BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169340.49 in reply to 169340.34
Date: 1/17/2011 12:45:45 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλημέρα σε όλους,

Δυνάμεις φύλαξαν στο ντέρμπι Αστερίες και Σμέρνα, με τον Ωνάση-Σέντερ-Μελλοντικό MVP (;) να παίζει ελάχιστα...Στο δικό μου μάτς, έχασα από έναν εκπληκτικό SG, σε 48 λεπτά έβαλε 48 πόντους και ο αντίπαλος είχε σχεδόν 50% ευστοχία στα τρίποντα...Καλή εμφάνιση πάντως η ομάδα μου, στον 2ο γύρο στην έδρα μου θα τον περιμένω πιο έτοιμος... :-)

Τα χρήματα είναι ένα δείγμα γραφής, αλλά συμφωνώ Χάρη δεν παίρνουν τα αποτελέσματα, τα φιδιάσματα έρχονται!Την σεζόν που πέρασε προπόνησα 2 φορές αντοχή και 1 βολές, προπονησα κυριως PG και C. Tον γέρο C είχα σκοπό να τον πουλήσω και να πάρω κανα παππούδι στα 28 έτοιμο με παχυλό μισθό όπως λες, και μετά ίσως μια προσθήκη στο SG/SF, δεν ξέρω ακόμα ακριβώς...

Στα τηλεοπτικά μας δίνουν 113 χιλιαρικα στην ΙΙ.1, πόσο πήγαν στην κατηγορία μας αυτή την σεζόν?

This Post:
00
169340.50 in reply to 169340.49
Date: 1/17/2011 1:52:23 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οσο και περσι και οφειλω να ομολογησω οτι περιμενα να εχουμε περισσοτερο τηλεοπτικα...Τι να πεις...Θα το ανρεξουμε και αυτο...Μαλλον....

This Post:
00
169340.51 in reply to 169340.50
Date: 1/17/2011 8:40:42 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να προσπαθησουμε να ξεχασουμε τα οικονομικα μας προβληματα και να ασχοληθουμε λιγο με το προσφιλες αθλημα των προγνωστικων...

Σερρες-Σμερνα:Διπλο απο δω μεχρι τις σερρες μυριζομαι...Αντε να δουμε και τον ακριβοπληρωμενο λιθουανο να παιζει λιγο...

Αστεριες-Χωραφα:Καλη μοαδα οι χωραφα αλλα νομιζω οτι στο ντερμπι του περιστεριου θα κερδισει ο παλιος...Αν και χτυπησε εν τελει το παιχνιδι με την σμερνα θα παρει αυτο τελικα ο Στεφανος...Ανετα με 11-22

Καλλιθεα-Αιας:Περσι θα λεγαμε για ντερμπι νεοφωτιστων..Φετος νομιζω οτι ο Αιας αν και εκτος εδρας υπερταιρει ελαφρως...Νικη με κατω απο 8 για τον Αια..

Κυνηγοι-Αιζ:Οι μισητοι μου αντιπαλοι θα με βρουν και παλι στον δρομο τους...Δυσκολο ματσακι εκτος εδρας..ελπιζουμε στο διπλο με οπλο την καλη αμυνα και την δυνατη περιφερια...Διπλο με κατω απο 9...

Ζαπας-Λενι:Δυσκολο για προβλεψη..Φυσιολογικα θα ηταν εντα ντερμπι με 12-16 ποντουε για τον ασσο..Τωρα δεν ξερω κατι αλλο να πω οποτε θα μεινω στα φυσιολογικα...

ΑΟΑ-Καλιν:Με κεκτημενη ταχυτητα απο την προηγουμενη αγωνιστικη οι κλαιν θα πανε για το διπλο...Δυσκολο μεν πιθανο δε..Διπλο με 8-13

Αρης-Χερκουλες:Εδω βλεπω νικη των ομοιδεατων καθως η πρωτη αγωνιστικη του αρη ηταν απογοητευτικη...Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα χτυπησει το παιχνιδι...Διπλο με 5-13

Μπαργκα-Φαιτ:Αλλο ενα διπλο στα σκαρια?Οχι ευκολο και αυτο αλλα ο περσινος φιναλίστ εχει πολυ γεματη ομαδα...Διπλο λοιπον και αυτο με 9-14

This Post:
00
169340.52 in reply to 169340.51
Date: 1/17/2011 4:06:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Να δώσω κ εγώ τα προγνωστικά μου με επιφύλαξη διότι δεν σας γνωρίζω καλά ακόμα...

