Na ahogy nézem sok minden történt az elmúlt pár napban.
Wiktor és Taki vérre menő harcot vív az 1. helyért.
Alba beállt megfigyelőnek.(hát erre se számítottam :D)
Kmarcus kapott egy egész jó embert aki talán bedobónak jó lesz, főleg a jobb belső skilelk miatt igaz technika és lv-ben eléggé hiányos és a 206cm miatt nem is fog gyorsan fejlődni, de ha egész évben edzed mondjuk akkor egész türhetőre fel lehet talán hozni.(jó ez nem most történt, de most tudtam meg :D)
Összeállt az új big 3 Wade,Bosh és Celebron akit James miatt tuti utálni fogok.Legalább Kobe megmutathatja, hogy Ő a legjobb ha majd a döntőbe lealázzák Őket (ha egyáltalán eljut a Miami a döntőig :D)
Én meg küzdök a balszerencsém ellen.Múlt héten lesérült Vieux, ez nem nagy baj tudom pótolni, de azért nem jó, hogy kiesik 1 hét edzés.Kikapok egy olyan csapattól aki sokkal rosszabb nálam, igaz ezt a meccset kicsit el nagy képüsködtem(mellesleg majdnem az összes nagy csapat úgy járt mint Én).Ezen a héten meg kapok egy egész jó csapatot a kupában idegenben+ játszok a riválisom ellen(DKK) és valahogy egy béna csapattal verjem meg még a Tiszafüredet is, hát ez minden csak nem egy leányálom.DKK szerencsére behúzva, de hogy ne legyen minden olyan hűű de jó lesérült Vujacic így maradt 4 belső emberem, annyival meg nehéz lenne lejátszani 4 meccset így ma éjjel kénytelen voltam venni egy bénább magas embert.A mai meccs valószínű bukta lesz, mert nem egy jó csapatot raktam össze és sztem Tiszafüred teljes erőbedobást fog nyomni.Szóval ha ezt elbukom akkor nem fogok meglepődni.Bár azért titkon reménykedek egy Muse varázslatban vagy az ifik meglepetésére.
És akkor még jön a kupa ahol visszatérnek majd a nagyágyúk igaz Vuja még akkor is sérült lesz, de azért lesz Pálfy,Ribera,Bynum és a DKK elleni meccs hőse Lefol.
Ami biztos, hogy ha megnyerem az összes meccsemet ezen a héten akkor irtó boldog leszek és örömömben eljárok valami győzelmi táncot vagy éneklek vagy tudom is Én mit csinálok. :D
Mindenkinek sok sikert a mai meccsekre és a kupához. A random legyen veletek.