski(10952179)
Kaitse alas: eeskujulik(9)

PS Kossuhunt, kuna oled ka ise kandidaat siis palun vasta ka ise neile küsimustele:P
Lisaks kuna tundud olema hetkel kõige kogenuim siis räägi millised on sinu tuleviku plaanid seoses RK-ga!

This Post:
00
122430.57 in reply to 122430.56
Date: 12/16/2009 2:46:26 PM
Tallinna Tähed
II.3
Overall Posts Rated:
2424
Entu = innustus

This Post:
00
122430.58 in reply to 122430.50
Date: 12/16/2009 2:54:58 PM
Overall Posts Rated:
55
Püüan siis esimesele küsimusele uuesti vastata! Arvan et RK puhul on see natuke keerulisem kui tava meeskonnas kuna rahvuskoondis koosneb erinevate meekondade meestest siis ka neile meestel erinev entu! Aga isiklikult arvan et eks sellest mingit kasu ikka on vähemalt tava meeskonnas olen täheldanud et parema entuga teevad esitused paremini küll kui kehvema puhul! Ok edu konkurentidele ja valige ikka kõige õigem mees juhikohale, samas arvan ka seda et praegune RK manager võiks uuesti kandideerida!

This Post:
00
122430.59 in reply to 122430.58
Date: 12/16/2009 3:24:00 PM
Overall Posts Rated:
168168
Lisaks kuna tundud olema hetkel kõige kogenuim siis räägi millised on sinu tuleviku plaanid seoses RK-ga!

Kas sa oled üldse eelnevaid postitusi ka lugenud?

Advertisement