BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Polska-Bułgaria

[NT] Polska-Bułgaria

Set priority
Show messages by
This Post:
00
116035.5 in reply to 116035.4
Date: 10/19/2009 3:05:50 PM
Overall Posts Rated:
16491649
Dlaczego gralismy TiE?
Czy pogodzilismy sie z porazka juz przed meczem i jedyne co moglismy osiagnac po tym meczu to wyzszy Ent?
Czy tez sadziles ze jestesmy, az tak mocni (jak widac nie) i ludziles sie ze wygramy na luzie?
Nie rozumie dlaczego nie zagrales normala.

This Post:
00
116035.6 in reply to 116035.5
Date: 10/19/2009 3:18:59 PM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Po pierwsze sądziłem że oni też zagrają TiE...Po drugie kiedy w pierwszym meczu grałem normala to słyszałem głosy że te mecze nie są tak ważne...że warto czasem przegrać aby mieć większy entuzjazm na fazę pucharową...Moim zdaniem warto tam przystępować z maksymalnie wysokim entuzjazmem...
Nie pogodziłem się z porażką przed meczem.Przy 2xTiE pewnie byśmy walczyli...Może inaczej to odbierasz ale dla mnie celem nadrzędnym nie jest wygrana z Bułgarią tylko walka o jak najwyższe miejsce w fazie pucharowej.

This Post:
00
116035.7 in reply to 116035.6
Date: 10/19/2009 3:23:18 PM
Overall Posts Rated:
16491649
Spytalem tylko.
Twoja odpowiedz mnie satysfakcjonuje:)
Pamietaj ,ze ty podejmujesz decyzje i zawsze powinienes grac to co uwazasz za stosowne i co moze przyniesc pozytek druzynie.
Nie mozesz robic czegos obawiajac sie krytyki i glosu ludu.

This Post:
00
116035.8 in reply to 116035.7
Date: 10/19/2009 3:48:37 PM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Sam wiesz że często podejmuję decyzję wbrew krytyce:) Potem często dostaję po d... (niejednokrotnie słusznie) ale zawsze staram się myśleć do przodu...Mam nadzieję że w tym sezonie przyniesie to efekt:)

A jak Ci się podoba ostatnio uratowany grajek? (11032052)
Może wychowałbyś lepszą i młodszą wersję Kunata?;)

This Post:
00
116035.9 in reply to 116035.7
Date: 10/19/2009 3:49:06 PM
Overall Posts Rated:
1414
Ja czegoś nie rozumiem...czemu trzymamy w kadrze graczy pokroju Wiśniewskiego, Rybaczuka czy Świątczaka skoro już od dłuższego czasu nie mają formy?Nie oszukujmy się już kiedyś byłeś zrobiony w bambuko przez menagera któregoś Centra (w tamtym sezonie) a teraz nadal wierzysz w obietnice ludzi którzy piszą swoje a robią swoje...Wydaje mi się że powinieneś (powinniśmy?) zmienić koncepcję, mamy fajnych graczy bez formy, ale pytanie czy mamy aż tak słabe zaplecze, żeby mimo wszystko byli w kadrze? fakt nie grają w 1 składzie ale nasza rezerwa aż tak imponująco nie wygląda...Musisz się pogodzić z tym że będziesz porównywany do Al saida a on wyniki miał o niebo lepsze i pytanie, czy aż tak osłabliśmy? czy też zatrzymaliśmy się w rozwoju a świat nas przegonił? Musimy z tym coś zrobić..jeszcze niedawno w wątku meczowym było dużo komentarzy pomysłów, a teraz jest po 5 wpisów na krzyż....psuje się atmosfera...

Żeby było jasne to nie jest atak tylko martwię się o naszą kadrę bo o ile młodzieżówka ma sukcesy o tyle nasza 1 kadra jest w kryzysie i coś trzeba zrobić.

This Post:
00
116035.10 in reply to 116035.8
Date: 10/19/2009 4:06:14 PM
Overall Posts Rated:
16491649
Widzialem go juz wczesniej i az mi oczy zaplonely:)
Zrobilbym z niego super gracza.Szkoda ze nie mam takiej kasy i trenuje teraz obwod.

This Post:
00
116035.11 in reply to 116035.8
Date: 10/19/2009 4:33:54 PM
Overall Posts Rated:
7575
[quote
A jak Ci się podoba ostatnio uratowany grajek? (11032052)

Jeśli ktoś się połaszczy do tego czasu na mojego C za nieco dużą cenę to ja postaram się go przejąć

From: piotras

This Post:
00
116035.12 in reply to 116035.9
Date: 10/19/2009 4:38:03 PM
The In Your Face Dunkers
IV.3
Overall Posts Rated:
117117
Trzymanie naszych "asów" ma sens, bo jak klub zbocieje to przepadli. Choć jakieś straszaki może by pomogły. Dopóki gramy tym co mamy najlepsze (gramy, co??) to mnie to nie przeszkadza. A atmosfera...chyba cisza przed burzą:)

