BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > ΑΞΙΟΣ

ΑΞΙΟΣ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
145631.5 in reply to 145631.4
Date: 6/4/2010 4:24:42 AM
Overall Posts Rated:
110110
Πολλα μπορει να γραψει κανεις για το παιχνιδι και την διαιτησια κτλ κτλ. Ολυμπιακος ειμαι κι εγω και ολοι ειδαν οτι ο ΠΑΟ πηρε τα σφυριγματα...Τα βηματα του Γιασικεβιτσιους και το επιθετικο του Μπατιστ ηταν και τα δυο πασιφανη. Τους βοηθησαν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν κερδισαν το παιχνιδι λογω 2-3 σφυριγματων.

Το κερδισαν γιατι οι παικτες και κυριως ο προπονητης του Ολυμπιακου εχασαν την μπαλα και δεν ξεραν που πηγαινουν τα τρια στο 4ο δεκαλεπτο. Ο Ολυμπιακος εχει καταντησει ομαδα χωρις ηρεμια. Νευρα, γκρινια και χαος...Εχετε δει ποτε τον ΠΑΟ ετσι? Εκει εχει Ομπραντοβιτς ομως...

Σιγουρα φταιει ο Γιαννακης για την εικονα της ομαδας με την διαχειριση που κανει:
- Ο Σοφο ποσο επαιξε στο 2ο ημιχρονο??? --> Σε ολο το παιχνιδι επαιξε 3 λεπτα!!!!
- Ο Γλυνιαδακης δεν παιζει ποτε..γιατι? Μηπως τον εβαλε εστω ενα λεπτο σε καποιο ματς?
- Ο Βασιλοπουλος γιατι ειναι στην 12αδα αν δεν μπορει να παιξει? Μαλλον ο Παπανικολαου και ο Σλουκας ειναι ανικανοι να χτυπησουν την μπαλα στο παρκε...
- Ο Μαυροκεφαλιδης επαιξε και δεν εκανε τιποτα προχτες...καλος παικτης, αλλα αν δεν τραβαει, μην τον βαζεις!

Δεν χρειαζεται να εισαι μαγος για να κανεις σκεψεις που μπορει να μην ειναι ολες πραγματοποιησιμες, αλλα σου δινουν εναλλακτικες τουλαχιστον...και οταν δεν εχεις αλλες επιλογες, παρε μια τραβηγμενη...ομως το τεχν. επιτελειο τα εχει κανει σκατα...

From: BORBA
This Post:
00
145631.6 in reply to 145631.5
Date: 6/4/2010 6:49:06 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
345345
Εδώ ο κόσμος καίγεται... και εμείς... χτενιζόμαστε!!!
Όλοι οι μπασκετόφιλοι της υφηλίου έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην τεράστια μάχη που γίνεται στην ΙΙ2 κατηγορία (υπέροχοι) της χώρας μας στο Buzzer τόσο για τα play off, όσο και για τα play out, με 6 ομάδες να παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως για να πετύχουν τους στόχους τους και εμείς καθόμαστε και συζητάμε το τι γίνεται στους τελικούς της Α1, μεταξύ δύο ομάδων τα ονόματα των οποίων μου διαφεύγουν τώρα!!!
Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!