8155340
אפשר לדעת כבר מתי השחקן הזה יקבל זימון??
נראה לי קצת מצחיק שיזהר מקבל זימון והוא לא.
וואו- ממש קולומבוס..חחח..
תשאל את עומר מה כתבתי לו בהודעה רק אתמול על אנדריי פטרקוב. אנדריי מעולה ומאוד קרוב לקבל זימון. השבוע אני לא צריך אותו אלא יש לי כבר זימון אחר מתוכנן ליום שני שתוכל להעביר עליו ביקורת.. אני לא מזמין את השחקנים הכי טובים שלנו אלא את הטובים ביותר לצרכים של הנבחרת. אני לא יזמין 6 גארדים זהים כמעט אלא צריך שכל אחד ייתן את האקסטרא שלו וצריך רול פליירס מתאימים. אנדריי מעולה ואם יהיה בכושר ויעלה רמה בתכונה שביקשתי ממנו-אתמול(אני בקשר מצוין עם המאמן כל שבוע והוא מקדם אותו ממש לפי מה שכיוונתי אותו כי הוא פוטנציאל גדול לבוגרת) הוא יוזמן.ליום שני הקרוב אני לא צריך אותו אלא כבר אמרתי שאזמן שחקן שמתאים למשחק ביום שני והמאמן שלו כבר בקשר איתי.
לגבי הזימונים- אני מאוד אוהב לשתף בהחלטות וחושב שאני צריך להיות בשקיפות ולכן עונה לך למרות הסגנון הזה כי זה בטח מעניין גם אחרים, אבל אני מצפה ממך שגם תדע להיות אובייקטיבי וריאלי - לא היה זימון שלא זכה לביקורות שלך עד היום לפני המשחק אבל לפרגן ולהודות בטעות לא יכולת אח"כ- דוגמא אחת :אחרי שזימנתי את אבינועם שמריהו למשחק אחד כרול פלייר שיביא את השלשות ויהיה יצרן הנקודות של ספסל מאוד הגנתי שהיה לנו והתאים מאוד למשחק בפינלנד שלמעשה היה המשחק שהעלה אותנו שלב, אתה פשוט לא הפסקת לבקר את זה ומאוד בחריפות.אחרי שהוא עלה מהספסל ל24 נקודות ב26 דקות ב52% עם 5 ריבאונדים וממש הכריע בשבילנו את המשחק כשהיינו זקוקים לו כי אחרים מהספסל לא ממש פגעו נאלמת ולא ידעת לפרגן לזה. ביקורת זה מעולה,המשחק מעניין יותר ולפעמים גם משפיע על הדעה אבל ביקורת חייבת להיות אובייקטיבית ואם ידעת לרשום עשרים הודעות לפני , אתה יכול להמשיך לכתוב גם אחרי באותו נושא גם כשזה מצליח בניגוד לדעתך ולא רק כשזה מסתדר לך להגיד "אמרתי לכם" . למזלי עוד לא נתתי לך הזדמנות להגיד לי את זה אף פעם. ורותם יזהר היה שותף מהספסל לנצחון גדול שלנו, לא חייב להיות כוכב המשחק בשביל זה וכמעט בכל משחק יש בכורה לשחקן כלשהו זה לא הופך אותו לזימון קבוע אבל תורם לנבחרת וגם למוטיבציה של מאמנים לראות שהסגל פתוח בשבילם ולאמן חזק ולפי הצרכים של ישראל, אני יכול להגיד לך שבזכות זה שחקן מקבוצה שתשחק מולי השבוע יהיה ככל הנראה אפילו בעתיד בבוגרת אחרי שלא היה לו סיכוי לעולם והסכים לעבוד על הגנה שביקשתי ממנו ואם הוא למשל היה בכושר גבוה היה מוזמן למשחק כבר השבוע.
תראה, אני בסה"כ הולך לפי התחושות וההבנה שלי ולא מתיימר להיות גאון הדור אבל כל עוד אני עושה את זה טוב, מביא תוצאות וזה גם עובד, למה רק להעביר משוב כשהוא שלילי?
תהיה "באנרגיות חיוביות"
שבת שלום
Last edited by LA-dov bear at 2/13/2010 4:24:02 AM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...