BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Magyarország > Bemutatkoznak a fórumozók
Back to the Sneak Peek
BB Magyarország
VII. Barátságos Kupa
60
Privát Liga
2
Tippverseny - 13. szezon
264
jelentkezés
1
National Team Debate Thread
69
U21 BÁZIS-PROGRAM
89
National Team Speeches
5
Election Rules
2
Nagyválogatott/u21 átigazolás
1000
Kérdés és csevegő VIII.
1000
valami
1
Bemutatkoznak a fórumozók
23
Help !
2
NBA Playoffs
155
U21re esélyesek vására - 13. s...
51
VB tippverseny
199
V. Barátságos Kupa
61
National Team Debate Thread
337
Draft
6
National Team Speeches
3
<
>
Favorite Folders
Bemutatkoznak a fórumozók
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Wolwerine (1)
newsea (1)
ReMiX ™ ☎ (2)
Patrese (1)
Mod-casaubon (1)
Bereny (1)
kaygee (1)
Pipiitáá (1)
Wenger92 (1)
deltakapitány (1)
Encibenci (1)
Mikhail (1)
Dawa (1)
Kalapacs (1)
Adam#4 (1)
Oregordog (1)
Hakeem12 (1)
deakdzso (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Kalapacs
This Post:
0
154461.5
in reply to
154461.4
Date: 8/16/2010 4:58:35 PM
Overall Posts Rated:
6
Sziasztok!
Szolnokon lakom, 17 éves vagyok. Jelenleg az egyik helyi gimnáziumba járok. Kosarazni csak hobbiszinten szoktam, de szeretem azt csinálni.
A buzzerbeateren ez az 5. szezonom, és csak 4 kemény szezon után tudtam csak feljutni a III. osztályba, ahol az eddigi jelek szerint nem várt sikerekkel fogok végezni:) Ez a játék azon kevesek közé tartozik, amiket 1 év elteltével sem untam meg, úgyhogy sokak örömére esetleg bánatára még biztos játszani fogok ezzel a játékkal. Válogatott játékosok nevelését egyelőre nem tűztem ki célul, de ki tudja mit hoz a jövő:)
Mark Unread
Ignore User
From:
Hakeem12
This Post:
0
154461.6
in reply to
154461.5
Date: 8/17/2010 2:10:36 AM
Overall Posts Rated:
22
Hali mindenkinek!
16 éves vagyok,a lakhelyemet szerintem nem kell külön mondani :) 8 éve kosárlabdázom,versenyszinten és ameddig lehet szeretném folytatni is. Ez a harmadik szezonom,a második szezonban jutottam fel, egyelőre hatalmas meglepetés ez a szezon, hiszen csak 5 pont választ el az elsőségtől. Válogatott játékosok edzését egyelőre nem tervezem,de később szóba jöhet. A játék már az első pillanattól kezdve magával ragadott és addig maradok amíg nem látom azt,hogy Országos helyezés 1. :)
Mark Unread
Ignore User
From:
Wolwerine
To:
Hakeem12
This Post:
0
154461.7
in reply to
154461.6
Date: 8/17/2010 6:44:55 AM
Overall Posts Rated:
190
Üdv!
Fegyverneki Dániel vagyok, 23 éves, egy gyönyörű kislány édesapja. Okleveles vegyészként végeztem idén az ELTE-n. A 3. szezontól játszom, célom teljes magyar csapattal a minél jobb eredmény elérése, valamint szeretném majd egyszer valamelyik magyar válogatottat menedzselni. Számos menedzserjátékkal játszottam párhuzamosan, mivel sportmániás vagyok, viszont amióta a BB-vel játszom, lecsökkentettem ezek számát, mára ez az egy aktív csapatom maradt (a többi vegetál:)) A cél visszajutni az első osztályba jelenleg, valamint egyenesbe hozni a költségvetésemet.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
Mark Unread
Ignore User
From:
Wenger92
This Post:
0
154461.8
in reply to
154461.7
Date: 8/17/2010 9:02:03 AM
Overall Posts Rated:
145
Helo mindenki!
