Včera jsem měl večer jen omezené připojení, tak ex-post dávám krátké zhodnocení včerejšího zápasu s Tureckem. Soupeře se zdecimovanou náladou jsme snadno přehráli o 43 bodů. To, že jsme nahnali skore může nakonec hrát rozhodující roli v konečném účtování. Soupeř zkusil hrát přepozicovaný Patient, nicméně dosti neúspěšně, protože neodhadl/netušil, na koho to budou hrát a tak nakonec častěji střílelo jejich SG než přepozicované PF. Navíc to PF i tak mělo jen 40% úspěšnost, protože my nejsme úplně typický tým, proti kterému by měl být přepozicovaný Patient úspěšný. Další věc, na kterou bych chtěl upozornit, je úspěšnost naší trestných hodů, protože 29/35 je na naše poměry vysoce nadstandardní bilance. Zápas jsem nesledoval, ale docela by mě zajímalo, koho trenér točil na SF, protože součet minut v pozápasovém hodnocení dává:
PG - 32 - Smolník, Jirák
SG - 74 - Hemza, Böhm, Holuša
SF - 25 - Volný, Hartych
PF - 49 - Urbánek, Liska
C - 60 - Hána, Vogel, Zita
Na každém postu by mělo být 48, takže hráči na PF/C dohromady nadotovali SF 13 minutama a PG/SG 10 minutama, ale samozřejmě to mohlo být ještě více promíchané, pokud třeba Volný a Hartych měli nějaké minuty mimo SF, případně guardi pod košem nebo naopak.