Wszyscy czekają na ten występ...chcemy zobaczyć jak owa nowa jakość wygląda:)
mnie rusza coś takiego :)
-(11836) 80:78 - to już mecz prowadzony przeze mnie. Co ciekawe to nie Tipaw, al_said czy Mr.President był najbliżej wygrania meczu tylko ja. No cóż, mnie też to zdziwiło. To był tylko sparing ale obie ekipy wystąpiły w najsilniejszych składach i do tego Italia miała wyższy entuzjazm bo przez budowanie właśnie tego entuzjazmu wypadła z ME. Mam nadzieję, że ten mecz poniedziałkowy też będzie tak wyrównany ale wynik będzie z goła wyższy.
miej litość :) co to jest? :)
a i jeszcze w kwestii tego cytatu:
Co ciekawe to nie Tipaw, al_said czy Mr.President był najbliżej wygrania meczu tylko ja.
mam nadzieję, że wytłumaczenie tego stanu nie znajduje się w tym tekście:
Włoskim selekcjonerem jest Rebecca, manager drużyny bvc sanremo. Wybór selekcjonera z 3 ligi na selekcjonera Włoch był zaskoczeniem jak kiedyś u nas wybranie Mr.Presidenta który w tym okresie grał w III lidze. Tak jak nasz selekcjoner nie zabłysnął tak Rebecca dał ogromną plamę i pierwszy raz od początku istnienia Włoskiej reprezentacji nie udało się awansować na Mistrzostwa Świata. Patrząc na mecze to troszkę za bardzo pewnie się czuł i kombinował w meczach, w których to potrzebne nie było. Ja mogę mu tylko współczuć bo nagonka na forum była ogromna. Za błędy się niestety płaci.
mam nadzieję, że odpowiedź na wynik meczu M4tiego to dobra gra naszych a nie lewizna ich selekcjoneiro:)
no oi ciekawostka
widać Włosi łapią każdego wysokopotencjała:)
ode mnie z ligi był sprawdzany
(16626449) u nas nawet nie powąchałby bąka z szatni kadry a tam mimo wszystko patrzą czy aby nie da się czegoś z niego wyciągnąć :)
no ale ja i tak jestem za tym, by nie sprawdzać tych, którzy szans na kadrę nie mają .. a jak widzę reszta sprawdzana jest mimo całej debaty :) więc niech Bóg ma w opiece tajność ich skilli:)
btw. Powodzenia w meczu dla Orzełków:)