18 éves vagyok, a Szentendrei-szigeten élek. Szentendrére járok iskolába, még két évem van hátra(évvesztes+0dikos voltam), utána valamerre infó-matek irányban szeretnék továbbtanulni.
2 évet kosaraztam, volt úgy 3 hónapig, hogy heti 5 edzéssel, de jobban szeretem amikor csak simán lemegyünk szünetben a pályára és játszunk, a taktikázós része sosem volt az erősségem:).
Kb 5-6 évet fociztam, most is azt csinálom, de a focis managerjátékok nem jöttek be(igaz Hattrickre hetente 1-2-szer még felnézek).
Eddigi legnagyobb sikerem a tavalyi másodosztálybeli 5-dik csoporthelyezés, igaz rájöttem, még egy 6-dikkal is jobban jártam volna.
Ma ez a rész frissülhet, mivel a többszörös magyar bajnok OLAJ KK-val mérkőzöm meg a kupában, ami nagyon nehéz meccs lesz, az biztos:):).
Mark Unread
Ignore User
From:
Adam#4
This Post:
0
154461.9
in reply to
154461.8
Date: 8/17/2010 10:52:21 AM
Overall Posts Rated:
0
Sziasztok!
15 éves vagyok, versenyszerűen kosárlabdázom, a mostani lesz a 6. szezonom. A szerencseszámaim a 4 és a 13, jelenleg 4-es mezben játszom(előtte 13-asban:D). Suliban most megyek 10.-be. Matek tagozatos osztályba járok, ezzel kapcsolatosan szeretnék továbbtanulni.
BB-n ez lesz a 4. teljes szezonom, a 2. teljes szezonomban jutottam fel a 3. osztályba, ahol elsőre az 5. helyig jutottam. Jelenleg pontkülönbség miatt vagyok csak a 3. Rövidtávú célom mindenképpen feljutni a 2.osztályba. Hosszútávú célomat inkább álomnak nevezném :D.
U21-be nevelek egy centert, jelenleg 19 éves, mindenképp szeretném kinevelni, ezért is lenne fontos a feljutás a 2.osztályba. Előnyben részesítem a magyar játékosokat, sajnos a feljutási kényszer miatt nem minden játékosom az. Játékost csak a magyar válogatottnak fogok nevelni.
Szerintem elmondtam a fontosat magamról. Üdv.: Ádám
Mark Unread
Ignore User
From:
Encibenci
To:
Adam#4
This Post:
0
154461.10
in reply to
154461.9
Date: 8/17/2010 1:46:17 PM
Baracskai Betyárok
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
154
Üdv mindenkinek!
Krisztusi korban járok, labdarúgásban dolgozom.
Ezen kívül foci, hoki, forma1 managerrel játszom, de ez tetszik a legjobban.
BB-s karrierem a terveim szerint halad, első teljes szezonomban bajnok lettem IV. osztályban, újoncként nagydöntőig jutottam, majd második évben bajnok lettem III. osztályban, II.osztályban tavaly újoncként csoportdöntőbe jutottam, a mostani szezonom is eddig rendben van. Természetesen igyekszem minél jobb eredményt elérni, 2 szezon múlva feljutni az élvonalba.
Tasi személyében én nevelem a legjobb 20 éves centert, szeretnék még további tehetségeket nevelni a válogatottnak.
Büszke lennék, ha a szezon végén két mentorált barátom is feljutna a III. osztályba.
Sok sikert, jó játékot kívánok mindenkinek!
Mark Unread
Ignore User
From:
Dawa
To:
Encibenci
This Post:
0
154461.11
in reply to
154461.10
Date: 8/18/2010 4:15:25 AM
Overall Posts Rated:
106
Sziasztok!
31 éves vagyok, informatikusként dolgozom és hasonló témakörben egyetemen tanulok.
12 éves korom óta kosarazok, 17 éves kortól egyesületi szinten, főleg megye/Budapest bajnokságban és rövidebb ideig NB2-ben.
