TV dostáváme 35k.
Do draftu dávám 10k, což mi přijde v pohodě, ať mám aspoň trochu radost, že tam něco vidím a nedávám to úplně náhodně. 20k nebo40k mi přijde zbytečné, zvlášť když nejspíš budu draftovat poslední. Ale pozor, současná opora U21 Žáček byl draftovaný jako č.47, ale bylo to ještě ve III.lize, kde skautovalo pár týmů.
Samozřejmě, pokud někomu "hrozí", že bude hrát v playoff 3-4 zápasy doma, pak je dobré na únor zvednout vstupné. Pokud někdo ale nebude nejhůř 2. v konferenci, nemá cenu se na playoff ohlížet. Bral jsem to jako obecnou radu, ale díky za připomínku, byla k věci.
Všechno (kromě 1 VIP) se mi vyprodalo jen na pohár proti BS Frydek (a z poháru nejsou prachy podle návštěvy), v jiných zápasech se mi žádný typ sedadel nevyprodal, takže zatím není potřeba zvedat stadec, kdyby bylo potřeba, spíše zvednu vstupné. Musím šetřit na nějakou posilu.
PR mám 6 (určitě se v tom počtu diváků, které mi chodí, vyplatí), ale bez speciality, možná by nebylo špatné sehnat Crowd Involvement, ať mám v playoff nějakou šanci trochu využít domácího prostředí.