Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, δελτίο τύπου εξέδωσαν ο μάνατζερ και δικηγόρος του παίχτη Παναγιώης Κολοβός, καθώς επίσης δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Καϊάφας.
"Φαίνεται πως η ντροπή είναι λέξη άγνωστη σε ορισμένους που κινούνται στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Το "έγκυρο" περιοδικό, εκδότης και αρχισυντάκτης του οποίου είναι ο Kingmob, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει ιδιοκτήτες των ομάδων εκδότες, μεγαλοδικηγόρους, επιχειρηματίες και πρώην πράκτορες της Stazi, θέλησε να πληγώσει την ομάδα και τον παίχτη μας σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, ένα σπάνιο παιδί με γερές αθλητικές -κι όχι μόνο- βάσεις, που δεν επηρρεάζεται από την λασπολογία και τα καθηζύματα της ανθρωπότητας που βάλλουν εναντίον του. Θα αποδείξει μέσα στο γήπεδο την αξία του και θα κλείσει τα στόματα με την απόδοσή του και την αφοσίωση στην ομάδα. Καλά θα κάνουν οι κύριοι των Invisibles να προσέχουν, διότι αυτές οι τακτικές δεν ωφελούν ούτε την ομάδα τους, ούτε το άθλημα γενικότερα. Κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται, θα καταλήξουμε με μία και μόνο δήλωση. Ο Χρήστος Νταλαβούρας είναι μέλος της ομάδας των GiSToBaBeHaAl και θα παραμείνει μέχρι το τέλος. Να είστε όλοι σίγουροι ότι θα κινηθούμε νομικά μέχρι οι υπεύθυνοι να πληρώσουν για την ζημιά που προσπάθησαν να κάνουν."
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Κολοβός
"Εγώ σαν πρόεδρος της ομάδας, δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα νομικίστικα και τα κουτσομπολίστικα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, του λαού και τέτοιος θα παραμείνω, μέχρι το τέλος της ζωής μου. Και για να μιλάμε αντρίκια κι όχι πούστικα, όπως θέλουν μερικοί μερικοί, καλά έκανε και την πήδαγε ο Χρηστάκης την γυναίκα μου. Αφού εγώ, δεν μπορώ. Από το να την γαμεί ο κάθε γαλατάς, χασάπης, κομμωτής -αν και αυτούς δεν τους φοβάμαι, πλέον είναι όλοι κουνίστρες- και πιτσαδώρος, καλύτερα να την σκίζει ο Χρηστάκης που είναι και δικό μας παιδί. Αρκεί να μείνει στην ομάδα το παλικάρι. Αν δεν φύγει, όχι μόνο την γυναίκα μου, αλλά και τις κόρες μου του δίνω και την ευχή μου μαζί. Και τα έξοδα του ξενοδοχείου δικά μου. Κι αν έχει κανένα πρόβλημα η γυναίκα του Χρηστάκη, ας έρθει να το συζητήσουμε, να της εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα στην ζωή ενός άνδρα. 85 χρόνια τώρα κι εγώ τα ίδια έκανα. Α, και που 'σαι, εσύ πεταμένε Kingmob. Επειδή ξέρω και που μένεις, και που δουλεύεις, και που έχεις τις αποθήκες σου, και που κάνεις διακοπές... Πρόσεχε τα λόγια σου. Δεν θα ήθελα να συμβεί τίποτα κακό στην συλλογή από πορσελάνες σου... Γιατί η ρετσινιά, ξεπλένεται μόνο με φωτιά!"