Živjo! škoda, ker tega foruma nisem videl prej. V prejšnji ligi (IV.4) sem nekajkrat pisal po forumu tiste lige, pa ni bilo nobenega odgovora in sem se pol kar odvadil gledati forum lige...
Prejšnjo sezono sem zmagal v četrti ligi in napredoval sem, kjer sem se na začetku sezone prav ustrašil in mislil, da nimam šans. Po par tekmah pa sem si že oddahnil, ker kljub temu, da ima večina ekip v povprečju boljše plače kot moja, jim mogoče malo manjka pri taktiki, pripravljenosti ali čem tretjem...in glede na to, da je moj letošnji cilj čimboljši draft, v katerega tudi dosti vlagam, želim biti (idealno) na šestem mestu in igrati dve relegation tekmi doma (zaradi publike).
Drugače pa se mi zdi, da je spodnja polovica modre lige slabša od spodnje polovice rdeče, v zgornji polovici pa je ravno obratno. KK Ohonica se mi drugače zdi kar močna iz naše, rdeče lige, v modri pa ste vsaj trije kandidati za končno zmago.
Street_baller, kako pa to, da si izpadel iz druge lige? Je tam toliko boljša konkurenca, ali je kaj drugega?
In kaj točno se je dogajalo z Ydrio Sclabonico v prejšnji sezoni? Prva v ligi in zdela se mi je najmočnejša, nato pa razprodaja igralcev in poraz "za zeleno mizo" v polfinalu konference. Zdaj je spet začela kupovati igralce, ampak zdi se mi, kot da je to en drug manager, ker kljub visokim plačam igralcev igra zelo slabo.
No, cilj moje sezone je torej trenutno čimveč tekem izgubiti, da pridem na šesto mesto...haha