взагалі у Львові навіть є російські школи, і нормально всі відносяться до російськомовних. Є в мене багато друзів які говорять на російській )) і нічо - живем ) якось приїхали до мене знайомі моєї сестри із маріуполя, на Різдво, то вони тяжко розмвляли українською, даж не пробували ніколи куті, вони були вражені від того, що у нас вся сімя збирається на Святу вечерю разом, шо ходять колядувати, вертеп і т.п ))) але три тижня пробутих у Львові і вже зовсім по інакшому це все сприймали
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
можливо це не всюди, і мож я помиляюся на рахунок цього ))) хотілося б почути думки інших )))
тому, казати шо ми поділені на укр мовних і на рус мовних це не коректно. Це склалося історично і ніхто з нас не винен, що для когось російська мова була рідною в школі. Ми всі одна країна - Україна. І хер нас хтось розділить ! =)
і пох мені на то шо хтось там говорить російською, головне шоб людина була хороша ))
в нас у Львові вважають так: говори собі російською хоть весь час, але розказувати нам, шо вона має бути державною, або вона вапшє фіг зна звідки взялася - нє нє. В нас за це любий може зачмерити і тоді почнеться, то шо в ми вже бачили
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
українська мова одна державна - є,була і буде
не сприйміть це як образу )
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.