1. у випадку - коли акцентована тактика занадто ризикована
2. досить непомітна якзо зважати на гру команд Платинум, Металіст, Лакіджамперс тощо. Хоча - карусель мала б мати більші вимоги до РЗ\АЗ щодо пасу
3. так, але це не є єдиним фактором
4. вони є :)
5. здаєтьс, я у звернені відповів : координація манагерів на предмет тренувань ВІДРАЗУ після драфту. Штрафні санкції при порушенні умов (перебір хв, тощо): на трогівлю впливає і чи грав гравеціб за збірну у старті
6. Теж вже відповів - усі тренери задаються цим питанням : тут ще питання поінформованності та рандому -приклад гра МФа Рябова проти монстро-АЗ литовців (рябов мав отримати 6-7 2очкових...але литовець їх власне й не кидав )
Додам - гра мого моноскіл-ЛФ"а на поз РЗ та АЗ виглядає досить достойно (він має 7+ пасу та досить "малих" скілів). Тож - спробую це й у збірній. Тим паче - кандидат Є! :)
7. він вже є. Буду прислухатись до усіх думок - але брати відповідальність на себе.
8. як дозволяє робота. від 15 хв до 1.5-2 годин. З покращень - додав би бильше статистичних показників на головну сторінку ліг та щотижневе везначення МВП ліги. Можливо згодом хробив би "тренувальний табір" - можливість (без розкриття скілів) запросити гравця з драфту на товариську гру в свій склад. Додав би бонуси манагерам, що мають МВП та збірників у складі
PS: дякую усім за увагу.
PS2: Alex та Самогон..див п.1 та 2.1 у моїй промові :) думаю, ви зрозумієте
Last edited by JOFFAr at 10/10/2010 2:34:30 PM