Tänud tagasiside eest, jään teisigi arvamusi ootama.
Renzu, mis faktivigasid sa mõtlesid?
Õnne puhul ma kaldun teisiti arvama. Tuleb natuke majanduslikult mõelda ja loogikat kasutada, siis saab piisavalt vaheltkasu teenitud. Ma võin eksida aga oma arust jäin vist ainult ühe mängijaga kahjumisse. Tema maksis ka mingi tühise summa, 1k või 10k.
Liiga kohta nii palju, oleksin võinud juba esimesel testi hooajal III-nda saada (mul ei olnud enne alustamist ka just hiilgevõistkond). Võimalused olid umbes 50/50, läksin kindla peale ja meeskond ei olnud piisavalt konkurentsivõimeline kolmanda jaoks. Teise hooaja lõpuks oli mul juba pm 5x10 retinguga noort. Poleks vormi käest neil lasknud, siis vaevalt oleks paljusid neljanda liiga meeskondi leidnud, kes vastu oleks saanud. Lisaks oli veel miljon väärt PG, kelle ~600k eest suutsin seotada. Väärt oli miljoni kanti ja siis hooaja jooksul otsisin endale 200-300k hinnaga mängijaid, kes olid pm kohatäiteks. Hooaja algus läheb vb raskeks enne kui ostetud noored piisavalt arenenud on aga PO ajaks on suure tõenäosusega teised lood. Mängutaktika peab lihtsalt toetama treenitavaid, siis saab kõigiga konkureerida.
Arsti puhul nõustun jah, et 2-3 oleks mõistlikum olnud, esimene testi hooaeg kasutasin level 2 arsti. 5 mängija treenimisel tahtsin riski lihtsalt võimalikult madalal hoida. See lisa 100k tundus piisavalt väike.