Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni az a Magyar U-21-es válogatott kapitányi posztjára, bár ismeretlenségemet és a többi jelölt eredményességét elnézve nem sok esélyt látok a győzelemre :) Mindenesetre egyszer majd mindenképp szeretném a válogatottat vezetni, és hát valahol el kell kezdeni :) Ha már pár szavazatot kapok, akkor már nem jelentkeztem hiába.
Rólam tudni kell, hogy rendkívül eredménycentrikus vagyok. Sajnos ez a tulajdonságom vezetett ahhoz, hogy meggondolatlan módon létrehoztam egy másik fiókot is, melynek következtében teljesen jogosan zártak ki :(
Az előző csapatommal nem egész három szezon alatt 4. osztályból a 2. osztály küszöbére jutottam. Vezettem a ligám, nagyon jól szervezett és 3. osztályból magasan kimagasló együttesem volt, ám ekkor jött a hidegzuhany...
Szeretek játékosokat nevelni, főleg kisebb BB nemzetekét, akik jó eséllyel pályáznak országuk válogatottjába. Legnagyobb sikerem ilyen téren egy Hayastani játékos kinevelése, aminek az érdekessége az volt hogy 23 évesen, szinte teljesen nyersen vettem meg, és másfél év alatt válogatottat csináltam belőle.
Angolból majdhogynem profi vagyok, anyanyelvemen verhetetlen 8), a taktikákat és trükköket jól ismerem, a "fekete múlttól" eltekintve (amit elhallgathattam volna, de szerintem ez így fair Veletek szemben) szerintem alkalmas lennék a kapitányi posztra.
Mindezek ellenére a jelöltek közül páran jelenleg alkalmasabbak lennének a posztra, és én sem magamra fogok szavazni, megvan már a favoritom.
De jelzem, itt vagyok, ragyogok, és egyszer - remélhetőleg - még a MAGYAR válogatott élén fogok sikert sikerre halmozni :)
Köszönöm.