Igen, csak az se érdekelt, hogy ez megtörtént másokkal is korábban....ezt nem baszogatásból mondom, tudom hogy mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
Mondjuk pénzbeli kompenzációt megállapítani igazságos módon szerintem lehetetlen, mert hát ki tudja mennyiért ment volna el, mondjuk egy opció lehetne figyelembe venni az árbecslést, persze a legtöbb esetben az sem mérvadó.
A HT-ben sincs ilyen jellegű kompenzáció, azaz a leállás alatt lejáró transzferek lemennek úgy, ahogy vannak, a helyreálláskor éppen futó licitek hosszabbodnak meg x idővel, és a támogatók kapnak hosszabbítást a támogatóságukra. Ezt most csak azért mondtam, hogy lásd, hogy egy kiterjedtebb infrastruktúrára épülő, hosszabb ideje futó, nagyobb apparátussal rendelkező, stb. játékban sincs olyan jellegű jóváírás, amit gondolom hogy te szeretnél, hiszen igazságos formája nem igazán van.
Azt meg mondjuk nem igazán értem, hogy kb. 800k-1M be nem folyása, hogy döntheti romba a csapatod annyira, hogy nincs kiút? Vannak akiktől sokkal többet vonnak le túlzó átigazolás miatt, és ugyanúgy tehetetlenül szemlélik a dolgot, mint te.