A BB-t a 8. szezon legvégén kezdtem IV. osztályban, akkor az összes hátralévő (7) meccset megnyerve, jobb kosáraránnyal lettem negyedik :) végül döntős. A második évadban IV. osztály bajnoka, azóta a III. osztályban, jó eredményekkel, lassú építkezéssel fejlesztem a csapatomat. Jelenleg a klubszintű fejlődésre és tapasztalatszerzésre összpontosítok.
Középtávú célom a II. vonalba való stabil feljutás, majd válogatott utánpótlás nevelése.
Tetszik ez a kezdeményezés :)
Never, never, never give up! /Winston Churchill/
Cogito ergo sum. /latin/
Jó játékot és sok sikert mindenkinek!
Üdv:
D.
Last edited by Dawa at 8/18/2010 4:26:47 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
ReMiX ™ ☎
To:
Encibenci
This Post:
0
154461.12
in reply to
154461.10
Date: 8/18/2010 6:03:25 AM
Overall Posts Rated:
350
Sziasztok!
Krisztus utáni korban járok..., szakmám könyvelő. Sportfanatikusnak tartanak, rövid ideig alétizáltam.
A csapatom élén ez már 9. szezonom. Szerencsém volt, mert rögtön kezdés után 2 szezonnal megjött válogatott-esélyes palántám, akit elvezettem a címeres mezig. Ebből profitálva új emberkéket próbálok terelni ugyanezen az úton, remélem elérem a célom most is. Elég sok manager gémet próbáltam /hoki, atlétika,kézilabda stb.../ de mind közül ez a No1! Élvezetes, bosszantó, néha örmöt és máskor bánatot okoz... :-) Több csapatot mentorálok, remélem 1 tuti ott lesz jövőre a III. ligában.
Itt legfőbb célom, hogy a csapatom pü-i egyensúlya megmaradjon.
Kívánom, hogy érje el mindenki a maga elé kitűzött célt!
Mark Unread
Ignore User
From:
newsea
This Post:
0
154461.13
in reply to
154461.12
Date: 8/18/2010 7:38:05 AM
Overall Posts Rated:
110
Sziasztok,
NewSea vagyok 27 éves 10 éve alkoholista és 5 hónapja tiszta... :D
Viccet félre téve tényleg 27 éves vagyok, egy multinak dolgozom pénzügyi területen, az a generáció vagyok aki a Közgázt kezte el majd járt egy kicsit a BKAE-re és a Corvinuson végzett :)
Nekem ez a második netes manager játékom, a hatrrickkel kezdtem aztán amikor azt meguntam (pedig már majdnem II ligás lettem) talán nem titok, hogy baleee (évfolyamtársam volt a suliban) hívta fel a figyelmement a BB-re.
Az 5. szezonban kezdtem a játékot tehát ez már a 9. szezonom, csapatom ismertető jegye, hogy kizárólag magyar játékosokat igazolok. Első szezonomban feljutottam a II osztályba, majd 3 bukott nagydöntő kellett az élvonalba jutáshoz, ahol meg elsőre egy hárompontossal csúsztam le a rájátszásról, majd második nekifutásra bajnok lettem. (ezen még én is meglepődtem)
Most a célom egy BBB-en is ütőképes szinmagyar gárda összerakása.
Sokszor gondolkodtam a válogatotton is, de sajna egyelőre nincs elég időm, hogy komoly szerepet vállaljak az ottani munkában is.
Minden esetre Hajrá Magyarok :D
Mark Unread
Ignore User
From:
kaygee
To:
newsea
This Post:
0
154461.14
in reply to
154461.13
Date: 8/18/2010 10:17:03 AM
Overall Posts Rated:
173
Sziasztok!
Én 32 éves vagyok (volt már eddig ennél több? :-))), gondolom a csapat nevéből nem titok, hogy Gödöllőn élek. Jelenleg egy jó nagy budapesti egyetem kevésbé jelentősnek tartott pénzügyi osztályán dolgozom.
