Πολύ νωρίς θυμήθηκα να γράψω κι εγώ σε αυτό το θέμα. Και για να είμαι ειλικρινής, μπήκα για να γράψω κάτι που με έχει ενοχλήσει, δημιουργώντας ένα νέο θέμα, αλλά θα τα πω από εδώ κι όποιος διαβάσει, διάβασε.
Πρωτίστως να πω, μιας κι έπαιξε πολύ το όνομα του Χρηστάκη Νταλαβούρα, ότι όντως, είναι από τους καλύτερους παίχτες του ομίλου μας και ότι ήταν ένα πολύ καλό draft pick το οποίο προπόνησα και καρποφόρησε, πραγματικά, πέρα από κάθε προσδοκία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ τα στατιστικά του:
Christos Ntalavouras (8134249)
Σμολ Φόργουορντ
Εβδομαδιαίος μισθός: $ 27 196
DMI: 355400
Ύψος: 6'1" / 185 cm
Προοπτική: αιώνιο ταλέντο
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος
Σούτ με Άλμα: φαινόμενο Εμβέλεια Άλ.: καταρτισμένος
Περ. Άμυνα: φυσιολογικός Χειρισμός: διαπρεπής
Μπάσιμο: καταρτισμένος Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: άθλιος Εσ. Άμυνα: αξιοθρήνητος
Ριμπάουντς: φυσιολογικός Τάπες: απαίσιος
Αντοχή: αξιοσέβαστος Ελ. Βολές: μέτριος
Εμπειρία: απαίσιος
Από εκεί και πέρα, η 11η σεζόν είναι πολύ διαφορετική για την ομάδα, η οποία είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, πούλησε τον MVP των τελευταίων 2 σεζόν, τον Δημήτρη Καραδήμο, καθώς και τον 3ο σκόρερ της, τον Στέφανο Καλκαβούρα, με προοπτική μια σταθερή πορεία και ανάπτυξη των νέω παιχτών της. Οπότε και μόνο που μπήκαμε στα play-off φέτος, θεωρώ πως είναι επιτυχία, όταν οι 3 στους 5 είναι νέοι παίχτες.
ΟΜΩΣ. Κι εδώ ξεκινώ τα παράπονα.
Δεν κατάλαβα δύο πράγματα, ειδικά τώρα στο τέλος. Το πρώτο κρατάει όλη την χρονιά, αλλά το δεύτερο δεν μπόρεσα να το εξηγήσω. Θα πιαστώ πρώτα με το πρόσφατο γεγονός, λοιπόν, του παιχνιδιού μας με την A.O. Methodikos. Ένα αδιάφορο παιχνίδι, όπου δεν κρίνονταν τίποτα για αυτούς, ενώ για εμένα που έπαιζα χωρίς τον Νταλαβούρα, έπαιζε η 3η θέση κι άρα η αποφυγή του Βραχασίου ή όπως τον λένε. Κι ενώ αυτά είναι τα δεδομένα, παίζει δυνατά μέσα στην έδρα μου και με κερδίζει με 9 πόντους. Δικαίωμά του, προφανώς, αλλά για εμένα συνεχίζει να είναι ανεξήγητο. Δεν θα το έκανα σε κάποιον αυτό. Αν δεν με ενδιέφεραν τα play-offs και είχα σίγουρη την 5η θέση, δεν θα έβαζα τους παίχτες μου να παίξουν δυνατά.
Τέλος, το σημείο στο οποίο αναφέρθηκα πως κρατάει όλη την σεζόν, είναι οι (κατ' εμέ) προκλητικές Ανακοινώσεις Τύπου που κάνει ο Ζουράρης (μάλλον το έχει το όνομα, καθώς τουλάχιστον ο Κώστας Ζουράρις είναι εξπέρ στην παπαρολογία). Μπορεί να κερδίζεις τους αγώνες, να έχεις μια καλή πορεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν προσπαθούν ή δεν παίζουν όσο μπορούν. Υποτιμητικές δηλώσεις με αλλαζονικό ύφος δεν χρειάζονται, γιατί πάνω απ' όλα, είναι ένα χαλαρό παιχνίδι.
Όπως και να' χει, καλή τύχη σε όσους συνεχίζουν. Εύχομαι να ΜΗΝ πάρει το πρωτάθλημα ο Ζουράρης α) γιατί δεν τρέφω κάποια συμπάθεια και β) γιατί θα ήθελα να είναι εδώ και του χρόνου, μιας και έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Χωρίς κακία, αλλά με πλήρη ειλικρίνεια.
Κι αν κανείς σας διερωτάται, ας απαντήσω. Ο Νταλαβούρας θα πεθάνει στον πάγκο της ομάδας μας. Δεν φεύγει από εδώ! .-