BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109379.5 in reply to 109379.4
Date: 9/8/2009 5:07:04 PM
Overall Posts Rated:
3030
Jak dlouho planujes pracovat jako seftrener a co by te dovedlo k rezignaci a neuvazujes o rozsireni tymu :-D

This Post:
00
109379.6 in reply to 109379.5
Date: 9/9/2009 2:14:32 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Plánuji jen jedno volební období, tedy 2 sezony - samozřejmě v případě, že by o tento post nebyl při dalších volbách zájem, anebo se mi eventuální kandidáti hrubě nelíbili, zvážil bych znovu své časové možnosti. Protože samozřejmě nejenže bych tuto funkci považoval za čest, ale cítil bych i závazek ohledně dalšího pokračování rozdělané práce.
Druhý dotaz - pokud vím, rezignace trenéra NT není možná. Není podle mého dokonce možný ani jiný způsob jeho odvolání, není ani možné ho nahradit v případě např. vážné nemoci nebo jiné neočekáváné události. Údajně se uvažuje o tom přidat do pravidel možnost trenéra odvolat, pokud jeho popularita v té které národní komunitě je velmi nízká. Ale zatím tomu tak není.
Takže pokud mě zvolíte, budete to muset se mnou těch pár měsíců vydržet :-)
O rozšíření realizačního týmu v tuto chvíli neuvažuji, myslím si, že 3 lidé jsou dostatečný počet, a každý z nás by měl přesně rozdělené úkoly. Ale 2 sezony jsou dlouhá doba, během které se může stát hodně věcí - změna zaměstnání, nemožnost pravidelného používání netu apod. Takže možnost doplnění trenérského týmu U21 nemohu v tuto chvíli ani vyloučit. Je to trochu odpověď, jaké známe od chytré horákyně, ale tak to skutečně je.

This Post:
00
109379.7 in reply to 109379.5
Date: 9/9/2009 3:15:18 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Ještě bych to doplnil - myslím si, že každý manažer, který má v týmu hráče, který je v hledáčku U21 či dokonce v širším výběru nebo přímo na soupisce U 21, je velmi důležitý člen realizačního týmu. Na něm záleží, zda bude jeho hráč adekvátně a rychle trénovat a zlepšovat se. Takže bych byl rád, abyste se vy, manažeři (i když třeba ZATÍM nemáte v týmu superhvězdu, jakou je Tvůj Uhrovic) opravdu součástí týmu cítili. A pokud máte jiný názor třeba na další vedení tréninku, nebo máte pocit, že sestava či taktika v tom kterém zápase nebyla zvolena šťastně, ozvěte se. I když budu všechno dělat podle svého nejlepšího uvážení, nejsem určitě neomylný, a zpětnou vazbu od vás potřebuji. Samozřejmě - nemusíte furt jen nadávat, můžete i semo tamo pochválit, pokud bude za co :-)

From: Amare
This Post:
00
109379.8 in reply to 109379.7
Date: 9/9/2009 6:42:09 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Přátelé,
pracovní povinnosti mě odvádějí mimo domov, a nemohu bohužel zaručit, že budu mít v příštích 2 dnech kdykoli dostupný internet. Takže se vám všem, kdo mi položíte dotaz ohledně mojí kandidatury, omlouvám, že možná nebudu moci rychle reagovat. Nejpozději v pátek večer ale již vše napravím.
Amare_#1

P.S. pročítal jsem si své předchozí odpovědi, a byl bych velmi nerad, abyste brali moji odpověď na otázku o event. rozšíření trenérského týmu nějak kategoricky a přísně. Nejsme uzavřený pánský klub a jakýkoli zájem o společnou věc je vítán. I když teď věci kolem U21 fungují bez problémů, neznamená to, že práce by nebyla. Takže pokud by měl někdo zájem o spolupráci a zejména čas, klidně se mi ozvěte do BB pošty a domluvíme se konkrétně - ať už se bude jednat o sledování hráčů či potenciálních soupeřů, nebo jiné věci.

This Post:
00
109379.9 in reply to 109379.7
Date: 9/9/2009 6:47:18 AM
Overall Posts Rated:
3030
Tady bych videl drobny nesouhlas, 3clenny tym je sice dostacujici, ale co kdyz dojde k Tobe zminovane situaci(zmena prace-nedostatek casu na BB) a vas tym se prestane venovat sve praci nebo se to zadrhne, jak vidis nemas ani protikandidata, je to danne mozna tim, ze spousta manazeru nevi o cem to je a co to vse obsahuje, i kdyz by se radi treba zapojili, proto bych videl v rozsireni realizacniho tymu(treba 2-3lidi) jako drobnou investici do komunity, trochu ty lidi zatahnout do te hry, aby se pri pristich volbach o post trenera zajimalo vic lidi, vedelo jaka jsou pravidla v turnajich, aby nedopala volba zase skoro fiaskem (19 hlasu rozhodlo o volbe NT) to neni ani 10% ucast. Nechci duplikovat ostatni cleny tymu, ale zatazeni do komunikace mezi vasim tymem(napr. proc nasadit toho hrace na prvni post nebo na lavicku atd.)

