Dnes náš čeká doma Alžírsko, které v 1. kole překvapilo výhrou doma o bod nad Dánskem při stejném nasazení. Nicméně i tak jsem výrazným favoritem a soupeř by musel hrát podle mne CT, aby měl šanci (ale doufejme, že si nebude kazit náladu a umožní nám trochu vylepšit skore).
Na perimetru máme výtečnou formu, horší je to na SF a taky pod košem naše tradiční opory Hána a Kubeš mají jen 7, přesto do hry půjdou, Hána v první pětce. Z hráčů mimo soupisku jsem zvažoval hlavně Urbánka, na perimetru si hráči budou asi muset ještě počkat. Nakonec si počkat bude muset i Urbánek.
Sestava:
PG - Lípa/Smolník/Portavales
SG - Večeřa/Vrzal/Portavales
SF - Uhrovic/Vozka/Sedlár
PF - Holub/Lorenc/Sedlár
C - Hána/Kubeš/Lorenc
Zvažoval jsem prohození SG a SF do obrany, ale nakonec jsem to nechal takhle, protože v druhé pětce je ten rozdíl větší, i když bych Vozku a Vrzala samozřejmě mohl prohodit v útoku. Na PF jsem hodně váhal, koho dát na první pozici, nakonec dostal důvěru Holub.
Hrál jsem si s myšlenkou na nějaký vnější útok, ale zase nerad bych tím přišel o povinnou výhru, byť má Hána slabší formu a všichni ostatní hráči se docela hodí na vnější útok. V obraně bude osobka a v útoky tedy nakonec rychlý hra (Push the Ball). Zvažoval jsem nastavení střídání při faulech, ale nakonec tam budou muset řezníci vydržet až do 6. faulu.