Először is szeretném megköszönni a támogatást mindenkinek aki rám szavazott, továbbá a gratulációkat is köszönöm!
Másodsorban pedig szeretném leszögezni, hogy hajlok az együttműködésre ha abból a válogatott profitál!
Tehát ezúton szeretném felkérni kaygee-t, hogy működjünk együtt, lehetőleg békében, egységben még ha a kezdetekben ez valószínűleg nem lesz zökkenő mentes!
Mindez persze vendebal-ra Bereny-re és dzsevasz-ra is érvényes, ha szeretnék munkájukkal továbbra is erősíteni a válogatott csapatát, tárt ajtókkal várom őket!
Edzés tekintetében pedig, akik már kiöregedtek a korai multizásból azokról szívesen konzultálok kaygeeval milyen koncepció szerint voltak edzve.
Szeretném, ha a két tábor végre egyé válna, mert nincs értelme a másik nevét befeketíteni. A történelmünk is telis-tele van okuló példával arra, hogy össze kell fogni. 2 szezonnal ezelőtt 34 szavazatot kaptam, tehát akkor is jelen volt a megosztottság. Másrészt szerintem elsősorban a kampánybeszéd és a szimpátia dönt a szavazásnál, illetve hogy a menedzserek hajlanak-e a váltásra.
Ha valaki szeretné, nyugodtan írja le, hogy miért is szavazott rám. Körülbelül 15 levelet küldtem szét azért, hogy aki lát fantáziát abban, hogy a válogatott segítségére legyen, az megtehesse, ez tény. Ha nem szerettem volna hogy kiderüljön, akkor szerintetek a volt kapitány stábjának kiküldtem volna?
Elnézést kérek, ha valakinek is feltűnt volna, hogy az utóbbi napokban inaktív voltam a fórumot tekintve, de nem láttam értelmét lefutni ugyanazokat a köröket még százszor a vitafórumban.
Jelenleg RTFM-urimate-val egyeztetünk arról, hogy miképpen jutok majd hozzá a jelenlegi játékos adatbázishoz. Az első 1-2 napban bizonyára egyeztetésekkel fog telni, addig is kérek mindenkit arra, hogy legyen türelemmel, mert a háttérben már gőzerővel folyik a munka.
Nem utolsó sorban szeretnék megkérni mindenkit, hogy vegye tudomásul a többség akaratát és támogassa a közös munkánkat!
Tisztelettel: Pörköltszáj
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/27/2012 2:52:02 PM