Rwystyrk komunikoval dobre, psal podrobne info atd atd. proto jsem se i vic zajimal o U21 nez o dospelou repre, kde komunikace vazne a kontakt trenera s manazery je na bodu mrazu(aspon pres forum)

Nightwalker

This Post:
00
109379.10 in reply to 109379.9
Date: 9/9/2009 7:19:06 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
to je přesně to, o co jsem prosil v předchozích příspěvcích manažery, a zejména samozřejmě manažery hráčů, kteří mají v týmech sledované hráče - aby se pokud možno aktivně účastnili debat o týmu i taktice na fórech. V případech sestavy a taktiky asi lépe na externím NT fóru, protože v dnešní době asi není pro naše soupeře takový problém přeložit český text např. s plánovanou sestavou.
samozřejmě, pokud by se někdo chtěl na práci v U21 podílet více, je vítán, jak již jsem napsal, a domluvíme se na podrobnostech BB-poštou.

a teď už vážně musím běžet... :-/

This Post:
00
109379.11 in reply to 109379.10
Date: 9/9/2009 7:20:54 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
ještě poslední věc - protikandidáta mám :-)

This Post:
00
109379.12 in reply to 109379.9
Date: 9/9/2009 7:28:57 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12051205
Second Team:
Jirkov
Aby nedošlo k nějakým nedorozumněním, co je to realizační tým a jaká je jeho činnost.

1. diskuze o tom, proč má hrát ten a ne ten a proč zvolit takovou a ne onakou taktiku, je (a předpokládám, že nadále bude) v U21 veřejná a dostupná všem, kdo o to mají zájem. Před zápasy ale pochopitelně jen na externím foru, kdyby soupeř měl nějak zvědy, co sledují české forum zde. Tady na veřejném foru může diskuze probíhat až po zápase.

2. realizační tým se věnuje zejména sledování našich talentů, tzn. po draftu je potřeba zjistit, co se nám v draftu urodilo (což je práce pouze pro U21 nebo NT trenéra, kteří jediní můžou hráče nabrat a vyhodit do U21 nebo NT a zjistit jeho vlastnosti. Následně (a to už může dělat kdokoli z týmu) je potřeba kontaktovat manažery a domluvit trénink, případně prodej. A pak samozřejmě průběžně sledovat jak se hráč vyvíjí a případně usměrňovat jeho trénink. Tenhle bod zabírá absolutně nejvíce času realizačního týmu, protože těch sledovaných hráčů věku 18-21 bývá pravidelně kolem 200, není vůbec jednoduché zajistit trénink dostatečnému počtu hráčů, abychom měli každou sezonu silnou U21. Z mého pohledu vzhledem k velikosti naší země (nějakých 360 uživatelů BB) je ideální velikost tohoto týmu nějakých 3-5 lidí. V tomto užším týmu je potřeba mít spolehlivé lidi s dostatkem času. Navíc ideální mi přijde rozdělení, že jeden člověk má na starosti hráče 20-21 let (to by měl být samotný trenér U21) a druhý člověk hráče 18-19 let (to by podle mých představ měl být člověk, který převezme U21 jako trenér v dalším cyklu).
Dále realizační tým řeší věci jako sledování soupeřů (ať již sledování taktických zvyklostí nebo zachytávání vlastností soupeřových hráčů, kteří se objeví na přestupním trhu apod.). Tady vidím prostor pro zapojení dalšího člověka v krátkém čase, aby se těm ostatním trochu ulevilo.

This Post:
00
109379.13 in reply to 109379.11
Date: 9/9/2009 8:38:20 AM
Overall Posts Rated:
3030
To mi asi nejak uteklo, nevidel jsem zatim zadnou rec, tedy pokud nemyslis mlciciho kandidata :-D

This Post:
00
109379.14 in reply to 109379.11
Date: 9/9/2009 5:17:08 PM
Overall Posts Rated:
3030
Tak uz jsem zjistil kdo je protikandidat, ale nevidim nejakou rec atd

This Post:
00
109379.15 in reply to 109379.14
Date: 9/10/2009 3:36:54 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12051205
Second Team:
Jirkov
Takže už je rozpis kvalifikace, postupně nás čekají Albánie, Norsko, Rakousko, Makedonie, Portugalsko, Polsko a Řecko.
Na pondělí jsem domluvil přátelák s Libanonem, který bude mou derniérou u U21, od zápasu s Albánií to bude na novém trenérovi.

Advertisement