Καλημέρα και σε σένα.
Μόλις ετοιμαζόμουν να σου στείλω pm για να γνωριστούμε. Το στέλνω μετά από αυτό το post.
Λοιπόν κύριοι.
Ξεκίνησα κοιτώντας την tranfer list μήπως βρω κάποιον καλό που να πωλείται.
Βρήκα τον πάικτη Svirko (2291452) που χωράει ως 11-12 παίκτης μας σαν SG.
Πάντως είναι καλύτερος από δυό τρεις που ήδη έχουμε κατά την προσωπική μου άποψη.
Παίκτες με pitiful (2) πάσα δεν θα τους ήθελα στη δική μου ομάδα, πόσο μάλλον σε μία Εθνική, ανεξάρτητα σε ποια θέση παίζουν.
Έπειτα άνοιξα thread στο διεθνές NT forum, καλώντας τους manager των διεθνών club να με προσεγγίσουν, στέλνοντάς μου με pm τα χαρακτηριστικά Ελλήνων παικτών τους, που πιστεύουν πως κάνουν για την Εθνική μας και μέσω αυτού του post καλώ όλους τους Έλληνες manager να κάνουν το ίδιο, ώντας αφενός ειλικρινείς και αφετέρου ανιδιοτελείς αρωγοί στην προσπάθεια να ενισχύσω το roster μας με το καλύτερο δυνατό υλικό.
Τρίτον πρόσεξα στο "New Ad" αγγελία με τίτλο "ΝΤ/U21 requirements". Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς, σου ζητάει να βάλεις το μισθό, ανάλογα με την ηλικία του παίκτη και στέλνει μήνυμα σε όποιον user ανά τον κόσμο έχει παίκτη που πληρεί αυτ'α τα κριτήρια.
Αν κάποιος χρήστης γνωρίζει την ακριβή χρήση αυτής της ad, τον παρακαλώ να το αναφέρει στο forum, τι μισθό δηλαδή πιστεύει πως αξίζει να βάλω ως minimum.
Last edited by Kajabbar at 12/21/2009 5:27:19 AM
The secret of communication lies in defeat...