Σερρες-Σμερνα διπλό με καλή διαφορά το βλέπω..δύσκολο να σταματήσεις τη φρόντ λάιν του σμέρνα...μόλις είδα ότι ο ψηλός πάντως πάει για άλλες πολιτείες...

Αστεριες-Χωραφα άσσος το ματσάκι...τα παλικάρια μου δύσκολα θα πάρουν κάτι καλό..+10 με 15π..

Καλλιθεα-Αιας πολύ αμφίρροπο παιχνίδι...με τον τραυματισμό του ψηλού απο καλλιθέα βλέπω διπλο 1-5π..

Κυνηγοι-Αιζ νίκη για άιζ...

Ζαπας-Λενι ασσος για 10π...

ΑΟΑ-Καλιν διπλό εκτός απροόπτου!

Αρης-Χερκουλες Μμμμαααλλον διπλό..αν σταματήσει κάποιος το πφ του άρη,θα έρθει πιο εύκολα...

Μπαργκα-Φαιτ φαιτκλάμπ πολύ δυνατός...αρκετά ικανή και η γραμμή ψηλών του μπάργκα!πιστεύω πώς η περιφέρεια του φαιτ θα δώσει τη νίκη για περίπου 15...

This Post:
00
169340.53 in reply to 169340.51
Date: 1/17/2011 4:10:28 PM
Overall Posts Rated:
44
Χαχαχα..ούτε αντιγραφή να έκανα φίλε άιζ!!

This Post:
00
169340.54 in reply to 169340.53
Date: 1/17/2011 6:33:39 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ειναι γεγονος οτι κινηθηκαμε στα ιδια περιπου...Μενει να δουμε τι θα παισουμε αμφοτεροι...Οντως ο Σμερνα αν και δεν εχει γραψει ακολολουθησε την συμβουλη μου(η οποια μπορει να ηταν και δικη του)και εβαλε στην λιστα τον ψηλο μετα την ανανεωση...Μεναι να δουμε τι θα φεριε τωρα σαν αντικατασταση(αφου πουληθει φυσικα)γιατι χωρις αυτον τον βλεπω λιγο δυσκολα τον κυριο...(αυθαδιαζω αλλα νομιζω οτι εχω λογο να το κανω....)..Στεφανε σου ρχομαι..:)))

This Post:
00
169340.55 in reply to 169340.54
Date: 1/18/2011 4:07:34 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ε σε γενικες γραμμες καλα τα πηγαμε και παλι με απολυτο στα προγνωστικα για αποτελεσματα και μεσα στα περισσοτερα για τις διαφορες ποντων...

Στην ουσια της αγωνιστικης η σμερνα για ακομη μια αγωνιστικη εδειξε οτι εχει καλη επιθετικη γραμμη και μεσα και εξω αλλα η αμυντικη της γραμμη μπαζει απο παντου..Ακομη και με τον πελωριο σκερις στην αμυνα...Οι Αστεριες σοβαροι ως αναμενετο και πιστευω οτι παιξαν αμφοτεροι με χαλαρη διαθεση,ο αιας δειχνει μια καλη εικονα,ενω η ομαδα μου συνεχισε με ανετη νικη μεσα στους μισητους αντιπαλους..Απο την αλλη οι Ζαπας επαιξαν οπως περιμεναμε,ο Λενι παλι οχι,οι κλαιν φαινονται καλυτεροι φετος αλλα ποσα να αντεξει ο Αργυρακης,οι Ηρακλειδεις με μια ακομη ανετη νικη ενω ο Φαιτκλαμπ δειχνει ενα απο τα φαβορι για την πρωτη θεση...Κοινς στους κοκκινους γινεται χαμος...Σε μας θα ξεκαθαρισουν απο νωρις τα πραγματα εκτος μεταγραφων.....

Εντυπωσιακος αν μη τι αλλο ο Γκοτσις για ακομη μια αγωνιστικη με 49 ποντους σε 59 προσπαθειες...:ΡΡΕνω απο την αλλη απο την ομαδα μου σκοραραν 12 παικτες...Οι ομαδες παιρνουν τα παιχνιδια..

