BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: inimene
This Post:
00
122429.5 in reply to 122429.3
Date: 12/15/2009 8:03:17 AM
Overall Posts Rated:
44
Tere kõigile ka minu poolt!

On käes jälle valimiste aeg ja ma otsustasin proovida õnne jälle kodumaal. BB suuruselt kümnes riik on üllatuslikult üsna selle tiitli vääriline ka oma rahvuskoondise poolest. Reiting, mis on meil neljanda kümne lõpus, näitab siiski meie seniste tulemuste taset. Ei ole ju meie oskused midagi kehvemad, kui Sveitsil, kellel on ka meist väiksem kogukond ja süsteemid on üsna sarnased, kuid siiski on Sveits täielikku maailma tippu kuuluv tiim. Niisiis, olles endas veendunud, et suudan Eesti ka sinna tasemele viia otsustasin, et kandideerin valimistele. Ma ei oota teilt nüüd reaktsiooniks seda, et te kohe tormate mulle häält andma, arvates, et ma viin Eesti maailma esimeseks ja te niikuinii ei tee seda, kasvõi sellepärast, et mul on liiga numbriks III.15 või on teil lihtsalt midagi minu vastu, aga kellele iganes ma natukenegi korda lähen võiks ju oma häälekese mulle anda ja kui ma juba esimese viie seas oleks, tooks see naeratuse mu suule. Aga nüüd natuke enda senistest tegemistest BB-s ka.

Alustasin 7.hooaja alguses Basketi korvpalliajakirjas ilmunud artikli peale. Sellest ajast saati olen BB-sse sügavalt "armunud" olnud ja üritanud selles mängus ka kuhugi jõuda. Siiamaani olen jõudnud ainult III liigasse ja viimase veerandiga kaotanud selle liiga finaalis. Kogemused, mida ma aga teiste, rohkem kogenenud mängijatega foorumi kaudu suheldes olen saanud on suured ja ma loodan, et kellelegi siit olen ma saanud midagi isegi õpetada. Viimastel hooaegadel olen jälginud ka rahvuskoondise tegemisi, kahjuks olen vähe aidanud, aga tagantjärgi tarkusega on nii nagu ta on. Olen skautinud väljamaa mängijaid ja otsinud ka mehi me oma koondise jaoks.

Koondisega mul mingit otsest plaani pole, kui valimisi just ei võida, hakkaksin ilmselt treenerit abistama ja skautima. Kui ma nüüd koondise treeneriks peaksin saama, oleks esmane eesmärk teha hea mängijate valik, koguda kokku võimalikult palju nõuandjaid, abistajaid ja muid taolisi, seejärel tegema kindlaks, et meie parimad mehed saavad trenni ja nende on väga hea (võib-olla premeeriks seda isegi supoga). Kui need eesmärgid täidetud teen kõik, et meie rahvuskoondise tulemused oleksid ikka paremuse poole ja eks midagi tahaks ikka saavutada ka!

Kui on veel küsimusi, siis vastan igale BB-Mailile ja RK Debatt teemas.

This Post:
00
122429.6 in reply to 122429.1
Date: 12/15/2009 4:36:20 PM
Overall Posts Rated:
55
Tere!
Taaskord registreerisin end valimistele!
Valimislubadusi andma ei hakka kuna leina et pole õige anda lubadusi millega ei pruugi toime tulla!
Olen valmis vastama küsimustele ja igatahes osutudes valituks teeksin kõik selle nimel et võimalikult head mehed kokku saada meeskonda ja ka võimalikult head treenerid saada kes mehi treeniks:P
Igatahes edu kõigile ja tänud ette kes mulle hääle nannavad:P

PS Kõigile head ja teguderohket uut hooaega !