Τέλος θεωρώ επιβεβλημένο να τοποθετηθείς πάνω στο δεύτερο μέρος της απάντησής μου, σχετικά με την κλήρωσή μας και τις βλέψεις σου. Αν βγεις, θα κριθείς βάσει αυτού.
Καταρχήν θεωρώ την κλήρωση δύσκολη με λίγες πιθανότητες πρόκρισης για τούς εξής λόγους:
Όπως είπε και άλλος ένας φίλος έχουμε εύκολους θεωρητικά αντιπάλους (Αλβανία και Μάλτα) που είναι στα μέτρα μας αλλά και πολύ δύσκολους (Ελβετία-Ρωσία) που δύσκολα θα χτυπήσουμε,απο εκεί και πέρα μπορούμε να παλέψουμε Βοσνία,Ολλανδία και Εσθονία με προυποθέσεις.
Όσον αφορά το θέμα με τούς παίκτες των draft και τον Μπεχράκη δεν είπα φίλε μου οτι έγινε εσκεμένα και συμφωνώ με αυτό που λές οτι κοίταξα το καλό της ομάδας μου γιατί σαν νέος στο παιχνίδι τότε δεν ήξερα κάν οτι υπάρχει Εθνική ομολογώ.
Επίσης θα ξεκαθαρίσω οτι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στήν Εθνική ομάδα αυτό δεν το αμφισβητεί πιστεύω κανείς,αλλά δεν θα πρέπει να αμφισβητεί κανείς οτι κι εμείς με τα επιχειρηματά μας (εννοώ τούς υποψηφίους) και τις ιδέες μας δεν θα πει οτι ακυρώνουμε η κριτικάρουμε τη δουλειά του προπονητή που ήταν μέχρι "χθές" στο τιμόνι της Εθνικής και μπορεί να ξαναβρεθεί ίσως και "αύριο",η οτι είμαστε απέναντι του,λέμε αυτά που πιστεύουμε πολιτισμένα και αφήνουμε να μας κρίνουν επίσης πολιτισμένα και ψύχραιμα.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε άλλωστε τίποτα,όλοι το καλό της Εθνικής μας θέλουμε αυτό δεν το συζητάμε κάν.
Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Antartis
Last edited by antartis at 1/13/2011 7:20:56 AM