ALE...
Mnie to również kadra martwi, szczególnie siła naszego ataku. Coś te nasze grajki zostały dogonione przez resztę, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Obecni zawodnicy są kilkusezonowymi weteranami, przecież wtedy też działali skauci, prowadzili tych graczy i w ogóle. Jakoś nie mam pomysłu co by tu dodać/zmienić. U21 jakoś wygląda, jest nadzieja. A sam prezes pewnie zaczyna czuć presję wyniku, bo jak będzie wielka, biała d..a to... wiadomo co:)

This Post:
00
116035.13 in reply to 116035.9
Date: 10/19/2009 5:32:38 PM
Baltic Strong
IV.4
Overall Posts Rated:
17181718
Zacznę od Wiśniewskiego, którego trzymałem w kadrze po to by ewentualnie po bankructwie jego klubu lub zwolnieniu go nie odszedł ze świata BB. Czy jakbyśmy stracili takiego zawodnika to byłoby lepiej? Moim zdaniem nie.
Swiatczak i Rybaczuk? Pierwszy kontuzjowany przez 3 tygodnie na początku sezonu a później mam zapewnienie managera co do jego treningu i formy.Właścicielem nie jest jakiś leszcz tylko manager z Bundesligi więc chyba zdajesz sobie sprawę że gość musi kumać o co w tym chodzi...Właściciel Rybaczuka mówił że nie ma czasu na BB ale postara się go prowadzić (forma i trening). Nie wydaje mi się abyśmy mogli tych graczy wyrzucić do śmietnika bo teraz nie mają formy. W najważniejszych meczach mogą ją mieć a wierz mi że nie mamy od nich lepszych na tych pozycjach. W ogóle nasze zaplecze nie wygląda zbyt imponująco-szczególnie jeśli chodzi o obwód...Jest Kugler którego już dawno wziąłbym do kadry gdyby był w formie (po przebojach Ksiuu)...W tym sezonie postawiłem na zawodników którzy trenują (po za Aleksem) tak jak radził al_said -zresztą słusznie. Może i mógłbym powołać starszych zawodników którzy już nie trenują ale gdzie tu mobilizacja dla właścicieli trenujących?
Co do wyników to faktycznie nie są one satysfakcjonujące ale chciałbym abyś z oceną poczekał do końca sezonu. Porażka z napinającą się Bułgarią czy Danią jeszcze o niczym nie przesądza...
Zgadzam się z Tobą że do niedawna w wątkach meczowych było sporo wpisów a teraz jest mniej... Ale weź też proszę pod uwagę fakt że jeszcze niedawno nie było czata... Wpisów było znacznie więcej zarówno w NT jak i U21...
Oczywiście jako manager interesujący się kadrą masz prawo do pytań i wątpliwości. Pewnie wszystkich ich nie rozwiałem ale mam nadzieję że chociaż częściowo.

This Post:
00
116035.14 in reply to 116035.13
Date: 10/19/2009 6:03:25 PM
Overall Posts Rated:
188188
Zacznę od Wiśniewskiego, którego trzymałem w kadrze po to by ewentualnie po bankructwie jego klubu lub zwolnieniu go nie odszedł ze świata BB. Czy jakbyśmy stracili takiego zawodnika to byłoby lepiej? Moim zdaniem nie.

Ja bym się raczej zapytał, czy tego typu zawodnicy z takimi pensjami mają na chwilę obecną rację bytu, bo skoro chcą mają ich brać tylko Prezesi kończący z grą i sporą gotówką na koncie.. (tu tylko na podstawie dziejów Wiśni, innych podobnych mu mutantów nie śledziłem) Więc może to i dobrze, że BBcy pomyśleli o tej 'redukcji pensji', ciekawe jak bardzo będzie toto ciąć ;p

No ale ja to w ogóle mam różne dziwne pomysły ;D

This Post:
00
116035.15 in reply to 116035.13
Date: 10/19/2009 7:10:50 PM
Overall Posts Rated:
6363
Zacznę od Wiśniewskiego, którego trzymałem w kadrze po to by ewentualnie po bankructwie jego klubu lub zwolnieniu go nie odszedł ze świata BB.
Od paru tygodni wrócili Free Agents więc jeśli forma mu nie wzrośnie to możesz go już wywalić z czystym sumieniem :)
Meczu z Bułgarią nie oglądałem, bo myślałem że Tyberiusz będzie ręczniki podawał Winklowi i Pustule, którzy są w lepszej formie, a tu wyszedł w pierwszej piątce! I nawet nieźle pokrył SFa rywali, szkoda że Adam z Florianem nie pokusili się o lepszą skuteczność...
Nasz PG mało dzisiaj poasystował, czy ma dużo lepsze podania od Zelka?

Last edited by Big Z at 10/19/2009 7:11:09 PM

Advertisement