Last edited by Aizenbro at 1/18/2011 4:09:57 PM

This Post:
00
169340.56 in reply to 169340.55
Date: 1/18/2011 4:43:10 PM
Overall Posts Rated:
2525
Δεν θα διαφωνησω με τον Χαρη, ολα πηγαν λιγο πολυ οπως ηταν αναμενωμενο..αρκετα παιχνιδια λογο διαθεσης αργισαν να ξεκαθαρισουν αλλα τελικα επικρατησαν τα φαβορι.
Στους μπλε σιγουρα τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα στο να ξεκαθαρισει ο ομιλος, σε αντιθεση με εμας που φετος θα ειναι πολυ ποιο δυσκολα τα πραγματα απο περσυ.Οι ομαδες που ανεβηκαν δειχνουν αρκετα ικανες και ανταγωνιστικες..σε εμας πιστευω οτι ολα θα κριθουν στο θεμα τις διαχειρησεις του ενθουσιασμου των ομαδων.Για να δουμε τι παιχνιδια θα ''θυσιαστουν'' και οπως ελεγε και ο ΑΓΟΡ που θα γινουν θα φιδιασματα...
Σημερα η ομαδα μου πετυχε μια σημαντικη νικη για την συνεχεια μιας και ηταν εκτος εδρας..επομενος αντιπαλος μας ο BARCA...εχουμε ξεκινησει να μaζευουμε πληροφοριες και σε λιγο ερχετε και ο κατασκοπος μας απο το παιχνιδi που ειχε με τον f.c.
Απο αυριο ξεκιναμε προετοιμασια για το παιχνιδι του κυπελου δοκιμαζοντας καποια πραγματα για να ειμαστε ετοιμοι για το παιχνιδι του Σαββατου.
Καλοσοριζουμε και το καινουργιο μας παιχτη ( και αυτος Ισπανος) του ευχομαστε καλα παιχνιδια !!
Τα υπολοιπα στο γηπεδο!!

This Post:
00
169340.57 in reply to 169340.56
Date: 1/18/2011 5:46:27 PM
Overall Posts Rated:
1717
Φυσιολογικη αυτη η αγωνιστικη χωρις εκπληξεις...τα φαβορι επκρατησαν...οι Αιζ καθαρισαν ευκολα μεσα σε δυσκολη εδρα και χωρις το γνωστο συστημα...ο αιαντας στηριζομενος στην αμυνα του πηρε ενα καλο διπλο...ο ζαπα κερδισε τον λενι που φανταζομαι οτι κατεβηκε χαλαρα και απλως μετρησε τις δυναμεις του...η σμερνα οπως και στο πρωτο παιχνιδι εδειξε ποσο καλη ειναι επιθετικα αλλα εχουν ενα θεματακι με την αμυνα...ο φαιτκλαμπ συνεχιζει απο περυσι τις καλες εμφανισεις και δειχνει να εχει τον πρωτο λογο για την πρωτη θεση στον απεναντι ομιλο...οι κλειν ειναι καλυτεροι απο περυσι σιγουρα και ενα απο τα φαβορι για τις θεσεις των πλευ οφ κατι που εδειξαν και σημερα...ενω ο Ηρακλης με σωστη διαθεση πηρε ενα καλο διπλο που θα το χρειαστει για την συνεχεια...οσο για την ομαδα μου επιτελους η περιφερεια βρηκε στοχο και ειδικα ο Αναστασακης εδειξε την πραγματικη του ποιοτητα ενω ο Χωραφα νομιζω οτι θα καταφερει να μεινει στην κατηγορια ανετα και ισως να χτυπησει μια θεση στην 4αδα για τα πλευ οφ...

This Post:
00
169340.58 in reply to 169340.57
Date: 1/19/2011 3:24:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εμενα φιλε μου Στεφανε να σου πω την αληθεια δεν με τρομαξε η εμφανιση του Αναστασακη αλλα οι αξιολογησεις της ομαδας σου...Πραγματικα εξαιρετικες...Ενω ο Χωραφα δεν μου εκανε τρομακτικη εντυπωαη πιατευω οτι μπορει να παρει θεση μεσα στην τερταδα..Βασικα βλεπω εκτος τετραδας τους παππουδες φετος ενω θα παλεψουν Αιας και Χωραφα...

This Post:
00
169340.59 in reply to 169340.58
Date: 1/19/2011 4:06:25 AM
Overall Posts Rated:
1717
Φιλε Χαρη ειναι φανερο οτι πας να μας ριξες σταχτη στα ματια...το ξερουμε το παιχνιδι μυαλου κυριε μουρινιου του μπαζερ αλλα δεν θα σας περασει :)...

Advertisement