A menedzser játékok iránti szerelem nagyon régről gyökerezik, már kisgyerekként C-64 előtt ücsörögve is ilyeneket játszottam legszívesebben a focitól a teniszen át a kosárlabdáig.
18 évig kosaraztam versenyszerűen, a legmagasabb szint az NB II. volt. Az aktív játéknak egy térdsérülés vetett véget, azóta csak nagyon hobbiszinten játszom.
A BB-vel a "fogalmam sincs hol" ismerkedtem meg, talán valami hirdetés lehetett. A kezdeti butaságok kijavítása és a keret átalakítása után sikerült feljutni a harmadik ligába, majd a rákövetkező szezonban ismét osztályt ugrani. Így viszonylag gyorsan II. ligás lettem, és azóta stabilan ott is szerepelek.
A célkitűzés ezzel a garnitúra játékossal egy II. ligás rájátszásos helyezés elérése lenne a közeljövőben. Emellett szeretnék továbbra is a válogatott mellett dolgozni (jelenleg scout és tippverseny).
Azonos regnévvel játszom a C-betűs menedzsert is, egyelőre különösebb meggyőződés és célok nélkül, 2-3 szezon tapasztalattal még jóformán csak ismerkedem vele. Kipróbáltam én is a Hattrick-et, de nem jött be, ezért azt hagytam. Korábban játszottam még a soccermanager.com-on is, nem rossz játék, csak kissé statikus, és otthagytam, mivel nagyon idióta szabálymódosításokat vezettek be.
Mark Unread
Ignore User
From:
Pipiitáá
This Post:
0
154461.15
in reply to
154461.14
Date: 8/18/2010 1:31:45 PM
Overall Posts Rated:
28
Sziasztok !
Én 21 éves vagyok. Egyenlőre gépésztechnikusnak tanulok,ha minden jól megy jövőre végzem ezzel,aztán majd kiderül hogy merre hogyan tovább .
A játékot a 6. szezonban kezdtem, a barátaimtól hallottam róla és gondoltam mért ne, de először csak úgy immel ámmal .
Ezt az állításom bizonyítandó,még életemben nem jártam Karcagon , és nem tudom mért ez a neve csapatomnak :)
Paksi vagyok , itt kerültem kapcsolatba a kosárlabdával , az Ase bajnoki címei meg egyéb élmények kapcsán.
Sose kosaraztam amúgy, fociztam 15 évet :)
A játék nekem szerencsésen indult negyedosztályból legjobb másodikként azonnal felkerültem III. ligába .
Majd két teljes szezon után sikerült a feljutás a másodosztályba, az első évben sikerült a bent maradás .
A második év elején úgy döntöttem fiatalok nevelésébe kezdek, jelentkeztem is hogy válogatottra edzek játékost a mostani u21ből János Roboz lett volna az enyém de azt mondták 2millánál is több lehet ezért inkább vettem egy horvát fiatalt akiből erre a szezonra válogatott is lett.
Ezek után sajnos kiestem.
A III. ligát sikerült tavaly megnyernem teljesen veretlenül amire büszke vagyok .
Idén váratlanul jól szerepelek a másodosztályban is ,de ezt azért lekopogom.
Sajnos amire egyáltalán nem vagyok büszke NINCS magyar játékosom....
Csapatom egy internacionálé.
De következő szezonban belefogok kezdeni egy jó potenciálú magyar Ir-be vagy Dh-ba még nem eldöntött tény hogy melyikbe, de ha neveltem egy horvát u21est akkor kötelességem lesz egy magyart is .
A játékot nagyon szeretem naponta elég sokat foglalkozom vele.
A tervem hogy addig mindenképp folytatom amíg egyszer első osztályú nem leszek,és ha ez megtörténik gondolom nem hagyom majd abba :)
Amúgy eddig csak dobóhátvédeket neveltem. A játékban vesszőparipám a védekezés fiataljaim mindig ezzel kezdik az edzést.
Nagyjából ennyi .
Ja és tetszik ez a kezdeményezés :)
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images